kizlar cinsiyet tahmini olan var mi ?

Ayyy :) tamam o zman bekliyeyim 3 5 gun daha :) dr ne dicek acaba. Bacak arasi gozukse anlarim ztnde... bide merak ettigim her gittigimde yatiyo bebek. Neden eli ayagi oynamiyo acaba. Ac gittigm icin mi ki
Çikolata ye gitmeden önce bol su iç nasıl hareketlenir yarım saat önceden ye meselâ.

Bn 11.haftada ellerini oynattigini görmüstm. Doktor bak bunlarda bacakları hiç durmuyor diye gosterdi onu fark etmemişti tam anlayamiyorz aslında :) sen belkide uyuduğu zamana denk geldin..

Teyzelerii bize de bi tahminde bulunur musunuz acaba12 Haftalikken ikili testte dr bi tahminde bulundu ama daha gitmedim haftaya gidicem insallah suan 15haftaligiz. Foto 12haftaya ait

Eklentiler

• IMG-20170330-WA0000.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 227
Aynen canım hayirlisi benim ilk cocuk bu o yüzden erkek kız farketmez yeter ki sag saglim kavusayim :) kavusalim. Sen ne zaman gidiceksin dr a
Benmde ilk aynı dusuncedeym ilk zatn Rabbim hayirlisini ve sagliklisini nasip etsn bnm kontrole var daha mayıs 15 de gidecem bn.

Teyzelerii bize de bi tahminde bulunur musunuz acaba12 Haftalikken ikili testte dr bi tahminde bulundu ama daha gitmedim haftaya gidicem insallah suan 15haftaligiz. Foto 12haftaya ait
Canım ben kız gibi gördüm 80% kız gözümde hayırlı evlat olur İnşAllah sonucu dersin bizede artık)

Merhaba aranızda yeniyim Ben çok anlamıyorum, elimde başka resimde yok acaba tahmin edebilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…