- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
Nie külkedisi mısın sen sen evlenince öyle bişey yapıldı mi çok saçma bişey bence kendini kullandırma ayrıca sana soyledigi şeyin ağır olduğunu soyluyorsun bı de bunun üstüne gidip hizmet mı edeceksin onun hesabını sor önce eşin seni korusun önce ailesine karşı sonra gözüne girersin kimseye kendinizi ezdirmeyin kızlar taviz vermeyin yüz verdikce astar isterlerGelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
İlk çağ komedi filmi senaryosu mu bu?Kv bakmiyor gelinler varken bana mi duser havalarinda
Ne alaka ya? İş yapmayı bilmiyomu? Yada yapmak zorunda mı? Yada siz yapmak zorundamısınız? Size hakaret eden insana hizmet etmeye gitmek için bize mi soruyosunuz?Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Kp yatalak ve sizden bakmanız isteniyor!?? İşin sizlik boyutunu geçtim de adam bilinçli sanıyorum. Altını mı alacaksınız? Yemek mi yedireceksiniz? Hareket edemediği için egzersiz mi yaptıracaksınız? Bunları bizzat karısı yaptırmalı. Hiç olmadı çocukları. Adam için de mahrem şeyler bunlar. Kv nin gelinler varken ben mi bakcam düşüncesi de iğrenç. Ben kabul etmezdim. Evlendiğimde gönlünü fethetmediysem şu saatten sonra gönlü onda kalabilir.
Hizmetçi misin saf olma lutfen .Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?