Dun ilişki oldu diye bugun olmadi ama eminde olamadm resmen bazen cok cok ayni koyuluk yakalayamiyablyorm cunku bu kudar da oldugu aylar oluyor ama nasip bakalm yarin silinirse yumurtlamaymis dycem bugunu
Sanırım 2 yum olmuş sizde en başlarda pik yapmış ama ultra olmamış.
2.ci yum 17. Ci gün ultra pik olmuş sonrasında açılmaya başlamış 17. Ve 18 gün değerlendirilmeliydi diye düşünüyorum . Allah gönlünüze göre versin inşallah...
Sanırım 2 yum olmuş sizde en başlarda pik yapmış ama ultra olmamış.
2.ci yum 17. Ci gün ultra pik olmuş sonrasında açılmaya başlamış 17. Ve 18 gün değerlendirilmeliydi diye düşünüyorum . Allah gönlünüze göre versin inşallah...
Pco larda 1 drn fazla yumurtlama olabiliyor canm yumurta çok olduğu icin yani olablir sen muhakkak guzel bir seklde degerlendir nemde ayda 2 3 kez yumurtlama gorurum sivi alimina dikkat et testi genelde ayni saatlerde yapmaya ozem goster insallah saglikli yumurtalardan sağlıklı bir gebelik saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim
Dun ilişki oldu diye bugun olmadi ama eminde olamadm resmen bazen cok cok ayni koyuluk yakalayamiyablyorm cunku bu kudar da oldugu aylar oluyor ama nasip bakalm yarin silinirse yumurtlamaymis dycem bugun
Pco larda 1 drn fazla yumurtlama olabiliyor canm yumurta çok olduğu icin yani olablir sen muhakkak guzel bir seklde degerlendir nemde ayda 2 3 kez yumurtlama gorurum sivi alimina dikkat et testi genelde ayni saatlerde yapmaya ozem goster insallah saglikli yumurtalardan sağlıklı bir gebelik saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim
Hayir canm adet bittikden sonra ki 3 gun degerlendryorum ben . Ovulasyon testinde ikisi ayni koyulukta olana kadar 3 gune bir iliski ve yumurtlama oldugunda ki 3 gunu degerlendr. Catlama oluncada degerlendr aonrada yine 3 gune bir iliski seklinde devam et canm
Hayir canm adet bittikden sonra ki 3 gun degerlendryorum ben . Ovulasyon testinde ikisi ayni koyulukta olana kadar 3 gune bir iliski ve yumurtlama oldugunda ki 3 gunu degerlendr. Catlama oluncada degerlendr aonrada yine 3 gune bir iliski seklinde devam et c