- 8 Ağustos 2023
- 6.017
- 7.101
- 128
Peki kimyasala testin silikleşmesi gerekmez mi sizce? Arkadaşımızın koyulaşıyor gibi.Anladım üzmek istemem ama büyük ihtimalle kimyasal yaşıyor olabilirsin. Banada haber et inşaAllah
Bana da tuhaf gelen oPeki kimyasala testin silikleşmesi gerekmez mi sizce? Arkadaşımızın koyulaşıyor gibi.
Merhabalar bence en sağlıklısı yarın kan vermeniz başka türlü emin olamayızKızlar başka yorum yapacak yok muuu???
Evet yarın sabah ilk işim o sonucu da haber vericemMerhabalar bence en sağlıklısı yarın kan vermeniz başka türlü emin olamayız
Sizce durum nedir peki adet mi yaşıyorum yerleşme mi acaba ya ama aynı adet gibiMerhabalar bence en sağlıklısı yarın kan vermeniz başka türlü emin olamayız
Çizginizin koyulaşması normal şartlarda gebelik gibi duruyor ama kanamanın pıhtılı ve regl gibi olması da düşündürücüSizce durum nedir peki adet mi yaşıyorum yerleşme mi acaba ya ama aynı adet
Regl günüm dündü ve dün 11.30 gibi başladı kanamam önce pempe renkliydi sabah bi baktım koyulaşmış ara ara çok az pıhtı geliyor 2 saat önce de yaklaşık bu testi yaptımÇizginizin koyulaşması normal şartlarda gebelik gibi duruyor ama kanamanın pıhtılı ve regl gibi olması da düşündürücübeklenen adet tarihiniz ne zamandı?
Üstüne görme diye bir olay varmış inşallah öyle bir şeydir de bebişinizi kucağınıza alırsınızRegl günüm dündü ve dün 11.30 gibi başladı kanamam önce pempe renkliydi sabah bi baktım koyulaşmış ara ara çok az pıhtı geliyor 2 saat önce de yaklaşık bu testi yaptım
Amin isteyen herkes inşallahÜstüne görme diye bir olay varmış inşallah öyle bir şeydir de bebişinizi kucağınıza alırsınızben de benzer bir durum cumartesi günü yaşadım açıkçası yarın doktoruma soracağım
Benim testim negatifti ama aşırılı ağrılı ağır bir regl mi desem kanama mı desem bir şey yaşadım. Gebe değilimdir muhtemelen ama kimyasal mı yaşadım acaba onu soracağımAmin isteyen herkes inşallah
Buraya da yazar mısınız bende ilçedeyim ctesi günü ancak gidebilirim doktora bilgi verirseniz çok sevinirim
İlk başta yükselip sonra düşüyor ondan kaynaklı olabilir, en doğru sonucu kan testi verir inşaAllah benimkisi sadece tahminPeki kimyasala testin silikleşmesi gerekmez mi sizce? Arkadaşımızın koyulaşıyor gibi.
Amin sağlıklı ve hayırlısıyla olsun inşallahBenim testim negatifti ama aşırılı ağrılı ağır bir regl mi desem kanama mı desem bir şey yaşadım. Gebe değilimdir muhtemelen ama kimyasal mı yaşadım acaba onu soracağıminşallah sizin pozitif çıkar kan testi sonucunuzdan haberdar edin bizi de
Hayırlısı olsun inşallah ya valla çok gerginimİlk başta yükselip sonra düşüyor ondan kaynaklı olabilir, en doğru sonucu kan testi verir inşaAllah benimkisi sadece tahmin
Sonucunuz ne olduKızlar kan verdim geldim ordaki hemşire dış gebelik filan olabilir dedi Allah korusun dua edin lütfen
Daha yeni kan verdim akşamüstü çıkacak sonuç yazacağım buraya daSonucunuz ne oldu
İnşallah hamilesinizdirDaha yeni kan verdim akşamüstü çıkacak sonuç yazacağım buraya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?