kizlar cinsiyet tahmini olan var mi ?

Aynen canım dr da oyle söylemişti ama 12haftaliktiya belki ondandir haftaya belli olcak insallah :)
Hadi hayırlısı olsun cnm bende o günleri görürüm inşallah benm geçen gün kanamam oldu düşük riskim var bide iknci tüp bebekle hamileyim dha çok korkyrm

Canım öncelikle hayırlı evlat olsun size kaç hafta 13mü?bence erkek gibi)

Aminn çok teşekkürler, 12 haftalıkken gitmiştim doktora o zamana ait bu, şuan 14 olduk. Sabırsızlanıyorum aslında ama bu ara çok sık girdim ultrasona bazı sorunlar yaşadım o yüzden biraz daha sabredeyim diyorum

Teyzelerii bize de bi tahminde bulunur musunuz acaba12 Haftalikken ikili testte dr bi tahminde bulundu ama daha gitmedim haftaya gidicem insallah suan 15haftaligiz. Foto 12haftaya ait
Kız gibi ama ben boyutlu resimlerden pek anlamıyorum. Boş görünüyor. Dr ne dedi

İnşAllah canım hadi hayırlısı bende 5haftalık sabırsızlanıyorum bende)

Bak görüyormusun Allahın işini doktorda demiş)İnşAllah hayırlı evlat olur darısı başıma ben 5haftalık oldum görmek istiyorum çok sabırsızlanıyorum))
Amin canim insallah. Sabret annesi 11.haftada net gorursun artık az kaldı :)

Alışverişe başlama zaten ayrıntılıyı bekle ayrıntılıda kesinleşiyor o zamana kadar yanılma çok oluyor :)))
Ayrıntılı kaçıncı haftada yapılıyor haftaya gittigimde yapmaz heralde soylemedi hiç. Zor tutuyorum kendimi biseyler almamak için :))

20 de yapılıyor ay boşver al bende baştan beri aldım hep dayanamayıp
:)) yeğenim kız 2yaşına girecek trabzonda yaşıyor onlar. Bende dr kontrolunden sonra gidicem neyi var neyi yoksa toplayip gelicem istanbul a :)) artık erkekse de ihtiyacı olan birilerine veririm

20 de yapılıyor ay boşver al bende baştan beri aldım hep dayanamayıp
Bana da herkes erken nie aliyosn fln dedi ama cogu seyi aldm cnku sonradan paraya skisrm falan :) besik hediye alindi mesela dedesi aldi hemen kabl ettim dayisi kiyafetler aldi anneanne bebek arabasi puset fln aldi nsl reddederim ki hahah brsuru seyi oldu kuzumun. Bende emzik fln aldm zibin vs :) hele cnsiyet belli olsun erkek olursa papyonlu kiz olursa bezi gozukcek elbiseler etekler sac bantlari alcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…