KIZLAR ÇOK ACİL OVÜLASYON TESTİME BAKAR MISINIZ

Seninle konuşmak o kadar iyi geldi ki Allah ikimize de kısa zamanda çocuk nasip eder inşallah. Pazartesi gidicem doktora Klomen için

Yok aksine güzel bilgiler verdiniz Allah razı olsun inşallah artık güzel haberi alırız ben bi dış gebelik geçirdim daha bir de tek tüplüyüm

Yok aksine güzel bilgiler verdiniz Allah razı olsun inşallah artık güzel haberi alırız ben bi dış gebelik geçirdim daha bir de tek tüplüyüm
Amin inşallah birbirimize dua edelim imkansız diye bir şey yok moralimizi yüksek tutalım stres de çok olumsuz etkiliyor açtığım konuda güzel haberi alan olursa yazsın birbirimiz için sevinelim ya

Seninle konuşmak o kadar iyi geldi ki Allah ikimize de kısa zamanda çocuk nasip eder inşallah. Pazartesi gidicem doktora Klomen için
Canım şimdi görüyorum yazdıklarını üzülme sakın uzun ve zorlu bir süreç bazıları ilk denemede hamile kalıyor bazılarının da yolu biraz daha çetrefilli olabiliyor bizim gibi ama asla çözümsüz değil instagramda takip ettiğim doktorun paylaşımlarını görüyorum neredeyse hiç yumurtalık rezervi kalmamış 40 küsür yaşında kadınlar bile hamile kalıyor. Her şeyin çaresi çözümü var sadece birazcık daha zaman

Amin inşallah birbirimize dua edelim imkansız diye bir şey yok moralimizi yüksek tutalım stres de çok olumsuz etkiliyor açtığım konuda güzel haberi alan olursa yazsın birbirimiz için sevinelim ya
Tam 15 babalar günü adet günüm o gün öğrenirsem inşallah olursa gelip ilk buraya yazacağım

kızlar hayıt otu çayını kullanan var mı aranızda
Ben düzensiz ve çok az kullandım Hayıt otu çayı yumurtalıklar için iyi, testere dişli aslan pençesi de hormonları düzenlemek için iyi. Düzensiz kullandığım için sonuç alamadım ama sonuç alan çok. Öncelikle sorunu bilmeniz lazım ama ki ona göre bir şey kullanın. Mesela insülin direncinize muhakkak baktırın gebelik için en büyük engellerden biri. Bunun için de inositol çok faydalı. İnositol takviyesi kullanıp hamile kalan çok pcos için de faydalı diyorlar

Testime bakar mısınız ? 3 ü aynı farklı ışıklarda çektim

Eklentiler

• IMG_4686.webp
    125,2 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_4685.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_4687.webp
    132,7 KB · Görüntüleme: 24
Pik olmamış gibi görünüyor pik olduğunda t çizgisi c çizgisinden daha koyu oluyor. Regl bitiminden itibaren yaptınız mı belki kaçırmış olabilirsiniz
Merhaba benimki de dün böyleydi dün değerlendirdik ne durumda sizce

Eklentiler

• IMG_20250604_105936.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 24
Benim testime de bakar mısınız dün bu şekildeydi pik mi yoksa daha var mı

Eklentiler

• IMG_20250604_105936.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…