Çok sağol bitanemÜste çıksın diye yorum yapıyorum kuzum
Kanama alanı ne demek? Bu arada şimdi yaptığım testin 13.dk sında daha da belirgin olduBüyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşıyorsun yada kanama alanın var, yarın kan testi ver
Yarın sabah ilk işim o olucak teşekkür ederimÜstüne görme diyolar ya belki öylede olabilir kan testinde belli olur canım istersen acile git ver
Yanlış bilgilendirmek istemem ama kese etrafında oluyor diye biliyorum. Kahverengi olursa tehlikesiz kırmızı ve pıhtılı olması tehlikeli maalesef. İmkanın varsa Şuan acile gidip hemen kan ver doktora görün. Kimyasal değilse progestron verirKanama alanı ne demek? Bu arada şimdi yaptığım testin 13.dk sında daha da belirgin oldu
Anladım çok çok teşekkür ederim imkanım yok maalesef yarın sabah gidebilirimYanlış bilgilendirmek istemem ama kese etrafında oluyor diye biliyorum. Kahverengi olursa tehlikesiz kırmızı ve pıhtılı olması tehlikeli maalesef. İmkanın varsa Şuan acile gidip hemen kan ver doktora görün. Kimyasal değilse progestron verir
Yani hamile iken kanama olabiliyor kese etrafında doğru mu anladımYanlış bilgilendirmek istemem ama kese etrafında oluyor diye biliyorum. Kahverengi olursa tehlikesiz kırmızı ve pıhtılı olması tehlikeli maalesef. İmkanın varsa Şuan acile gidip hemen kan ver doktora görün. Kimyasal değilse progestron verir
Öyle mi demek gerçekten??Yani hamile iken kanama olabiliyor kese etrafında doğru mu anladım
Bende soruyorum işteÖyle mi demek gerçekten??
Evet ama genelde kahverengi oluyor, kırmızı ve pıhtılı olması tehlikeli düşük riski olduğuna işaret yada büyük ihtimalle hamilelik başlangıcındaysa kimyasal oluyodur. Sabaha tekrar test yapıp koyulaşma var mı yokmu bakabilir koyulaşıyorsa bthcg artıyor demektir ama kayboluyosa düşüyordur yani kimyasal yaşıyodurYani hamile iken kanama olabiliyor kese etrafında doğru mu anladım
Tamamdır çok teşekkür ederim düne göre testim bugün daha koyu saçma bi şekilde hatta sabah regl oldum nasılsa diye test yapmadım bu saatte bi yapayım nolcak dedim ve şok oldum yarın sabah hemen kan vericemEvet ama genelde kahverengi oluyor, kırmızı ve pıhtılı olması tehlikeli düşük riski olduğuna işaret yada büyük ihtimalle hamilelik başlangıcındaysa kimyasal oluyodur. Sabaha tekrar test yapıp koyulaşma var mı yokmu bakabilir koyulaşıyorsa bthcg artıyor demektir ama kayboluyosa düşüyordur yani kimyasal yaşıyodur
Büyük ihtimalle gebelik var çıkacak ama değerin düşüktür henüz, artış önemli. Eğer kanama artmazsa idrar testinde koyulaşırsa yükseliyodur. Bide imkanın varsa özele gitmeni öneririm yada direk hastaneye. Çünkü sağlık ocağında sonuç bi sonraki gün çıkıyor.Tamamdır çok teşekkür ederim düne göre testim bugün daha koyu saçma bi şekilde hatta sabah regl oldum nasılsa diye test yapmadım bu saatte bi yapayım nolcak dedim ve şok oldum yarın sabah hemen kan vericem
Canım çok teşekkür ederim Allah hayırlısını nasip etsin ben kendimi regl olunca hamile değilim nasılsa diye kodladım dün geceden beri zaten hayırlısı olsunBüyük ihtimalle gebelik var çıkacak ama değerin düşüktür henüz, artış önemli. Eğer kanama artmazsa idrar testinde koyulaşırsa yükseliyodur. Bide imkanın varsa özele gitmeni öneririm yada direk hastaneye. Çünkü sağlık ocağında sonuç bi sonraki gün çıkıyor.
Hakkında hayırlısı olsunyarın haber et inşaAllah.
Kuzum valla bildiğin normal her zamanki regl gibi regl oluyorum ben çok saçma az az pıhtılı afedersinKanaman nasıl şuan bildiğin adet gibi mi yoksa leke şeklinde mi ?
Anladım üzmek istemem ama büyük ihtimalle kimyasal yaşıyor olabilirsin. Banada haber et inşaAllahKuzum valla bildiğin normal her zamanki regl gibi regl oluyorum ben çok saçma az az pıhtılı afedersin
Yok neden üzesin bende aynı şeyi düşünüyorum da bakalım göreceğiz yorumun için çok teşekkür ederim Allah razı olsun haber edeceğimAnladım üzmek istemem ama büyük ihtimalle kimyasal yaşıyor olabilirsin. Banada haber et inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?