kizlar cinsiyet tahmini olan var mi ?

Bende yorum istiyoruumm Siyah beyaz yani 2D olan ultrason fotosunda 11 haftalık, digerinde 16 :) tahminleri simdiden alayım da az kaldi ögrenmeme ne oldugunu da paylasirim :)

Eklentiler

• IMG_3745.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 1492417490008.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bide bana yorum yaparmisiniz

Eklentiler

• IMG-20170419-WA0000.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 35
Allah güldürsün seni saglıklı olsunda ne olur olsun ilkmi?
Amin cnm inşallah ilk bebeğim benim kiz istiyordum ama cinsiyeti çok umurumda değil yeter ki sağlıklı olsun kucağıma alayım bı kaç gündür lekelenmem var malesef umarım en kısa sürede geçer

Amin cnm inşallah ilk bebeğim benim kiz istiyordum ama cinsiyeti çok umurumda değil yeter ki sağlıklı olsun kucağıma alayım bı kaç gündür lekelenmem var malesef umarım en kısa sürede geçer
İnşAllah tatlım lekelenme hemen hemen her hamilelikde olur bendede vardı şimdi 6haftalık ve ilk günden beribi kaç gündür yok ama doktoruna söyledinmi?

İnşAllah tatlım lekelenme hemen hemen her hamilelikde olur bendede vardı şimdi 6haftalık ve ilk günden beribi kaç gündür yok ama doktoruna söyledinmi?
Aradım cnm progestan kullanıyorum 5 haftalık Ken başlamıştı lekelenmem bnm aradım ama açmadı tekrar ariycam birazdan

Kizlaaarrr 12+2 olmusuz simdi cinsiyet gozukuyor mu ?

Eklentiler

• 20170425_190335-1-1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 20170425_190343-1.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 39
İnşAllah sağ salim alırız kucagımıza stress yapmamak elde deyilki ilk düşük neden oldi canım?
Bilmiyorum ki bir buçuk aylık di istemiyordum evlendigimiz hafta hamile kalmışım birden lekelenmem oldu yerleşme kanaması sandım akıllı kafam işte eşime söylemedim emin olmadan sonra pembe kanama oldu 3 4 güne De düştü cnm değer iki bin falandi

İnşAllah sağ salim alırız kucagımıza stress yapmamak elde deyilki ilk düşük neden oldi canım?
Eşime sinirlendim oturdum sigara kahve içitim hamile kaldım kalalı ağzıma surmemistim ama çok sinirlendim şimdi de suçluluk duyuyorum bu erkekler neden öküz ki

Eşime sinirlendim oturdum sigara kahve içitim hamile kaldım kalalı ağzıma surmemistim ama çok sinirlendim şimdi de suçluluk duyuyorum bu erkekler neden öküz ki
Öküzluk erkeklerin kanında anam yapmasalar olmazİnşAllah bu bebişin hayırlı evlat olur sana butun dertlerini unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…