Kızlar bazen o kadar bunalıyorum ki herşeyden iş stresi bi yandan hayatın stresi bi yandan herşey üstüste geliyor sanki şu aralar çalışmaya bile zorlanıyorum aşırı stresli bi işim var . Gün boyu telefon başında müşteri hizmetleri departmanında çalışıyorum ve bazen beynim o kadar yoruluyorki patlama noktasına geliyorum aslında işimi çok seviyorum ama bu aralar havalardan mıdır nedir akşamı zor ediyorum. Kışın daha bi enerjik oluyorum ama bu havalar beni mahvediyor.sizlerede oluyor mu arkadaşlar ???
zaman zaman hepimizde olan şeyler canım..tek sende olmuyo tabi..ama havaya bağlamıyorum ruh hali ve yaşanan olaylarla alakalı die düşünüyorum..sabah işe giderken ılık bir duş al çalışırkende buz gibi su yada meşrubat iç benceyerimseniben
Klasik bahar sendromu
Hepimizde var canım o
Bazen bende evi neron gibi ateşe verip
Bir sigara yakıp
geçip karşısına izlemek istiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bahar depresyonu galibakaydirigubbakcemile3
Hayat bazen öyle yoruyorki insanı hiç bişey yapası gelmiyor insanın monoton sabah işe git akşam gel yat sonra sabah tekrar işe git. vs. evle iş arasında mekik dokumak artık bunaltıyor bütün gün işde olunca kendinede pek vakit ayıramıyosun haliyle. Henüz evli de değilim birde evlensem ne olucak diyorum kocaya vakit ayırmak evin işi gücü varsa çocuk..... çok zor çok
evet gerçektende öyle hayat çok yorucu oluyor.. ama sen yinede kendini çok yıpratma başka şeylere yönel hafta sonlarını daha güzel değerlendirmeye bak.. tatile çıkacakmışsın zaten bu gibi zamanlarda tatil süper oluyor.insan tazeleniyor yenileniyor.. lütfen bu kadar umutsuz olma.. bek en azından bir işin var..
çalışmadığım halde bazen ev işinden kendımden bunalıyorum..
'papaz hergun plav yemez'mişya değişiklik lazım arada ama herzamanda olmuyo ne yazıkkı..
neyse kı yaz gelıyo..
evet gerçektende öyle hayat çok yorucu oluyor.. ama sen yinede kendini çok yıpratma başka şeylere yönel hafta sonlarını daha güzel değerlendirmeye bak.. tatile çıkacakmışsın zaten bu gibi zamanlarda tatil süper oluyor.insan tazeleniyor yenileniyor.. lütfen bu kadar umutsuz olma.. bek en azından bir işin var..
yaa bence asıl kış insanı bunaltır ilkbahar,yaz her yönden iç açıcı güneş gülümsüyor bize herşeyden öncekaydirigubbakcemile3
kendini bu psikolojiden kurtar bence
bunaltıcı sıcaklar başlamadı daha hemm
kafana birşeyler takıyor olabilirsin
mutlu olmak için geldik bu hayata zorluklar oldu olmadılar boşverrrrr