- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
- Konu Sahibi mina retriever
-
Sonra ne oluyor biliyor musun Bebek 5 aylık Doğuma bi dünya var ve alışveriş de yapamıyorsun herşey alındığı için öyle zaman geçmiyorBana da herkes erken nie aliyosn fln dedi ama cogu seyi aldm cnku sonradan paraya skisrm falan :) besik hediye alindi mesela dedesi aldi hemen kabl ettim dayisi kiyafetler aldi anneanne bebek arabasi puset fln aldinsl reddederim ki hahah brsuru seyi oldu kuzumun. Bende emzik fln aldm zibin vs :) hele cnsiyet belli olsun erkek olursa papyonlu kiz olursa bezi gozukcek elbiseler etekler sac bantlari alcam :)
Ay dha oyuncklar fln alicm :) coraplar pijamalarSonra ne oluyor biliyor musun Bebek 5 aylık Doğuma bi dünya var ve alışveriş de yapamıyorsun herşey alındığı için öyle zaman geçmiyor
Bugün bi hastane çıkışı gördüm bayıldım resmen. Ve evde onlarca hastane çıkışı varAy dha oyuncklar fln alicm :) coraplar pijamalarama tbi haklisin da almaya doyamiyo insan
Ay İnşAllah tatlım görsen beni yerimde duramıyorum bu bebek 9ay karnımda nasıl kalıcakAmin canim insallah. Sabret annesi 11.haftada net gorursun artık az kaldı :)
Rahat rahat hahahahBugün bi hastane çıkışı gördüm bayıldım resmen. Ve evde onlarca hastane çıkışı varaldım ama içime bi sor rahat mı
Zamanda gecmiyo dimiAy İnşAllah tatlım görsen beni yerimde duramıyorum bu bebek 9ay karnımda nasıl kalıcak
Isteyen herkesin olsun dedigin gibi cok guzel bi duygu :)Maşallah size ya nasıl bi heycan nasıl bi mutluluk di mi :) sağ saglim gelsin kucaklariniza, Allah istemeyene değil, isteyen herkese versin inşallah.
İnşkh canım sağlıkla gelsinler deRahat rahat hahahahne guzel giycek onlari bebisin mis kokutcak hepsini
:)) heyecanlı sabırsız annisler olduk bizAy İnşAllah tatlım görsen beni yerimde duramıyorum bu bebek 9ay karnımda nasıl kalıcak
Saglikli gelsinler insallah mis mis giysinler. Bebislerimiz sansli Allah a cok sukur.Bana da herkes erken nie aliyosn fln dedi ama cogu seyi aldm cnku sonradan paraya skisrm falan :) besik hediye alindi mesela dedesi aldi hemen kabl ettim dayisi kiyafetler aldi anneanne bebek arabasi puset fln aldinsl reddederim ki hahah brsuru seyi oldu kuzumun. Bende emzik fln aldm zibin vs :) hele cnsiyet belli olsun erkek olursa papyonlu kiz olursa bezi gozukcek elbiseler etekler sac bantlari alcam :)
Ay MaşAllah kuzuma İnşAllah bende görürüm zaman keçmiyorki)Zamanda gecmiyo dimidr a gittim bebek buyumus eli ayagi cikmis anamm bu fasulyeydi en son dedim
Evet yaa bi sabırsızlık geldi içime anlatamam))):)) heyecanlı sabırsız annisler olduk biz
İnşAllah canım hadi hayırlısı bende 5haftalık sabırsızlanıyorum bende)
Evet tatlım ya 4haftalıgında gittim duymadım İnşAllah gelicek sefere duyarım görürüm sabırsızlanıyorum
Ayy daha minnacık, kalp atışı da duymamışsınızdır, sıkı sıkı tutunur inşallah :)) Ama zaman geçmek bilmiyor gerçektenHerşeyin hayırlısı olsun
Evet tatlım ya 4haftalıgında gittim duymadım İnşAllah gelicek sefere duyarım görürüm sabırsızlanıyorum
Beni hiç çagırmadı aslında eşimde zarar diye ultrasona çok gitmeyelim diyor 12ci haftada dedi gelNe zaman gidiceksin tekrar ? Doktorun 1 hafta sonra gel demesi lazım aslında, sağlıklı gebelik mi diye takip için haftada bir çağırdıklarını biliyordum.
Ben geç öğrendim, öğrendiğimde de hem gördüm hem duydum hepsi bir çıkmış oldu :)
Beni hiç çagırmadı aslında eşimde zarar diye ultrasona çok gitmeyelim diyor 12ci haftada dedi gel
Bu erkekler hepsi öyle zaten bebekleri bizdem çok düşünüyorlarBenim eşimde öyle düşünüyorO zaman dikkat etmelisin kendine daha varmış çnkü 12. haftana sakın ağır şeyler kaldırma, kendini yorma, sürekli ayaküstü olmaktan kaçın. Ve eğer ters giden bişeyler hissedersen 12. haftayı bekleme mutlaka doktorunla görüş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?