kılzar dün test yaptım.10.günümdü ve çift çizgi çıktı..Bugün tekrar denedim yine çift çizgi. Hastaneyi aradım hemşire prş.yapacağımız testi çrş.aldı yarın kanda bakılacak.... Ama korkuyorum ya değer çok düşük olursa ya kimyasal gebelik olursa diye......Allah isteyen herkeze versin. Ben halen rüyada gibiyim. Ama keseyi ve kalp atışını duymadan rahat edemem.........şimdilik bu kadar yarın kan değerlerimide yazarım pozitif olursa tabi:):):)delikafadulden
artrit sana tavsiyem hiç stres yapma ben normalde çok sinirli ve stresliyim..Ama bu tedavimde embriyolog bana dedi ki lütfen bu güzelim embriyoları iyi koru tedavide değilmişsin gibi davran normal yaşantına devam et....ne dediyse yaptım. stresten uzak durdum.ben dedim bu tutarsa mucize hiç kendimi skaınmadım. evi sildim süpürüdm(ilk denememde yerimden kıpırdamadım) yemek yaptım bulaşık yıkadım vs. iş yerinde hiç durmadım...yani çok düşünmiceksin...benim yine umudum yoktu. Mevlam ol derse oluyor ama bakalım yarın ne çıkacak kanda.inş.herşey yolunda gider..... Bu arada şuan kaçıncı gününn artrit transfer yapıldı mı probleminiz ne (benim açıklanamayan infertilite) kaç embriyon donduruldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?