Doğuma Hazırlık Kızlar çift yumurta ikizi bi kız bi oğlunuz olsa isimlerini ne koyardınız ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
Kızlar daha evli bile değilim ama saçma sapan düşünceler gelio aklıma:52: ilerde bi kızım bi oğlum olsa isimleri ne olur die düşünüp duruorum sanki hiç işim gücüm yok gibi:9: Düğün arifesnde olduğum için galiba sapıttım:9: çift yumurta ikizi bi kız bi oğlunuz olsa isimlerini ne koyardınız ??:51: bu saçma soruya cvp vermek istermmsnz :27:

ben de hep bunu düşünürüm birbirlerine anlamca yakın isimler bulmak isterim benim seçeneklerim;
1- Defne-Çınar
2- Ada-Ege
3- Irmak-Çağan
4- Nehir-Aras

Miray.miran...
Ayaz-ılgaz..
Seymen-senem..
Toprak-ada
hazar-hazal..
Kerem-sudem..

Kızlar daha evli bile değilim ama saçma sapan düşünceler gelio aklıma:52: ilerde bi kızım bi oğlum olsa isimleri ne olur die düşünüp duruorum sanki hiç işim gücüm yok gibi:9: Düğün arifesnde olduğum için galiba sapıttım:9: çift yumurta ikizi bi kız bi oğlunuz olsa isimlerini ne koyardınız ??:51: bu saçma soruya cvp vermek istermmsnz :27:

ediz-melis
ege-deniz
duru-demir

oğluma kayra
kızıma kayla
eğer bir gün olursa

Bir kızım olsun istiyorum, adı Yağmur olsun. Bir de oğlum olsun, adı Toprak olsun. İkisi de kavga etsin, ortalık çamur olsun.:emir_bebek::emir_bebek:

oğluma kayra
kızıma kayla
eğer bir gün olursa

mrb canım ben özel mesaj atamadım senin mesajına

canım inşallah dileğine bir an önce kavuşursun.ayla hanım hakkında çok bilgim yok ama ben fazla alakasız buldm belki de çok iyi bir hekimdir bilemem orasını. benim ilk kontrolüm onda oldu ultrasonun mikrofonunu açmadı, benm de sonradan geldi sormak aklıma, sorunca haftaya dinleriz dedi kalbini. yani ben pek ilgili bulmadım doktoru mesela hiç bir konuda bana şuna dikkat et şunu yapma düşük tehlikesinden dolayı ilk üç ay zorlayıcı hareket etme vs.hiçbirşey demedi. hayırlısı bakalım bir de emel hanıma gideceğim.inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun seni beklediğinden eminim anneliğin...

Back
X