Gebeliğe Hazırlık Kızlar cok açıl ovulasyon testıne bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz çatlamış mı yumurtam

Eklentiler

• EA596576-B7DC-4974-A68E-E22010E07740.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz çatlamış mı yumurtam
Sanırım 2 yum olmuş sizde en başlarda pik yapmış ama ultra olmamış.
2.ci yum 17. Ci gün ultra pik olmuş sonrasında açılmaya başlamış 17. Ve 18 gün değerlendirilmeliydi diye düşünüyorum . Allah gönlünüze göre versin inşallah...

Canım inşallah yaa ama çok ilginç bugünkü testimi ekleyip atıyorum yine pik gibi en sondaki bugün sabahki testim hiç anlamıyorum

Eklentiler

• 2F9B7D49-277C-4D27-BCAC-3F7B4FFB2462.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 23
Canım pco görünümü varmış tam pco sendromu değilmiş o ne demekse. 3doktorda öyle demişti
Pco larda 1 drn fazla yumurtlama olabiliyor canm yumurta çok olduğu icin yani olablir sen muhakkak guzel bir seklde degerlendir nemde ayda 2 3 kez yumurtlama gorurum sivi alimina dikkat et testi genelde ayni saatlerde yapmaya ozem goster insallah saglikli yumurtalardan sağlıklı bir gebelik saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim

Aminnnnn canım hepimize versin hayırlısıyla inşallah herkesin gönlüne göre Belkide dediğin gibi 2.kez yumurtluyorum canım

Net çizgi gidince ilşkıye girıyo dimi
Hayir canm adet bittikden sonra ki 3 gun degerlendryorum ben . Ovulasyon testinde ikisi ayni koyulukta olana kadar 3 gune bir iliski ve yumurtlama oldugunda ki 3 gunu degerlendr. Catlama oluncada degerlendr aonrada yine 3 gune bir iliski seklinde devam et canm

Net çizgi gidince ilşkıye girıyo dimi
Hayir canm adet bittikden sonra ki 3 gun degerlendryorum ben . Ovulasyon testinde ikisi ayni koyulukta olana kadar 3 gune bir iliski ve yumurtlama oldugunda ki 3 gunu degerlendr. Catlama oluncada degerlendr aonrada yine 3 gune bir iliski seklinde devam et c
Aminnnnn canım hepimize versin hayırlısıyla inşallah herkesin gönlüne göre Belkide dediğin gibi 2.kez yumurtluyorum canım
Aynen olablr yani canm ve bu daha avantaj demek hatta iki yumurta birden tutarsa ikizde olabilir demek

Sanırım dunki testim yumurtlamaymis benim kizlar cnku bugun silik catlama sanrm dunde degerlendrmemsdm hayirlisi bakalm

Eklentiler

• 20210426_215139.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…