Bişiler Yemen değiştirmez önemli olan sıvı almaman. Adetin kaçıncı günün bugün testleri böyle tek tek koymasan sıraya dizsen daha iyi yorum yaparız dünkü testi de atar mısınKizlar merhabalar bu ovulasyon testı yaptım pozitif mi catlamiş mi acaba bidaha mı yapsam ıki börek yemiştim az önce yanliş mi acaba Eki Görüntüle 2833491
Bişiler Yemen değiştirmez önemli olan sıvı almaman. Adetin kaçıncı günün bugün testleri böyle tek tek koymasan sıraya dizsen daha iyi yorum yaparız dünkü testi de atar mısın
Arkadaşın dediği gibi bugünü değerlendir yarın yine test yap siliklesirse üç gün değerlendirme her gün olmuyorsa bir gün araylaTamam teşekkür ederim bu dünkü
Böyle bir kağıda yapıştırsan tarih ve adetin kaçıncı gününü yazsan daha iyi olurTamam teşekkür ederim bu dünkü
Testin markası nedirBöyle bir kağıda yapıştırsan tarih ve adetin kaçıncı gününü yazsan daha iyi olur
Bunu İnstagram da ovülasyon takıp sayfası yapan bi yerden aldımTestin markası nedir
Bende instagramdan aldım aynı marka sanırım innovita bende olanlarBunu İnstagram da ovülasyon takıp sayfası yapan bi yerden aldım
Babyfast buBende instagramdan aldım aynı marka sanırım innovita bende olanlar
Evet kesin yumurtlamaKizlar merhabalar bu ovulasyon testı yaptım pozitif mi catlamiş mi acaba bidaha mı yapsam ıki börek yemiştim az önce yanliş mi acaba Eki Görüntüle 2833491
Önemli değil kuzum başka yok mu bugün kıMerhabalar sizin konuya geldim ama bnde sormak istedim sizce yumurtlama mi ya emin olamadim bu defa
Önemli değil kuzum başka yok mu bugün kı
Yumurtlama değilMerhabalar sizin konuya geldim ama bnde sormak istedim sizce yumurtlama mi ya emin olamadim bu defa
Daha değil yumrtlama teste devam edinMerhabalar sizin konuya geldim ama bnde sormak istedim sizce yumurtlama mi ya emin olamadim bu defa
Benım de böyle 2 gündürCanim bugunkide bu henuz degl galiba hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?