ne zaman başım sıkışsa en büyük yardımcım sizler oluyorsunuz.
bu yüzden çok teşekkür ediyorum. a.s.
kızlar,
benim derdim şu. sevgilimle BULUŞMAMAK için bahane bulamıyorum.
şöyleki:
cumartesi günü soğuk algınlığımdan dolayı, dudağımda ve hatta çenemde ve burnumda bile uçuk çıktı. çok şükür ki 3 günde doğal yöntemlerle baya tedavi ettim. şuan iyileşse de baya çirkin gösteriyo beni. bu halde sevgilimle görüşmek istemiyorum. 1 haftadır görüşemedik. bugün buluşalım dedi. "kuzenim şehirdışından geldi, gidecek, ona söz verdim." dedim. üzüldü. "o zaman perşembe(yarın) buluşuruz" dedi. ben de bi sebep bulamadığım için, ve blöf yapmak için "tamam" dedim.
cuma günü yurtdışına gidiyor. 3 gün yurtdışında kalacak. geri döndüğünde görüşmek istiyorum. anca toparlar yüzüm. ama biliyorum, beni çok özledi, ben de onu, yarını heyecanla bekliyor. "sana anlatacaklarım var" diyor.
offf... kızlar bana geçerli bi sebep bulun. yarınki buluşmayı erteleyeyim. çok çirkin hissediyorum kendimi. kesinlikle böyle görüşemem. ayrıca "uçuğum çıktı, çok çirkim" diyemem... mafoldumben
bana bi bahane bulun noluuuuur... :sinifsinif:
kızlar, tamam görüşeyim.
of bunu yazmayacaktım özel bi durum diye: "seni öpmek istiyorum." dedi.
heh uçuklu uçuklu nasıl öpecek beni... :kedi:
ya ama ilişkimiz daha 1.5 aylık...
etrafında bir sürü güzel kız var. sinir oluyorum.
beni böyle görmemeli kesinlikle. mafoldumben
sevgilimde ucuk vardı diyip ayrılan bir erkege daha şahit olmadımsempatiksalakcinni
onları gögsünü gere gere git sergile...bence :icecream:
gabriel, canım ben hak verdım sana kaydirigubbakcemile3
açıkcası 1.5aylık taze filizlenmiş bir ilişkide olsam ben de gitmek istemem. ayak üstü 40 bahane uydururum.
bazı arkadaslar her halınle görmeli,yarın evlenirseniz ne yapacaksın demişler ama bu durum bir süreç sonunda.. ileride şu cicim günler gçince hiç mesele yapmazsın sivilceyi,uçuğu.. umursamaz çıkarsın larşısına..
aslında bu tavrın çok sempatik geldi bana.. kelebek gibi uçuşan aşık bir kız.. ilşkinin başlarında hep öyle olur.. kolay kolay romantizme kapılmam ama ilk günlerimiz geldi aklıma.. 100 mekik çeker,su bile içmeden giderdim görüşmeye;karnım düz dursun diye..
ama merak etme bir zaman sonra yemek yerken ağzında çiğnediklerini bile gösteriyorsun sırf gıcıklık olsun diye sempatiksalakcinni
bu arada o gün aniden ufak çapta bir rahatsızlık geçirmekten başka çaren yok gibi geldi bana eğer ki kesin olarak gitmek istemiyorsan
konu sahibi şuanda sevgilisinin yanında kaydirigubbakcemile3
ne yaptılar acaba sempatiksalakcinni
uçuk ne alemde acaba :jeyyar:
benm eşim olsaydı öpiyimde iyileşsin aşkım derdi :asigim:
konu sahibiiii hadi gelde bilgilendir bizi öpüştünüzmü :icecream:
yarın çocuğun dudağındada çıkarmış uçuk :roflol:
canım ya beni çok iyi anlamışsın kaydirigubbakcemile5
aynen öyle. kelebekler uçuşuyo etrafımda. bu yüzden ona kötü görünmek istemiyorum hiç.
evlenince elbette her halimle görecek beni. ama o aşamaya daha çok var.
bugün buluşacaktık.
gidemedim.
bahane değl. sebebim vardı.
regli olmuşum. belim çok feci ağrıyo. yattım bu saate kadar.
canım sevgilim de anlayışla karşıladı. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?