- 19 Şubat 2020
- 5.708
- 3.020
- 173
- 41
kanama alanı farklı bir şey,kese oluşur ve etrafında kanama alanları olur oda ara ara kanama yaşanır senin muhtemelen kimyasal, kese bile yokken kanama alanı demek saçma olur.Kanama alanı ne demek? Bu arada şimdi yaptığım testin 13.dk sında daha da belirgin oldu
İnşallahİnşallah hamilesinizdir
Hiç bilmiyorum valla kan sonucuna göre ultrasona baktırcam iştekanama alanı farklı bir şey,kese oluşur ve etrafında kanama alanları olur oda ara ara kanama yaşanır senin muhtemelen kimyasal, kese bile yokken kanama alanı demek saçma olur.
Ağzınız bal yesin ne güzel yorumlamışsınız benim içim korku dolu regl gibi olduğum için ama kan sonucu çıkınca direk özel doktora gideceğim bugünTestiniz pozitifse hastaneye acil gitmenizi öneririm, düşük yapiyor olabilirsinz en azndan doktor ilac versin saglam tutunmasi açısından, kan zaten pozitif kani beklemeyin acilen doktora gidin ve ilaç baslansin , umarim guzel bir gebeliginiz gecer hayirli olsun
Kani ben size soyliyim pozitif ,siz doktora hazirlik yapın inşallah guzel sonuçlar elde edersinizAğzınız bal yesin ne güzel yorumlamışsınız benim içim korku dolu regl gibi olduğum için ama kan sonucu çıkınca direk özel doktora gideceğim bugün
Ama her pozitif malesef guzel sonuclanamiyor olabilir bos gebelik kimyasal dış, bunlarda malesef pozitif veriyor insallah normal sağlıklı gebeliginiz olurAğzınız bal yesin ne güzel yorumlamışsınız benim içim korku dolu regl gibi olduğum için ama kan sonucu çıkınca direk özel doktora gideceğim bugün
Aminn inşallah Allah isteyen herkese en sağlıklı şekilde nasip etsin inşallahKani ben size soyliyim pozitif ,siz doktora hazirlik yapın inşallah guzel sonuçlar elde edersiniz
Aminnn dualarınıza ihtiyacım var haber vereceğim güzel yüreğinize sağlık umarım dediğiniz gibi olurAma her pozitif malesef guzel sonuclanamiyor olabilir bos gebelik kimyasal dış, bunlarda malesef pozitif veriyor insallah normal sağlıklı gebeliginiz olur
Maalesef kan sonucum henüz düşmedi sisteme sabahtan beri bekliyorum sonuç çıkınca yazacağımNaptınız bir haber varmı
İnşallah AminHayırlı haberler alırsınız inşallah
Canım selam eNabız a düşmeyebiliyor hastanenin kendi sitesinden laboratuvar kısmından bakabilirsinİnşallah AminÇok çok teşekkür ederim
Devlet hastanesine gitti sonuçlarım onun da sitesinde online tahlil sonuçları gibi bir şey var e nabıza yönlendiriyor yineCanım selam eNabız a düşmeyebiliyor hastanenin kendi sitesinden laboratuvar kısmından bakabilirsin
Hadi yaDevlet hastanesine gitti sonuçlarım onun da sitesinde online tahlil sonuçları gibi bir şey var e nabıza yönlendiriyor yine
Valla öyle oldu yarın öğreneceğiz artıkHadi yaolsun sabrın sonu selamet olsun canım
Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla değerim yükselir dua et benim içinKadın doğuma git canım hadi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?