KIZLAR ÇOK ACİL

Çizginizin koyulaşması normal şartlarda gebelik gibi duruyor ama kanamanın pıhtılı ve regl gibi olması da düşündürücü beklenen adet tarihiniz ne zamandı?
Regl günüm dündü ve dün 11.30 gibi başladı kanamam önce pempe renkliydi sabah bi baktım koyulaşmış ara ara çok az pıhtı geliyor 2 saat önce de yaklaşık bu testi yaptım

Regl günüm dündü ve dün 11.30 gibi başladı kanamam önce pempe renkliydi sabah bi baktım koyulaşmış ara ara çok az pıhtı geliyor 2 saat önce de yaklaşık bu testi yaptım
Üstüne görme diye bir olay varmış inşallah öyle bir şeydir de bebişinizi kucağınıza alırsınız ben de benzer bir durum cumartesi günü yaşadım açıkçası yarın doktoruma soracağım

Amin isteyen herkes inşallah
Buraya da yazar mısınız bende ilçedeyim ctesi günü ancak gidebilirim doktora bilgi verirseniz çok sevinirim

Amin isteyen herkes inşallah
Buraya da yazar mısınız bende ilçedeyim ctesi günü ancak gidebilirim doktora bilgi verirseniz çok sevinirim
Benim testim negatifti ama aşırılı ağrılı ağır bir regl mi desem kanama mı desem bir şey yaşadım. Gebe değilimdir muhtemelen ama kimyasal mı yaşadım acaba onu soracağım inşallah sizin pozitif çıkar kan testi sonucunuzdan haberdar edin bizi de

Amin sağlıklı ve hayırlısıyla olsun inşallah
Umarım sizin için de her şey yolundadır

Kızlar kan verdim geldim ordaki hemşire dış gebelik filan olabilir dedi Allah korusun dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…