• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil yardım

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
İyi akşamlar öncelikle kk hanımları;
Uzatmadan konuma geçeceğim 2 buçuk aydır yeni bir iş yerine işe girdim danışman ve sekreterya olarak. Asıl mesleğim öğretmenlik ve atanamayanlardanım malesef.

Şimdi sorun şu yaşadığım yerin bilindik bir firması ben de merkez kısmındayım patronlarım çok iyi ve mütevazi saygılı fakat öyle bir kadro var ki tepeden aşağı bel altı konuşmalar, küfürler hakaretler ve bunu espiri olarak algılamalar, her içeri giren hakkında dış görünüşü ya da maddi durumu anlamında fakir vs dalga geçme ya da af edersiniz bayan ise sulanmalar verir mi ki tarzında iğrenç espiriler vs... yüzüne ise gayet kibar ve sıcak karşılıklar vs.

Herşey oradaki bir satış elemanı (bayan) altından çıkıyor ve sözü patron sözü olarak kabul edilen bir müdür vasfında birisi tarafından tam teşekküllü yürütülüyor.

Bu hanım hep gece hayatı olan sürekli alkolden kusma nöbeti geçiren aşırı ağzı bozuk ve erkeklerle hep arası aşırı iyi olan birisi.

Bu müdür vasfındaki bey de 3 hanımı i...nikahı adı altında ayrı ayrı oyalayan ve namuslu geçinen aldatmaya meyilli ağzı sürekli küfürlü bir bey...

Ve ben. Yarın her şeyi patronuma anlatacağım sanırım bana akıl verin detaylı şekilde anlatırsam sizce işimden olur muyum?

Not: bu arada adam akıllı mola saati olmadığından sigara arasına bile kaynanan yaşıyor mı annem güzel mi neden duymuyorsun tarzında şakaya getirip üzerime mobbing uygulamalar ve daha çokça ağır şeyler yaşatan bir bey ve işten çıkmam için onu kışkırtan bir bayan bu ikili bana akıl verin yazım detaylarına takılmayın vaktim yok diye hızlı yaZdım lütfen

Bu arada çıkamıyorum zira bulunduğum yerde iş portföyü çok az ve piyasa sıkıntısını kullanan patronlar çok türedi her açıdan bir diğer husus çok borç var malesef:KK43:

Bu hanım hep gece hayatı olan sürekli alkolden kusma nöbeti geçiren aşırı ağzı bozuk ve erkeklerle hep arası aşırı iyi olan birisi.

Bu müdür vasfındaki bey de 3 hanımı i...nikahı adı altında ayrı ayrı oyalayan ve namuslu geçinen aldatmaya meyilli ağzı sürekli küfürlü bir bey...
Digerlerini anladim da bu kismi nereden biliyorsunuz? Insanlarin ozel hayati yani bilinmesi cok zor

Patronuna rahatsızlığını dile getirmen ve duymamazlıktan gelmen haricinde bi çözüm göremedim. Zira bu insanlara yaptıklarının ayıp olduğunu söylemek hiçbir şey ifade etmeyecektir

Sevgili darkmore kendisi her sabah söylüyor gayet bastıra bastıra
Alla alla cok ilginc. Yani ben olsam o kisimla ilgilenmem de diger anlattiklariniz felaket seyler. Patronunuza bunlari anlatin. Ama isten cikarilmayi da goze alin elbette. Imam nikahi ve alkol meseleleri patronu alakadar etmez tabii.

Alla alla cok ilginc. Yani ben olsam o kisimla ilgilenmem de diger anlattiklariniz felaket seyler. Patronunuza bunlari anlatin. Ama isten cikarilmayi da goze alin elbette. Imam nikahi ve alkol meseleleri patronu alakadar etmez tabii.
Yok ben onları tipleri tanıtmak amaçlı söyledim gerçekten kötü niyetle değil

Ay küfür ve sürekli bel altı muhabbet çok iğrenç hiç katlanamam anlat gerekirse çık öyle bir ortam hiç sağlıklı değil

Ben olsam herşeyi göze alıp patrona anlatırım. Böyle konuşuyorlar şeklinde değil de ortamdan rahatsızım diyerek konuya başlarım. İşten çıkarılmayı böyle bir durumda kalmaya yeğlerim.
Siz işten çıkmak istemiyorsanız önce uyarmayı deneyin. Lütfen benim yanımda böyle konuşmayın veya yapmayın ayıp oluyor gibi uyarılarda bulunabilirsiniz. Belki kendi aralarında normalleştirmişlerdir, herkesin aynı düşünmediğini görünce vazgeçerler. En azından rahatsız olduğunuzu bilsinler.

Patronuna bir şey söylemen hiç bir şeyi değiştirmez. Gerizekalı değilse elemanlarını zaten biliyordur. Senin yapman gereken tek şey diğerleri ile arana mesafe koymak.

keşke o şekilde belirtmeseydiniz. Yani şimdi alkol içip kıstıysak kötü insan oluruz gibi bi algı olmuş.
Neyse.
Benim anlamadığım bu insanların size garezi ne
Aslında garezi olan kişi bu kadın korkusu patronun gözdesi olmam sanırım öyle bir imaj verdi anlamsız kıslançlık içinde çok belli zira geçmişim yok kendisiyle adama da diğer hanımları bulan kendisi olunca

Ben olsam herşeyi göze alıp patrona anlatırım. Böyle konuşuyorlar şeklinde değil de ortamdan rahatsızım diyerek konuya başlarım. İşten çıkarılmayı böyle bir durumda kalmaya yeğlerim.
Siz işten çıkmak istemiyorsanız önce uyarmayı deneyin. Lütfen benim yanımda böyle konuşmayın veya yapmayın ayıp oluyor gibi uyarılarda bulunabilirsiniz. Belki kendi aralarında normalleştirmişlerdir, herkesin aynı düşünmediğini görünce vazgeçerler. En azından rahatsız olduğunuzu bilsinler.
Bizzat bana küfür ediliyor hakaret ve aşağılamalarla hem de herkes içinde

Back
X