Saçmalık gitmeyin. Bakalım gelin hanım sizi isteyecek mi?Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Hayatımda duyduğum en saçma şeyGelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Siz oradayken yeni gelin nerede olacakKv bakmiyor gelinler varken bana mi duser havalarinda
Hayatımda duyduğum en saçma şey
Gerçekten bu insanlar nerede yaşıyor merak eder oldımatom patlatcaklar sanki
oldu az yesinlerde hizmetçi tutsunlarGelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Gerçekten bu insanlar nerede yaşıyor merak eder oldım
Ahahahakallalaşaşdjsvalla ya su an hayal ediyorumda... gülme krizine girdim resmen aklima bi hikaye geldi. biz tr de tatil yaparken böyle yeni bi otel acilmisti orda kalmistik. otel bom bos... ondan cok ilgimi cekmisti. ben daha 13-14 yasindayim. davul zurna gelin damat gedilet bütün misafirlerle odaya kadar eslik ettiler. ertesi gün havuzda gelin yan yan yürüyo suya girmiyo. anneme sormustum dayak mi yemis diye yok baska bisi yemis demisti... yani yeni gelinin yardima ihtiaci kesinlikle vardir piton bu sonucta
İstemiyorsan gitme kalma senin ne istedigin degilde kimin ne dusundugu neden bu kadar onemli?Şimdi özet geciyorum.
Benim esimin kardesi evlendi.
Ve benden ayri sehitlerdeyizz.
Esimin gitmesini benim yeni gelininin yaninda bir hafta kalmam isteniyor.kv ile birlikte oturuolar.
1 hafta yada 3 gun .
Herkes ama.
Ben ise hic istemiyorum.hic ama hic.
Ćunki kv ile zaten hic anlasamadik.
Bu dugun arefesindede benim odads oldugumu bilmeden cok agir bi hakaret ile bahsetti benden o kadar misafirin içinde kizlari cimcirdide uyardi.
Zaten gorumcelerimle de yildizim barisik değil.
Mecburi olmadikca konusmuyoruz.
Kalirsam geeizekali konumuna duscem ama esimin gonlunu fetedicem bu arada ben catliycam orta yerimden.
Kalmasamda birsürü yafta yapistirilacak arkamdan sizce.
Hmn karar vermeliyim cinku esim aksama dinecek acillll hadi kzlar birseyler yazin
Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Kp yatalak hasta ona bakayim die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?