kızlar çok acil bana bir bahane bulun.! lütfeeen.!

hay allah iyiliğini versn emi ne güldm yaa:) olsn seni seviyosa her halinle sever. nolcak uçuk herkesde çıkabilir. ben olsaydm ucuk çıktı ondan görüşmek istemedm derdim yüzüne karşı, yoksa adam yanlış anlar acaba görşmek istemiyormu ertelio falan die düşünür.
kapatıcını sür git görüş öpüş :)
sonrada bize cvp yaz merak ederm ben :jeyyar:

ya bunu sorun yapma güselimm yaa.kapatıcıyla falan halledersinnn.belli olsa bile o senden bu yüzden soğuyacak deildirr.bahane bulmandan yana deilimmm.gitmelisinn bence

bence git bulus canim , ´ne var yani her insanda cikabilir , hem inan bana insan sevdiginin kusurunu görmez ki kusur bile sayilcak bisey degil bu , hem ilerde evlenirseniz de her halinle görcek o zaman da kocandan kacacak degilsin ya , hem yurt disina cikacak diyosun bence görüsmelisin yinede sana kalmis tabi

kızlar, tamam görüşeyim.

of bunu yazmayacaktım özel bi durum diye: "seni öpmek istiyorum." dedi.

heh uçuklu uçuklu nasıl öpecek beni... :kedi:

siz birbirinizi öpmek için bir gün öncesinden randevu mu alıyorsunuz?
ya da görüşünce zaten rutin olarak öpüşmüyor musunuz..akannehir

neyse, elbet yüzünde ya da dudağında uçuksuz bir yer vardır, oradan öpüveririr.
yok tüm yüzümü kapladı durum o kadar vahim diyorsanız öpmeyiversin, bir dahaki görüşmeye saklasın..
buyrunnnnnnnnn

:roflol: okadar güldümkiii anlatamam yapılan yorumlara alemsiniz kıslarrrr yaaa
tatlım benim git nolucak bu tarz şeyler için bahane bulunurmuymuş oda seni uçuklu halinle görsün doğal olun yaa dudağının da uçuksuz tarafından öpüversinsositososito aklinialirimsmile

ayy kızlar yaaa allah iyiliğinizi versin emi çok güldüm size ya hiç keyfim yokken :roflol:boşver sen git buluş arkadaşım evlendikten sonrada ayy dur uçuğum var gelme odaya görüşmeyelim diyemzsin seni beğenecekse bu halinle beğensin bence:a015:

Alemsiniz kızlar ya kaydirigubbakcemile3
Git cnm sen anlıorum biraz zor olucak senin için ama yeniymişsiniz daha. ama önemli olan seni bu halinle beyenmesi

cnm en buyuk derdin bu olsun
bu dertmidir..kaydirigubbakcemile3
onun sivilcesi veya ucugu ciksa sen onu begenmiyecekmisin yani
hadi ilk bulusmaniz olsa neyse diicem ama degilki
takma kafana cnm o seni her halinle sevmeli dimi:1rolleyes:

ya saçmalıyorsun (bugün nedense çok kullandım bu kelimeyi)
canım ya sevgilim beni makyajsız yağlı saçlarla yorgunluktan ölür halimle de gördü
ama hareketlerinde hiç bişey değişmedi
etrafındaki kızlar için endişelniyorsun ya
görüşmemen daha çok iter onu onlara
erkekler 2 uçuğu görcek halde değiller merak etme
git eczaneden uçuk ilacı al 1 güne toparlar biraz bepantene fln sür üstüne sonra da kapatıcıyla kapat
git sevgiline yaa aaa

ya ama ilişkimiz daha 1.5 aylık...
etrafında bir sürü güzel kız var. sinir oluyorum.
beni böyle görmemeli kesinlikle. mafoldumben

sevgilimde ucuk vardı diyip ayrılan bir erkege daha şahit olmadımsempatiksalakcinni

onları gögsünü gere gere git sergile...bence :icecream:

gabriel, canım ben hak verdım sana kaydirigubbakcemile3
açıkcası 1.5aylık taze filizlenmiş bir ilişkide olsam ben de gitmek istemem. ayak üstü 40 bahane uydururum.
bazı arkadaslar her halınle görmeli,yarın evlenirseniz ne yapacaksın demişler ama bu durum bir süreç sonunda.. ileride şu cicim günler gçince hiç mesele yapmazsın sivilceyi,uçuğu.. umursamaz çıkarsın larşısına..

aslında bu tavrın çok sempatik geldi bana.. kelebek gibi uçuşan aşık bir kız.. ilşkinin başlarında hep öyle olur.. kolay kolay romantizme kapılmam ama ilk günlerimiz geldi aklıma.. 100 mekik çeker,su bile içmeden giderdim görüşmeye;karnım düz dursun diye..
ama merak etme bir zaman sonra yemek yerken ağzında çiğnediklerini bile gösteriyorsun sırf gıcıklık olsun diye sempatiksalakcinni

bu arada o gün aniden ufak çapta bir rahatsızlık geçirmekten başka çaren yok gibi geldi bana eğer ki kesin olarak gitmek istemiyorsan

evlendiğinde de uçuk falan çıkarsa 7 gün evi mi terkedeceksin

o zamanki bahanelerini de şimdiden düşün bence

ay gül gül bayildim cok mutsuz ve kötü hissediyodum kendimi cok iyi oldu bu saol opuyorumnanaktan
Bu gece yatmadan önce bebe pudrasi sürebilirsin biraz hafifletir sonraki günde kapaticiyla hallediceksin artik zemuszemus
Ama herseyden önce kendine güven ,kendi kusurunu aklinda büyütür rahatsiz olursan hareketlerinde bile kisitlama yasarsin rahat olamazsin
Belki seni bir gülüsünle ve o begenmedigin ucuklu halinle cok begenicek ne malum? Onun gözünden bakmiyorsunki kendine kaydirigubbakcemile2

canım ya beni çok iyi anlamışsın kaydirigubbakcemile5
aynen öyle. kelebekler uçuşuyo etrafımda. bu yüzden ona kötü görünmek istemiyorum hiç.
evlenince elbette her halimle görecek beni. ama o aşamaya daha çok var.

bugün buluşacaktık.
gidemedim.
bahane değl. sebebim vardı.
regli olmuşum. belim çok feci ağrıyo. yattım bu saate kadar.
canım sevgilim de anlayışla karşıladı. opuyorumnanaktan

konu sahibi şuanda sevgilisinin yanında kaydirigubbakcemile3
ne yaptılar acaba sempatiksalakcinni
uçuk ne alemde acaba :jeyyar:
benm eşim olsaydı öpiyimde iyileşsin aşkım derdi :asigim:
konu sahibiiii hadi gelde bilgilendir bizi öpüştünüzmü :icecream:
yarın çocuğun dudağındada çıkarmış uçuk :roflol:

geç kalmışsın canım :lepi:

6 dk önce yazmış bugünkü gelişmeleri

ekşin bi dahaki sefere artıksempatiksalakcinni

geçmiş olsun gabriel. :) beni de zaman zaman çok rahatsız eder bu durum. bi de ufak diil böle kocamann çıkar bazen. regl dönemine yakın vücudun bağışıklık sistemi zayıfladığı için çıkabiliyor. ha bi de ısırgan çayı içersen bağışıklık sistemi güçleniyo ve uçuklamıyosun. olumunekankayizsmile

sevgilin geldiğinde uçuksuz görücek seni bu yeni bi ilişkide önemli, en doğrusunu yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…