- 1 Mart 2016
- 608
- 510
- 33
- 33
- Konu Sahibi mina retriever
-
Hayırlısı canım benim dr ilk tahmini kız dedi ama bakalım haber veririm tabiiki :))Canım ben kız gibi gördüm 80% kız gözümde hayırlı evlat olur İnşAllah sonucu dersin bizede artık)
Aynen canım dr da oyle söylemişti ama 12haftaliktiya belki ondandir haftaya belli olcak insallah :)Kız bence bacak arasında bisey yok
Hadi hayırlısı olsun cnm bende o günleri görürüm inşallahAynen canım dr da oyle söylemişti ama 12haftaliktiya belki ondandir haftaya belli olcak insallah :)
Sali gunu dha net goruntu alcm bu makina devletinkiydi :) kiz olsa sac bantlari fln alcm cok ozeniyorum bakalm belli olur ins sali fln :)Görüntüden hiç anlamadım ama içime kız gnu doğru birden :) öğrenince haber ver merk ettm:)
Kızlara çok güzel ciciler oluyor:) hayrlisyla salı günü belli olur inşallah bekliyrz ozamn:)Sali gunu dha net goruntu alcm bu makina devletinkiydi :) kiz olsa sac bantlari fln alcm cok ozeniyorum bakalm belli olur ins sali fln :)
Canım öncelikle hayırlı evlat olsun size kaç hafta 13mü?bence erkek gibi)
senin bebiş bence erkekSizce kiz mi erkek mi ? Cok merak ediyorum. 2sinide cok sevcem ama bu merak öldürecek beni :) 11 haftalik
Kız gibi ama ben boyutlu resimlerden pek anlamıyorum. Boş görünüyor. Dr ne dediTeyzelerii bize de bi tahminde bulunur musunuz acaba12 Haftalikken ikili testte dr bi tahminde bulundu ama daha gitmedim haftaya gidicem insallah suan 15haftaligiz. Foto 12haftaya ait
İnşAllah canım hadi hayırlısı bende 5haftalık sabırsızlanıyorum bende)Aminn çok teşekkürler, 12 haftalıkken gitmiştim doktora o zamana ait bu, şuan 14 olduk. Sabırsızlanıyorum aslında ama bu ara çok sık girdim ultrasona bazı sorunlar yaşadım o yüzden biraz daha sabredeyim diyorum
Bak görüyormusun Allahın işini doktorda demiş)İnşAllah hayırlı evlat olur darısı başıma ben 5haftalık oldum görmek istiyorum çok sabırsızlanıyorum))Hayırlısı canım benim dr ilk tahmini kız dedi ama bakalım haber veririm tabiiki :))
Ayyy hayirlisi insallah saglikli hayrli evlat olsn insallah. Erkekse sali ogrenirim ins dha düzgün makinada ultrasona giricm :)S
senin bebiş bence erkek
İnilh CANım sağlıkla gelsin bebişin :))Ayyy hayirlisi insallah saglikli hayrli evlat olsn insallah. Erkekse sali ogrenirim ins dha düzgün makinada ultrasona giricm :)
Amin canim insallah. Sabret annesi 11.haftada net gorursun artık az kaldı :)Bak görüyormusun Allahın işini doktorda demiş)İnşAllah hayırlı evlat olur darısı başıma ben 5haftalık oldum görmek istiyorum çok sabırsızlanıyorum))
Dr buyuk ihtimal kız dedi canım ama dedigim gibi kesin konuşmadı alışverişe baslamayin hemen dedi :))Kız gibi ama ben boyutlu resimlerden pek anlamıyorum. Boş görünüyor. Dr ne dedi
Alışverişe başlama zaten ayrıntılıyı bekle ayrıntılıda kesinleşiyor o zamana kadar yanılma çok oluyor :)))Dr buyuk ihtimal kız dedi canım ama dedigim gibi kesin konuşmadı alışverişe baslamayin hemen dedi :))
Ayrıntılı kaçıncı haftada yapılıyor haftaya gittigimde yapmaz heralde soylemedi hiç. Zor tutuyorum kendimi biseyler almamak için :))Alışverişe başlama zaten ayrıntılıyı bekle ayrıntılıda kesinleşiyor o zamana kadar yanılma çok oluyor :)))
20 de yapılıyorAyrıntılı kaçıncı haftada yapılıyor haftaya gittigimde yapmaz heralde soylemedi hiç. Zor tutuyorum kendimi biseyler almamak için :))
:)) yeğenim kız 2yaşına girecek trabzonda yaşıyor onlar. Bende dr kontrolunden sonra gidicem neyi var neyi yoksa toplayip gelicem istanbul a :)) artık erkekse de ihtiyacı olan birilerine veririm20 de yapılıyoray boşver al bende baştan beri aldım hep dayanamayıp
Insan dayanamiyo ki :) minnak minnak hersey pek hos yaaDr buyuk ihtimal kız dedi canım ama dedigim gibi kesin konuşmadı alışverişe baslamayin hemen dedi :))
Bana da herkes erken nie aliyosn fln dedi ama cogu seyi aldm cnku sonradan paraya skisrm falan :) besik hediye alindi mesela dedesi aldi hemen kabl ettim dayisi kiyafetler aldi anneanne bebek arabasi puset fln aldi20 de yapılıyoray boşver al bende baştan beri aldım hep dayanamayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?