Hizmetciye ihtiyaclari var haftalik kac para veriyosuniz diyebilirsin ona gore iş tekliflerini düsünursunGelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
yatalak hastaysa kendi cocukları baksın size düşmez. Üstelik yeni evli cift siz eşiniz kayınvalee ve kayınpeder aynı evde. Nede romantık gecerKp yatalak hasta ona bakayim die
Türkçe öğretmeninizi saygıyla anıyorum.Şimdi özet geciyorum.
Benim esimin kardesi evlendi.
Ve benden ayri sehitlerdeyizz.
Esimin gitmesini benim yeni gelininin yaninda bir hafta kalmam isteniyor.kv ile birlikte oturuolar.
1 hafta yada 3 gun .
Herkes ama.
Ben ise hic istemiyorum.hic ama hic.
Ćunki kv ile zaten hic anlasamadik.
Bu dugun arefesindede benim odads oldugumu bilmeden cok agir bi hakaret ile bahsetti benden o kadar misafirin içinde kizlari cimcirdide uyardi.
Zaten gorumcelerimle de yildizim barisik değil.
Mecburi olmadikca konusmuyoruz.
Kalirsam geeizekali konumuna duscem ama esimin gonlunu fetedicem bu arada ben catliycam orta yerimden.
Kalmasamda birsürü yafta yapistirilacak arkamdan sizce.
Hmn karar vermeliyim cinku esim aksama dinecek acillll hadi kzlar birseyler yazin
Tamamda o 1aydan önce kim bakıyordu kp'e. Zaten kv bakmıyormuydu. Siz hasta bakarken kv hasodabasi gibi kapıda bekleyip küvetlerini falan mı hazırlayacak. Duyduğum en anlamsız teklif bu oturtamadim mantığıYanlis anlaşilmis kv me gitmiycem.
Zaten ordydim 1 aydir dugun hazirliklar kp bakimi filan benden istenen eşimle ewe donmeyip kv lerle birlikte kalmam
Neee bu nasıl bişey ya, millet kendine Hizmetçi Arıyor hiç gitmeyin eşinizede söyleyin yeni evlilerde ne işimiz var diye, ayrıca kimin eviyse o ağırlasın misafirini.Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Bu kadar saçma ve gereksiz bi talep olamaz heralde. Allah yardımcınız olsun.Şimdi özet geciyorum.
Benim esimin kardesi evlendi.
Ve benden ayri sehitlerdeyizz.
Esimin gitmesini benim yeni gelininin yaninda bir hafta kalmam isteniyor.kv ile birlikte oturuolar.
1 hafta yada 3 gun .
Herkes ama.
Ben ise hic istemiyorum.hic ama hic.
Ćunki kv ile zaten hic anlasamadik.
Bu dugun arefesindede benim odads oldugumu bilmeden cok agir bi hakaret ile bahsetti benden o kadar misafirin içinde kizlari cimcirdide uyardi.
Zaten gorumcelerimle de yildizim barisik değil.
Mecburi olmadikca konusmuyoruz.
Kalirsam geeizekali konumuna duscem ama esimin gonlunu fetedicem bu arada ben catliycam orta yerimden.
Kalmasamda birsürü yafta yapistirilacak arkamdan sizce.
Hmn karar vermeliyim cinku esim aksama dinecek acillll hadi kzlar birseyler yazin
Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Canım görüncen bunu bilerek evlenmedi mi ? Ne alaka ya bile isteye kabul etmiş birlikte oturmayı ne gerekiyorsa yapsın bi zahmet ne alaka ben gelin gitcem yengem ev isi yapacak gelip ne yengem böyle birşey yapar ne ben kabul ederimBende kalmak istemiyorum kv ile kaliyor kp de yatalak hasta bana deniyor ki onlar evliligin tadini cikarsin sen kal bize bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?