Kızlar çok acil birşyler yazin 3 beş saatim kaldı

Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Nie külkedisi mısın sen sen evlenince öyle bişey yapıldı mi çok saçma bişey bence kendini kullandırma ayrıca sana soyledigi şeyin ağır olduğunu soyluyorsun bı de bunun üstüne gidip hizmet mı edeceksin onun hesabını sor önce eşin seni korusun önce ailesine karşı sonra gözüne girersin kimseye kendinizi ezdirmeyin kızlar taviz vermeyin yüz verdikce astar isterler

Tövbe tövbe
Ne amaçla kalicakmissiniz gelinin başında
Gitmeyin yahu

Gelin gelip burda konu açsa herkes sizi suçlar.
Hangi devirde yaşıyor eşinizin ailesi.Eşinizde maşallah ailesinin kafasında böyle bişeyle mutlu oluyor.
1 haftada her şeyi ögrenecek mi yani gelin hanım ay valla kızcağıza üzüldüm.
Yerinizde olsam gitmem gelin hayat boyu sizden nefret eder.

Eşinizin gönlü fetih falan olmicak merak etmeyin :) siz orda anasına babasına kardeşine ve yeni geline hizmetçilik yaparken ohhh enayiyi de buldum benden iyisi yok diyecek. Siz sağlıklı düşünemiyosunuz bence. Aklı başında ve eşini seven hiç bir erkek karısına hizmetçilik yaptırmaz keyfe keder

bu aile ortacagdan kalma aldiklari gelinlerde oyleki kendilerine kole muamalesi yaptirmaktan gururlari incinmiuo bide bunu soruyor burda . kendine hakaret etmis bunu duymussun gidip hizmet edeceksin buna aptallik derler.

Valla hiçte kocamın gönlü fethedilsin diye arkamdan konuşan kimsenin evinede gidemem, isinide yapamammm..

Hiiic kusura bakmasinlar. Bi mazlum senmisin ayol ? Bosversene.. iyi iş valla.

Kp yatalak ve sizden bakmanız isteniyor!?? İşin sizlik boyutunu geçtim de adam bilinçli sanıyorum. Altını mı alacaksınız? Yemek mi yedireceksiniz? Hareket edemediği için egzersiz mi yaptıracaksınız? Bunları bizzat karısı yaptırmalı. Hiç olmadı çocukları. Adam için de mahrem şeyler bunlar. Kv nin gelinler varken ben mi bakcam düşüncesi de iğrenç. Ben kabul etmezdim. Evlendiğimde gönlünü fethetmediysem şu saatten sonra gönlü onda kalabilir.

Yeni evli ve üstelik kv ile oturan eltinin yanında kaldığınızda ve sinir küpüne döndüğünüzde eşinizin gönlü neden fetholacak ki... kimse için böyle bi fedakarlığa gerek yok

Yuh iş o muymuş. Yok artık daha neler. @Kantaro valla kusura bakma bacım, değil eşimin gönlü feriştahın gönlü olacak olsa gene gitmem, gene yapmam. Kayınpederin mahremi, kayınvalidenin işi sonuçta. Benim arkamdan laf eden insanın suratına bile tükürmem ben, tükürüğüme yazık. Sen de bırak eşini meşini, kendine kıymet ver azcık.

Esin anlayışlı bir insan mı.hatırlatsanız bunları.yaşadıklarımız yüzünden istemiyorum diyin.çok gerekli ise gelin gelsin yanınıza.

Bence sizin kalmanızı bırak diğerlerinin bile bi taraflara gidip, yeni evlileri yanlız bırakmaları gerekiyor. KALMAYIN :) Yazık gençlere. Hatta iyilik yapmak istiyosanız. Diğerlerini de ordan 1 haftalığına da olsa uzaklastırın :)

Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh

Ne alaka yahu zaten kaynananda orada o da yardım eder ilk defa sizden duyuyorum eltinin yeni evli çiftin evine gittiğini kaldığını hiç mi bişey bilmiyor çok saçma geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…