Kızlar çok acil birşyler yazin 3 beş saatim kaldı

Gitmek istemiyorsam gitmem
Bazı erkekler karısı olacak insanı eve nasıl hizmet eder gibi seçiyor sanırım

Insallah kalmamıssındır, ne munasebet kalacakmıssın? Gelıne de acıdım sen kalmazsan yatalak kp e bakacak yanı evlılıgın tadını cıkarmadan ıse kosturacak mıllette nerden buluyor byle gelınlerı maşallah rahat baba evını bırakıp kv pıslıgı temızlemeye evlenıyor, gelın degıl bedavaya gındelıkcı almıslar valla onsanlarda bıraz merhamet bıraz ınsaf olcak Allah kaynınıza vıcdan merhamet versın ınsallah. Kımseyı kınamıyrım ama bu yapılan ınsan sırtından gecınmek ınsan kullanmak.

Türkçe öğretmeninizi saygıyla anıyorum.

Yanlis anlaşilmis kv me gitmiycem.
Zaten ordydim 1 aydir dugun hazirliklar kp bakimi filan benden istenen eşimle ewe donmeyip kv lerle birlikte kalmam
Tamamda o 1aydan önce kim bakıyordu kp'e. Zaten kv bakmıyormuydu. Siz hasta bakarken kv hasodabasi gibi kapıda bekleyip küvetlerini falan mı hazırlayacak. Duyduğum en anlamsız teklif bu oturtamadim mantığı

Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Neee bu nasıl bişey ya, millet kendine Hizmetçi Arıyor hiç gitmeyin eşinizede söyleyin yeni evlilerde ne işimiz var diye, ayrıca kimin eviyse o ağırlasın misafirini.

Yaa bu insanlar hangi devirde ve hangi dünyada yaşıyorlar???? Allahtan benim yaşadığım dünyada böyle saçma adetler, saçma düşünceler, zihniyetler yok.

Yatalak Kayınpedere bakmak geline düsmezki ayıp, ya karısı bakar, gücü yetmiyorsa oglu bakar, oglu yoksa kızı bakar. Ama gelin niye baksin.
Gelin en fazla yemek yapar ama onuda bir zahmet karisi yapsin.

Cok pis sinir oldum kayinvalidenize. Tam tipik kaynana. En bi nefret ettigimden. Yapmayin. Alışırsa hep ister.
Yeni gelinde alıştırmasın, hatta niye aynı eve evlendiki?

Off lafa geldimi hepsi ahlak bekcisi ama tüm özel hayatlari ulu orta olacak. Nerde bizim özel hayata saygimiz?
Eskiler ayni evde kalirmista, herkesin kendine ait banyosu olurmus. Birde sizi davet ediyor. Yeni gelinin etrafi daha kalabalik olsun, daha cok utansin, daha cok kisi özel hayatindan haberi olsun...

Cok ayip yaa, insanlar hizmetci olarak gelin almamali. Gelinler bedava hizmetci degildir. Bu yanlis düzen bozulsun lütfen. ...

Bu arada, eşinizin kalbi böyle fetholmaz. Başka türlü olur,... siz anladinız. Bırakın kv hizmetcilik yapmayı, eşinizle ilgilenin. Daha cok hosuna gidecektir.

Son düzenleme:
Ben yanlış mı anladım kafam almadı
Kaynin evlenecek eve gelin geliyor kaynamayla yaşayacak gelin ve kayinpeder yatalak ve seni bakmak icinmi çağırıyorlar vallahi pes.
Kaynanan yaşarken sana mı kaldı güzelim Kayinpedere bakmak e doyurcan icircen ağzını silcen onu geçtim altını da alcaksin adamin tövbe tovbe bu ne be.

Ben sana söyleyim senin kaynana çok cin yeni gelen geline diyecekki bak eltin nasi iyi gördünmu sen rahat et diye Kayinpederine nası baktı ? Sırf o kızçağında baksın diye.
Sakın kabul etmeyin kaynananiz yapsın.

Kimsenin gönlünü fet etmek için bana hakaret edip arkamdan konuşan insanın evinde kalmazdım ... Esin olanları bilmiyor mu ?? Kendine saygın yoksa git kal

Bu kadar saçma ve gereksiz bi talep olamaz heralde. Allah yardımcınız olsun.

Kocanin kalbi simdiye kadar yaptiklarina ragmen fetholmamis mi peki. Ayrica sen niye onun kalbini fethediyorsun karisina bunlari yasamaya iten bir adamin kalbini fethetsen ne olur.

Bende kalmak istemiyorum kv ile kaliyor kp de yatalak hasta bana deniyor ki onlar evliligin tadini cikarsin sen kal bize bak
Canım görüncen bunu bilerek evlenmedi mi ? Ne alaka ya bile isteye kabul etmiş birlikte oturmayı ne gerekiyorsa yapsın bi zahmet ne alaka ben gelin gitcem yengem ev isi yapacak gelip ne yengem böyle birşey yapar ne ben kabul ederim

ayyyyyy size de üzüldüm ama en çok o ynei geline üzüldüm ne biçim bir hayata başlamış ya. ömrü boyunca kv kp le kalıp birde hasta mı bakacak. kendilerine gelin değil hizmetçi almışlar.
peki evlenmeden önce kim bakıyordu onlara pardon, sonuçta yeni evlilier kp de yeni yatalak olmadı heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…