kızlar çift çizgi ve hamileyimmmmmmmmmmmmmm

deryahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
195
4
96
İstanbul
kılzar dün test yaptım.10.günümdü ve çift çizgi çıktı..Bugün tekrar denedim yine çift çizgi. Hastaneyi aradım hemşire prş.yapacağımız testi çrş.aldı yarın kanda bakılacak.... Ama korkuyorum ya değer çok düşük olursa ya kimyasal gebelik olursa diye......Allah isteyen herkeze versin. Ben halen rüyada gibiyim. Ama keseyi ve kalp atışını duymadan rahat edemem.........şimdilik bu kadar yarın kan değerlerimide yazarım pozitif olursa tabi:):):)delikafadulden

bencede olumlu düşün bende senin gibi önce idrar sonra kan sonra ultrason bin yıl geçti sanki her beta hcg yüreğim kalktı dün ilk defa bebeğime merhaba dedim eşimin gözlerindeki sevinç bana yetti 5 şubat içinde kalp atışı bakılacak heyecanım biraz olsun duruldu sana tavsiyem sakin ol dile kolay biliyorum ama ben çok sıktım kendimi sen yapma rahat ol inş.bebeğin sana sımsıkı tutunur 3 tane transferim vardı biri tutmuş eşim iki değilmi belki ordadır falan yapıyo Allahım bütün isteyen kullarına nasip etsin 8 sene olmuştu evleneli ilk denemem k.i.b

tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah, iyi düşün güzel haberler al opuyorumnanaktan

teşekkürler....rabbim isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın...ama ben halen rüyadayım........kızlar idrarde çıktıysa kanda kesin çıkar mı. Ben boş gebelik olru diye korkuyorum. Ben dondurulmuşlarla denedim.4 tane transfer ettiler......Hepside çözülmelerine rağmen iyi kalitedeydi......ınş.kalp atışlarını ve keseyide görmek nasip olur........

Gözün aydın arkadaşım. Sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin Allah inşallah. ıdrarda çıktıysa kan testinde kesin çıkar, güzel şeyler düşün, güzel şeyler olsun. Maşallah diyeyim, Allah seni ve bebeğini/bebeklerini nazarlardan korusun.

kızlar tebrik ederim.allah sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin.hangi merkezde yaptırdınz yazabilirmisiniz...

çok tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah bana umut oldun bende dondurulmuşlarla denemek için tedaviye başladım inşallah benimkide pozitif olur allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip netsin......

pozitif çıkmış işte güzelim tadını çıkar bence benimde bugün 10.günümdü idrar testi negatif çıktı, benim gibileri düşün ve aklına kötü şeyler getireceğine pozitifin keyfini çıkar hayırlı olsun

Arkadaşım tebrikler...25 ve üzeri değerler testte çıkıyor yani değerin 25 üzeri...Endişelerinden bahsetmişsin inan bu endişeler kalp atışını duysanda keseyi görsende haftalar ilerlesede geçmiyor...O yüzden aklına hep olumlu şeyler getir...

ACABA ıDRARDE hemen çıktığına göre kimyasal gebelik olma şansı azdır dimi...... Bu arada ben international hospıtal hastanesinde yaptırdım...

artrit sana tavsiyem hiç stres yapma ben normalde çok sinirli ve stresliyim..Ama bu tedavimde embriyolog bana dedi ki lütfen bu güzelim embriyoları iyi koru tedavide değilmişsin gibi davran normal yaşantına devam et....ne dediyse yaptım. stresten uzak durdum.ben dedim bu tutarsa mucize hiç kendimi skaınmadım. evi sildim süpürüdm(ilk denememde yerimden kıpırdamadım) yemek yaptım bulaşık yıkadım vs. iş yerinde hiç durmadım...yani çok düşünmiceksin...benim yine umudum yoktu. Mevlam ol derse oluyor ama bakalım yarın ne çıkacak kanda.inş.herşey yolunda gider..... Bu arada şuan kaçıncı gününn artrit transfer yapıldı mı probleminiz ne (benim açıklanamayan infertilite) kaç embriyon donduruldu..

teşekür ederim canım tavsiyelerin için benm iki tane 5,gün dondurulmuş var benim ilkide tuttu fakat yarısı tüpte yarısı rahimde çok ilginç bişeydi ve alınmak zorunda kaldı o yüzden çok korkuyorum bide embriyolar çözünürken bozulursa diye işte ne bilim ya biraz stresliyim galiba

transfer yapılmadı daha adetimin ikinci günü ilaçlara başladım bugün 7. gün transfer ne zaman olur bilmiyorum perşembe tekrar kontrolüm var

benim 17.gün transfer oldu.bugün transferimden sonra 11.günüm umarım sende pozitif sonuçla devam edersin bu uzun yola.......

allahım tamamına erdirsin inşallah..... sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsinler yada gelsin rabbim gönlüne göre versin sayısını inşallah....

tebrik ederim saglıkla kucagına almakda nasiip olur inşallah darısı bana ve isteyen herkese olsun inş:)

gözün aydın rabbim inşallah keseciği sonra kalp atışını sonrada kucağına almayı nasip eğler sağlıcakla kendini fazla stres yapma bebişi üzme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…