Kızlar çok acil görüşleriniz çok önemli

sizin açık olduğunuzu zaten tüm köy biliyordur. bu kadar kasmaya ne gerek var.
neyseniz öyle davranın. hem o başörtüyü de oyuncak etmemiş olursunuz.

Dünyada hiçbir güç beni bi yere giderken kapatamaz herhalde. Bu ne saçmalıktır millet için kapanıyosun eşin de yapma dediği halde. Normal değilsiniz.
kesinlikle katılıyorum. bi de güzelce çok normal bişeymiş gibi geniş geniş anlatıyor konu sahibi. çok şaşırdım

Bence böyle akrabalı düğünlerde alta yapışık tayt giy, üste transparan bisiyler iste tak takıştır,kafaya üstten saç görünecek şekilde bir şal ve boynunu açarak takmak önemli bu hususta.hem senin gönlün olsun hem onların Bu devirde hakkını vererek kapanmayanlar böyle yapıyor.Hakkıyla kapananlar istisna..

o da bişey mi. ya cenazelerdeki dantelli transparan şallar. cidden ağlanacak halimize gülüyoruz

Hayatimda duyup duyabileceğim en mantikdışı davranislardan biri daha... Lütfen biraz aķıl fikir lütfenn...

Bir tek bayramlarda ve düğünlerde gördüğüm bir gelin var sulalede. Kadın tüm bayramlar kapanir ama evde erkek var diye pardusesini bile çıkarmaz. Tüm düğünlerde de askılı vs giyer hala bilmiyorum normalde kapali mi açık mı (bana ne ayrı hikaye)
Sizin konuya gelince. Bu sacma hareketinizden belli ki lafa söze takiliyorsunuz. Kesin söz olur dün öyle bugün böyle. Gitmeyin

o da bişey mi. ya cenazelerdeki dantelli transparan şallar. cidden ağlanacak halimize gülüyoruz
Bu bahsini ettiğim şekilde kapanıp da etrafındaki açık olanlara ornek oldugunu düşünerek çevresine bak sen de kapan benim gibi mahşerde ne hesap vereceğiz diye kendini bayağı bayağı bilinçli hissedip konuşanlar var.

şu sıfata öldum yanlız tam tesetturlu değilim.
şehirde açık, köyde 1. gun kapalı 2.gun saygısızlık yapıldığından dolayı açık,
tam açık da tam tesetturlu de değilsiniz.
bilmiyorum ya benim inançlarım gittiğim yere göre değişmez, eşimin ailesi muhafazakar olsaydı giyimime dikkat ederdim ama asla kapanmazdım. kendime saygıyla bağdaştırıyorum bunu.

Açığım

Mevlüt ve cenaze dışında kapanmadım

Ama gittiğim yere uyarım

Köye düğüne gidiyorsam başım açık kalır ama mini elbise giymem

Yani herkes aaa x in gelinine bak demez ama tesettürlü değilsem değilimdir

Hayatimda böyle birşeyi ilk defa duyuyorum. Değişik şeyler dengesiz davranışlar ne demeli bilmiyorum. Kendinize sayginiz olsun

Şahsen köye gitsem bende başıma başörtü takardim, giyim tarzı olarak uyum sağlardim. Büyüklerimiz sevinirlerdi (açık olduğumu zaten biliyorlar). Tesettür olarak değil, ama onların arasına öyle kaynasip kaldığımı severlerdi. Ama ben kimse konusmasin dedikodu yapmasın diye başımı örtmedim hiç. Doğru birşey degil. Baştan neden bu baskıyı hissettiniz ki hele esiniz sizi hiç zorlamamis bu konuda? İnsanlar saygısızlık yaptiysa tepkiniz saç başla olmasın. Tepkinizi net o anda o insanlara karşı koymanız lazım

zaten tesettürlü değilsin sadece BONE tesettürden sayılmıyor çünkü..
gerçekten kapalı olanlara da laf getirmekten başka bir halta yaradiginiz yok..
oyuncu musun ? milleti mi kandırıyorsun?
tesettür inanç işidir kul için kapanilmaz..
idrak edin artık şunu..
düğüne açık git ben aslında böyleyim de rol kestim dersin...

Normalde kapalı olup düğün gününde kafasını açan, saç yaptıran gelinler var ya. Ertesi günde yine kapaniyorlar. Onları hiç birzaman anlamadım. Ama siz onların bu davranışını bence açıklayabilirsiniz. Bi anlatırmısınız bu kafa yapısını

Eşiniz size en başından beri karışmıyormuş.. Keşke en baştan beri açık olsaymışsınız ailesi de alışmış olurdu. Çok saçma ve dengesiz davranmışsınız yalancıktan niye onlara karşı tesettür süsü veriyorsunuz ki..Tesettürü alet etmeyin bu tür oyunlara.. Çünkü günah.. Dalga geçiyormuş gibi oluyor.. Eşiniz haklı..

Düğün saati geçmiş, nasıl gittiğinizi merak ettim.
Bence açık gitmeliydiniz. Konuda dengesizlikten başka bir şey yok zaten. Ha bir eksik ha bir fazla ne fark eder ki?
Sanki her şey normal de bir bu mu garip geldi size ve eşinize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…