Kızlar çok acil birşyler yazin 3 beş saatim kaldı

Mesleginiz gercekten avukatlik mi? Sadece soruyorum

Kıymet bilmeyene hiç bir şey yapmak zorunda değilsin. Koskoca kadın kocasına bir zahmet kendisi baksın hadi bakamıyor diyelim gelsin kızları kalsın yanında seni neden çağırıyorlar ki kendi kızları kendi evlerinde ohh rahat rahat takılacak sen hizmetlerini göreceksin. Yeni gelinin de hizmetini yapmış olacaksın bu durumda onun gözünde düşeceğin durumu bir düşün derim bence.

Evde kayinvalide, kayinpeder, elti olacak yeni evliler de evliligin tadini cikaracak yani sevismeye calisacak o kalabalik evde...

Hadi ki bunlar balayina otele gitseydi de sizden insan gibi yardim isteselerdi yine neyse 1 derece belki falan derdim ama... O eve gelin gelmeyi kabul eden kadin herhalde kendisini nelerin bekledigini bilerek gelmistir. Sacini supurge etmeye gonulluymus zaar. Bosver uzak dur mumkun mertebe.

Simdi bir de o kalabalikta sevisemezlerse kv kp.yi size yatili olarak gondermeye kalkarlar basbasa kalamadik diye dikkat et.

Bence konu sahibi gitti boşuna yazıyoruz. Hee başından beri gidecekti bence niye buraya sormuş anlamadım.

Eşiniz mesela o ağır hakaret olayını duyunca sizin gönlünüzü nasıl fethetti? Sen ne diyosun benim karıma deyip anasına çattı mı?

Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Ne alaka bunu da ilk kez duyuyorum ne bu prens soyundan mi geliyor sen hizmetçi misin ben asla gitmezdim bir şeyler öğrenecekse kayinvalidesinden öğrensin

Eşinin gönlünü fethet ama sen gururunu ayaklar altına al sonra en küçük bi anasının dolduruşunda karşına dikilsin ya da ufak bi tartışmada haklı dahi olsan haksız durumuna düşersin. Git git.

Bence konu sahibi gitti boşuna yazıyoruz. Hee başından beri gidecekti bence niye buraya sormuş anlamadım.
Eşiniz mesela o ağır hakaret olayını duyunca sizin gönlünüzü nasıl fethetti? Sen ne diyosun benim karıma deyip anasına çattı mı?

O esnada esim yoktu.
Esimin hakkini yiyemem bu konuda normalde ezdirmez ailesine o lafida duysa eminim tepkisi ağir olurdu

Ay sakın gitmeyin,eşiniz gerikafalı mı sakın gitmeyin bence,bn o gelinin yerinde olsaydım size uyuz olabilirdim.Kaş yapayım derken göz çıkarmayınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…