Kızlar çok acil birşyler yazin 3 beş saatim kaldı

Konu sahibi kaldın orda di mi,bi ses ver, bayagı öyle hissediyorum şuan

yok artik yaa hergun daha da sasiriyorum boyle konulara. Yahu siz hizmetci misiniz valla kafayi siyircam

Her yok artık bundan daha mantık ve çağ dışı bir şey duyamam dediğimde 992828382992 kat saçmasını duyuyorum. Ama bu son zamanlarda şahit olduğum zırvalığın nirvanasıydı heralde. O kadar imkansız ve olağandışı bir talep ki algılayamadı beynim.
Mesela bu durumda böyle bir talep mi daha rezalet yoksa sizin napsam diye sormanız mı?
Değerli arkadaşım bu nasıl bir istek, hadi kocanız sen ne diyorsun ne münasabet diyemedi siz neden destur demiyosunuz neden? Neden gerçekten bu konuyu bana biri izah etsin böyle bir şey olabilir mi? Ne demek 1 hafta hizmet edicem de eşimin gönlümü fethedicem? Biri yardım etsin açıklasın bu ülkede kadınlar olarak biz nasıl bu hale geldik ya

Gerçekten bu insanlar nerede yaşıyor merak eder oldım

valla ya su an hayal ediyorumda... gülme krizine girdim resmen aklima bi hikaye geldi. biz tr de tatil yaparken böyle yeni bi otel acilmisti orda kalmistik. otel bom bos... ondan cok ilgimi cekmisti. ben daha 13-14 yasindayim. davul zurna gelin damat gedilet bütün misafirlerle odaya kadar eslik ettiler. ertesi gün havuzda gelin yan yan yürüyo suya girmiyo. anneme sormustum dayak mi yemis diye yok baska bisi yemis demisti... yani yeni gelinin yardima ihtiaci kesinlikle vardir piton bu sonucta

Konu sahibesiii 5 saatim kaldi demistiniz 5 saat geçeli çok oldu

Yazdiniz mi aralarda okuyamadim :)

Ne oldu neye karar verdiniz ?

Ahahahakallalaşaşdjs ne güldürdün akşam akşam yaaaa pardon gece gece
BahtsizBedevii okumalısın

İstemiyorsan gitme kalma senin ne istedigin degilde kimin ne dusundugu neden bu kadar onemli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…