- 6 Mart 2025
- 265
- 64
- 13
- Konu Sahibi Pomegranate1
Benim de heralde pik olmadı olmadan da silikleşti bugün 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebesin
AA kaset olan ovulasyon mu özür dilerimGebesinamin inşallah
Benim de heralde pik olmadı olmadan da silikleşti bugün![]()
Güldürdün ya hahahahHiç bir zaman da adetim gecikmedi saati bile sasmadi namussuzun![]()
Evet oda ovulasyon ama Allah söyletti heralde belki bu ay hamile kalırımAA kaset olan ovulasyon mu özür dilerim![]()
Ben daha hiç hamiş olamadım bilemiyorum doktorunuz randevu vermedi mi kese icinKızlar 26 günlük hamileyim kese ne zaman görünür ultrason için ne zaman gitmeliyim doktora
Yaaa inşallah Allah in soylettigi olurEvet oda ovulasyon ama Allah söyletti heralde belki bu ay hamile kalırımama pik göremedim bazı aylar daha koyu çıkıyordu bu iki testte yumurtlama zamanı ama bu ay olmadı
![]()
İnşallah canım hayırlısıyla yaYaaa inşallah Allah in soylettigi olur![]()
Amiiin inşallahİnşallah canım hayırlısıyla ya![]()
Negatif çıkarsa ağlamaya gelicem kızlar merak etmeyin![]()
6. Haftada görünüyor diyorlar genelde hamile olduğunuzu öğrendikten sonraki 2. Haftaya falan tekabül ediyorKızlar 26 günlük hamileyim kese ne zaman görünür ultrason için ne zaman gitmeliyim doktora
Şu strip testlerden üstteki pik olmuş olabilir ben de aynı markayı kullanıyorum dedikleri gibi t çizgisinden daha koyu olmuyor aşağı yukarı bu koyulukta oluyor ve bunu gördükten 14 gün sonra adet görüyorum. Zaten sizin de o testten sonra silikleşmiş o gün pik olmuş olabilirsiniz. O günü ve silikleştiği günü değerlendirmişsinizdir umarım
İnşallah herkesin gönlüne göre olur
Sağ ol canım benim6. Haftada görünüyor diyorlar genelde hamile olduğunuzu öğrendikten sonraki 2. Haftaya falan tekabül ediyor
Bebişiniz sağlıkla gelir inşallahSağ ol canım benim
Aminnnn bu ay tutsun ve bu ay atanayım çifte bayram edeyim artık yoruldum yaALLAH razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım hayırlı haberlerini yazarsınAminnnn bu ay tutsun ve bu ay atanayım çifte bayram edeyim artık yoruldum ya![]()
Ben daha koyu şekilde gördüm hem kaset hem de strip testte ve bu yumurtlamadan niyeyse sayılmıyor arada bazı ay çok koyu görürdüm tam yumurtlama olurdu bazı ay da böyle oluyor bu ayda böyle olunca yapay zekaya bile sor dedi bir arkadaş gittim sordum o bile yumurtlama değil dediŞu strip testlerden üstteki pik olmuş olabilir ben de aynı markayı kullanıyorum dedikleri gibi t çizgisinden daha koyu olmuyor aşağı yukarı bu koyulukta oluyor ve bunu gördükten 14 gün sonra adet görüyorum. Zaten sizin de o testten sonra silikleşmiş o gün pik olmuş olabilirsiniz. O günü ve silikleştiği günü değerlendirmişsinizdir umarım
Ama silikleştiği için çatlamış yumurtanız o kesin. Normalde 21-22 mm iken tam olgunlaşıp çatlıyor yumurta. Ama 17-18-20 mm iken de çatlayabiliyor. Belki sizin de 18mm civarıysa kopkoyu olmamış olabilir ama silikleşmesi kesin olarak çatladığını gösterir. Yani o da sizin işinizi görürBen daha koyu şekilde gördüm hem kaset hem de strip testte ve bu yumurtlamadan niyeyse sayılmıyor arada bazı ay çok koyu görürdüm tam yumurtlama olurdu bazı ay da böyle oluyor bu ayda böyle olunca yapay zekaya bile sor dedi bir arkadaş gittim sordum o bile yumurtlama değil dedibu ay yani biraz kalitesiz yada tam olgunluğa ulaşmadı belki de bilmiyorum çünkü iki testte de daha koyu gördüğüm yani tam pik olduğunu gördüğüm zamanlar da oldu bu ay niyeyse böyle oldu sadece yumurtlama zamanı sandığım zaman ve öncesini değerlendirdim silikleştiği Yani dün olan günü es geçtim cidden kafaya tak tak o yüzden de olmuyor bazen şu testler bile psikoloji bozuyor yahu