kizlar cinsiyet tahmini olan var mi ?

Sonra ne oluyor biliyor musun Bebek 5 aylık Doğuma bi dünya var ve alışveriş de yapamıyorsun herşey alındığı için öyle zaman geçmiyor

Saglikli gelsinler insallah mis mis giysinler. Bebislerimiz sansli Allah a cok sukur.

Ayy daha minnacık, kalp atışı da duymamışsınızdır, sıkı sıkı tutunur inşallah :)) Ama zaman geçmek bilmiyor gerçekten Herşeyin hayırlısı olsun
Evet tatlım ya 4haftalıgında gittim duymadım İnşAllah gelicek sefere duyarım görürüm sabırsızlanıyorum

Evet tatlım ya 4haftalıgında gittim duymadım İnşAllah gelicek sefere duyarım görürüm sabırsızlanıyorum

Ne zaman gidiceksin tekrar ? Doktorun 1 hafta sonra gel demesi lazım aslında, sağlıklı gebelik mi diye takip için haftada bir çağırdıklarını biliyordum.
Ben geç öğrendim, öğrendiğimde de hem gördüm hem duydum hepsi bir çıkmış oldu :)

Beni hiç çagırmadı aslında eşimde zarar diye ultrasona çok gitmeyelim diyor 12ci haftada dedi gel

Beni hiç çagırmadı aslında eşimde zarar diye ultrasona çok gitmeyelim diyor 12ci haftada dedi gel

Benim eşimde öyle düşünüyor O zaman dikkat etmelisin kendine daha varmış çnkü 12. haftana sakın ağır şeyler kaldırma, kendini yorma, sürekli ayaküstü olmaktan kaçın. Ve eğer ters giden bişeyler hissedersen 12. haftayı bekleme mutlaka doktorunla görüş :))

Bu erkekler hepsi öyle zaten bebekleri bizdem çok düşünüyorlararada agır kaldırıyorum ya çokda yok ama bide ben afedersin öküz gibiyim yürürken flan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…