Kızlar çok acil görüşleriniz çok önemli

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar acillll toplanın.

Şimdi direk konuya giriyorum

Biz merkezde eşimin ailesi köyde yaşıyor ve onların hepsi kapalı ben de merkezde kendi memleketinde kısaca her yerde açığım ama onları ziyarete gittiğimde kapanıyor um.
Ve dün bir akrabanın düğünü olduğu için köye gittik yine tabi eşimin tüm sülalesi olacağı için ben yine kapandım. Eşim kapanma bu ne her yerde açıksın kimden korkuyorsun açık git kimse bir şey diyemez desedr cesaret edemedim kapandım.
Laf söz ederler diye.
Bu arada eşimin ailesi tarafından kimseyle konuşmuyorum. Sadece hoşheldin iyi akşamlar ama masalarında oturuyorum.

Ve buğün de düğün var dün kınaydı.
Ben de kuaföre gidip saçımı yapacağım dedim çünkü göörümcelerim filan çok saygısız davrandı kendimi sorguladım kimler için kendimi kasıyorum diy e

Eşim de dengesiz misin dün kapalıydı buğün açılacak millet dalga gecer ne dengesiz der diyor. Madem öyle dün açık gitseydin diyor ama karışmıyor sen bilirsin diyor

Kararsız kaldım.
Sizce..
Zaten düğün den düğüne görüyorum kapanırım diye düşünüyordum ama saygısızlıklarını gördükten sonra açık gideyim istedim dengesizlik mi olur gerçekten kapalılık dediysem de bone tarzında sadece saçlarım kapalı tam tesettürlü değilim yorumlarınız çok önemli

Sizce de biraz dengesiz değil mi bu hareketleriniz? İnsan başkasının yanına gidiyor diye niye kapanır? Hadi bunu yapıyor bir derece ama o başkalarına kızınca niye açılır? Sizin başınızın açık olması onlara bir çeşit ceza mı?

Benim kafam karıştı. Esiniz ne güzel sizi zorlamıyormuş. Neden laf söz olur diye kapanıyorsunuz? Cocuk oyuncagı mı bu yanlarına giderken kapan sonra acıl falan.
Bence hata sizde siz esiniz sizi zorlamamasına ragmen ailesine boyun egmissiniz laf söz ederler diye. E siz böyle yaparsanız tabi ederler. Kusura bakmayın ama agzınızla kus tutsanız insanlara yaranamazsınız zaten.
Normal zamanda da kapalı bir kadın degilseniz, benim fikrimce yanlarına giderkende kapanmayın. Biraz güclü kadınlar olalım artık lütfen. Kim ne der ne düsünür bizene.

Dun kapali gidip bugun acarsan goze batar
Ama bu dugunde kapali gidip bidahaki yil baska dugunde acarsan daha az goze batar..

bana sorarsan acik gitme..
Ha bone takarsan da cok kapali olmadigini daha rahat oldugunu dusunurler ( rahat kelimesi yanlis anlasilmasin tesettur konusunda bazilari cok kati kapali bazilari esnek kapali ya )

elestirmek bana dusmez haddim de deil ama bence esin hakli aciksan acik gitmelisin..
Kimse icin kapanilmaz
Allah rizasi icindir tesettur ..
Yanlis anlasilmak istemem ama bugun acik gitme derim ben:)

vebirdahaki dugun zamaninda hala aciksan da acik git.. kimse icin sekil degistirme..

Eşin haklı

Hayatımda duyduğum en ama en saçma davranış bu .kapalı olmak bir tercihtir ya saçını ve bedenini tam olarak örtersin yada tercihen kapanmazsin. Şimdi siz burda kim icin böyle saçma sapan bir davranışı sergilemiş oluyorsunuz .Allahi mi kandiyorsunuz kendinizi mi eşinizi mi onun ailesini mi ?ne kadar cahilce bi davranış bu ya . Düzgünce açılın istedğiniz gibi giyinin ama heryerde . Ne kafalar var su ülkede ya

Oncelikle kendi kararlarinizin pesinde olun ve kendinize sayginiz olsun baskasi icin kapandim simdi açıliyorum kendinize bile tuhaf gelmiş ben cok takilmam ama etraf ne der diye ama siz kendi kendinizi rezil ediyorsunuz yazik tir yapmayın....

Dün kapalı gittiniz, bugün açık mı gideceksiniz? Evet eşiniz haklı dengesizlik olur, zaten bunca zaman dengesizce davranmışsınız. Dün kapalı gittiyseniz bugün de kapalı gidin, ama bundan sonra da hayatınızda nasılsanız orada da öyle olun bence. Sizi sonraki görmelerinde açıldığınızı anlar zaten herkes ama bu 'bir' gün sonra olunca komik olur cidden.
Komik duruma düşmeyin, eşinizi de utandırmayın.

Bu baslik altinda en son kalici kapanabilirsin diye hissediyorum arkadasim

gordugun gibi cok tepki aldin..

herkesin dedigi ayni..
Boyle bi tehdit sekli yok.. saten yanlis yapmissin acikken koyde kapanmakla, bide yanlisa tuz biber atmaya
Calisiyosun..

Yapma..

Esiniz sizi zorlamiyoken icinizde de kapanma istegi yokken milletin agzina neden bakarsiniz ki. Cok milleti dusunuyosaniz once esinizi kucuk dusurmeyin herkese karsi. Tesettur millet istiyo o bu kapali diye degil icten gelerek olur. En basindan beri boyle yapmamaliydiniz. Yine laf cikacak ama bence baska zaman acik gidin daha kolay atlatilir.
Tesetturu de artik oyuncak yapmayin. Biri sapka takar cikar saclarini ortuyomus gibi. biri bone takar cikar. Biri basini orter ustune uzun bisey giymez orasi burasi meydanda gibi tek pantolonla gezer. Kapanmanin da belli bir adabi vardir

Seni kimse zorlamamış kapan diye kendi kendine birşeyler yapıyorsun ama saçmalyorsun.. Tam da eşinin söylediği gibi dengeszlik bu yaptığın kendin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…