- 4 Aralık 2016
- 391
- 232
- 53
- 30
- Konu Sahibi mina retriever
-
Kaç haftalık canım?erkek gibi geldi bana hayırlı evlat olsun İnşAllahKızlar bide bana yorum yaparmisiniz
Resimde 12+5 di cnm bende erkek diye düşünüyorum babasının burnuna benziyor burnuKaç haftalık canım?erkek gibi geldi bana hayırlı evlat olsun İnşAllah
Allah güldürsün seniResimde 12+5 di cnm bende erkek diye düşünüyorum babasının burnuna benziyor burnu
Amin cnm inşallah ilk bebeğim benim kiz istiyordum ama cinsiyeti çok umurumda değil yeter ki sağlıklı olsun kucağıma alayım bı kaç gündür lekelenmem varAllah güldürsün senisaglıklı olsunda ne olur olsun ilkmi?
İnşAllah tatlım lekelenme hemen hemen her hamilelikde olur bendede vardı şimdi 6haftalık ve ilk günden beribi kaç gündür yok ama doktoruna söyledinmi?Amin cnm inşallah ilk bebeğim benim kiz istiyordum ama cinsiyeti çok umurumda değil yeter ki sağlıklı olsun kucağıma alayım bı kaç gündür lekelenmem varmalesef umarım en kısa sürede geçer
Aradım cnm progestan kullanıyorum 5 haftalık Ken başlamıştı lekelenmem bnm aradım ama açmadı tekrar ariycam birazdanİnşAllah tatlım lekelenme hemen hemen her hamilelikde olur bendede vardı şimdi 6haftalık ve ilk günden beribi kaç gündür yok ama doktoruna söyledinmi?
Korkma canım bişey olmaz İnşAllah stress yapmaAradım cnm progestan kullanıyorum 5 haftalık Ken başlamıştı lekelenmem bnm aradım ama açmadı tekrar ariycam birazdan
Elimden geldiğince yapmıyorum cnm Allah korusun inşallah iyidir çünkü ilkinde düşük yaptım o yüzden birşey olacak diye ödüm kopuyor ama herşey Allah danKorkma canım bişey olmaz İnşAllah stress yapma
Bana kız gibi geldi, hayırlısı ve saglicakla dogsun inşallah :)Kızlar bide bana yorum yaparmisiniz
İnşAllah sağ salim alırız kucagımıza stress yapmamak elde deyilkiElimden geldiğince yapmıyorum cnm Allah korusun inşallah iyidir çünkü ilkinde düşük yaptım o yüzden birşey olacak diye ödüm kopuyor ama herşey Allah dan
Bilmiyorum ki bir buçuk aylık di istemiyordum evlendigimiz hafta hamile kalmışım birden lekelenmem oldu yerleşme kanaması sandım akıllı kafam işte eşime söylemedim emin olmadan sonra pembe kanama oldu 3 4 güne De düştü cnm değer iki bin falandiİnşAllah sağ salim alırız kucagımıza stress yapmamak elde deyilkiilk düşük neden oldi canım?
Çok isterim bakalım :)Bana kız gibi geldi, hayırlısı ve saglicakla dogsun inşallah :)
Eşime sinirlendim oturdum sigara kahve içitim hamile kaldım kalalı ağzıma surmemistim ama çok sinirlendim şimdi de suçluluk duyuyorum bu erkekler neden öküz kiİnşAllah sağ salim alırız kucagımıza stress yapmamak elde deyilkiilk düşük neden oldi canım?
Can'ım ben tahmin edemiyorum gördüğüm resimden de birşey anlamıyorum ama eşime direk senin bu resmini gösterdiğimde kız bu sesi ben şokKizlaaarrr 12+2 olmusuz simdi cinsiyet gozukuyor mu ?
Dedi :)Can'ım ben tahmin edemiyorum gördüğüm resimden de birşey anlamıyorum ama eşime direk senin bu resmini gösterdiğimde kız bu sesi ben şok
Öküzluk erkeklerin kanında anam yapmasalar olmazEşime sinirlendim oturdum sigara kahve içitim hamile kaldım kalalı ağzıma surmemistim ama çok sinirlendim şimdi de suçluluk duyuyorum bu erkekler neden öküz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?