Şimdi özet geciyorum.
Benim esimin kardesi evlendi.
Ve benden ayri sehitlerdeyizz.
Esimin gitmesini benim yeni gelininin yaninda bir hafta kalmam isteniyor.kv ile birlikte oturuolar.
1 hafta yada 3 gun .
Herkes ama.
Ben ise hic istemiyorum.hic ama hic.
Ćunki kv ile zaten hic anlasamadik.
Bu dugun arefesindede benim odads oldugumu bilmeden cok agir bi hakaret ile bahsetti benden o kadar misafirin içinde kizlari cimcirdide uyardi.
Zaten gorumcelerimle de yildizim barisik değil.
Mecburi olmadikca konusmuyoruz.
Kalirsam geeizekali konumuna duscem ama esimin gonlunu fetedicem bu arada ben catliycam orta yerimden.
Kalmasamda birsürü yafta yapistirilacak arkamdan sizce.
Hmn karar vermeliyim cinku esim aksama dinecek acillll hadi kzlar birseyler yazin
Son durum nedir inş gitmedin saçma bir hareket yapıp da
Son durum nedir ?
nasil yaniMesleginiz gercekten avukatlik mi? Sadece soruyorum
Konu sahibesiii 5 saatim kaldi demistiniz 5 saat geçeli çok oldu
Yazdiniz mi aralarda okuyamadim :)
Ne oldu neye karar verdiniz ?
Sevindim gercekten.kendim gitmemiş kadar oldumEvimdeym
Kalmadim
Konu sahibi kaldın orda di mi,bi ses ver, bayagı öyle hissediyorum şuan
Sevindim gercekten.kendim gitmemiş kadar oldum
nasil yani
Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
hayir evindeymis yazdi son sayfalardaBence konu sahibi gitti boşuna yazıyoruz. Hee başından beri gidecekti bence niye buraya sormuş anlamadım.
Eşiniz mesela o ağır hakaret olayını duyunca sizin gönlünüzü nasıl fethetti? Sen ne diyosun benim karıma deyip anasına çattı mı?Şimdi özet geciyorum.
Benim esimin kardesi evlendi.
Ve benden ayri sehitlerdeyizz.
Esimin gitmesini benim yeni gelininin yaninda bir hafta kalmam isteniyor.kv ile birlikte oturuolar.
1 hafta yada 3 gun .
Herkes ama.
Ben ise hic istemiyorum.hic ama hic.
Ćunki kv ile zaten hic anlasamadik.
Bu dugun arefesindede benim odads oldugumu bilmeden cok agir bi hakaret ile bahsetti benden o kadar misafirin içinde kizlari cimcirdide uyardi.
Zaten gorumcelerimle de yildizim barisik değil.
Mecburi olmadikca konusmuyoruz.
Kalirsam geeizekali konumuna duscem ama esimin gonlunu fetedicem bu arada ben catliycam orta yerimden.
Kalmasamda birsürü yafta yapistirilacak arkamdan sizce.
Hmn karar vermeliyim cinku esim aksama dinecek acillll hadi kzlar birseyler yazin
Ne alaka bunu da ilk kez duyuyorum ne bu prens soyundan mi geliyor sen hizmetçi misin ben asla gitmezdim bir şeyler öğrenecekse kayinvalidesinden öğrensinGelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Bence konu sahibi gitti boşuna yazıyoruz. Hee başından beri gidecekti bence niye buraya sormuş anlamadım.
Eşiniz mesela o ağır hakaret olayını duyunca sizin gönlünüzü nasıl fethetti? Sen ne diyosun benim karıma deyip anasına çattı mı?
Ne saçma birsey bu yaGelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?