ayy ne diyosun sen yaaa adam seni yiyo resmen. ne demek iş yok isteyen öyle bulurki. nasıl olsa veren var neden çalışım diyodur adam. 2 ay olmuş daha hadi çok uzun bi ilişki olsa ayrılamassın zor olur derdim ama şimdi gayette kolay ayrılırsın. valla canım düşün taşın sonradan kafanı duvarlara vurma ALLAHIM göstermişşti yüzünüde ben görmemişim die. ozman işte ayrılamassın anca kendine yaparsın yol yakınken iyi düşün. sorumsuz biri mi çalışırmı yoksa gerçekden işmi bulamıyo bunları düşün. insan senelerini veriyo unutuyosa senmi unutamıcan 2 ay olmuş bide.
evet cafede oturmak para ama arkadaşlarım ödüyor bazen diyo bazen işte bi çay falan diyor.. söylediklerinde çok haklısın bu yaşta sorumluluk sahibi değilsen evlendiğinde evine bile bakamazsın zaten artık bi farklılaştı sadece yanımda yakın sonra sanki zorla konuşuyor gibi ona göre benim kuruntularım ama ben çok sıkıldım onu hem çok görmek istiyorum ama aklıma geldikçe görmek istemiyorum biran önce ayrılmam lazım ama nasıl ona bunu açıkca söyleyerek mi bi bahaneyle mi??" benle buluşmuyosa bütün gün arkadaşlarıyla cafede batak oynuyo gecelere kadar" o cafede bişeyler yeyip içmiyorlar mı _? arkadaşları yerken o bakıyorda olmaz hep arkadaşları parasını veriyorsa o da olmaz... batak oynamaya parası yetiyor da seninle buluşmaya gelince mi parası yetmiyor. valla benim sevgilim 19 yaşında genç sonuçta delilik çağları eğlenip gezmek isterken hem çalışıp hem sınava hazırlanıyor. hatta ben sevgilimin gündüz sınava çalıştığını, gece ise işe gittiğini bile biliyorum. bu nasıl rahatlık böyle ya ? her yer iş dolu. bi çıkıp gezse etrafa bulur eminim ki iş bulur. sevgilin rahatlığa alışmış ayrıl bence bir an önce. ileride evlendiğinde tabikide sevgin ve huzurunda olcak ama sevgi karın doyurmuyor. tabikide bi kuru ekmeğinle huzurun olsun ama o şuan bile sana ödetiyorsa ileride o kuru ekmeğe bile muhtaçç kalırsın. ayrıll gitsinn daha çok kişiyi seversinn dünya da erkek mi yok...
evet cafede oturmak para ama arkadaşlarım ödüyor bazen diyo bazen işte bi çay falan diyor.. söylediklerinde çok haklısın bu yaşta sorumluluk sahibi değilsen evlendiğinde evine bile bakamazsın zaten artık bi farklılaştı sadece yanımda yakın sonra sanki zorla konuşuyor gibi ona göre benim kuruntularım ama ben çok sıkıldım onu hem çok görmek istiyorum ama aklıma geldikçe görmek istemiyorum biran önce ayrılmam lazım ama nasıl ona bunu açıkca söyleyerek mi bi bahaneyle mi??
söylediği her sözü tersinden anla. sürekli kavga çıkar ama senin paran yok ben ayrılmak istiyorm gibi cümleler kurmayın. kavga çıkartın artık yapamıyorum sıkıldım senin şu huylarından deyin ayrılın öylee. çünküü yapcak bişey yok artık. siz onu haketmiyorsunuz daha iyileride varr elbett :)
söylediği her sözü tersinden anla. sürekli kavga çıkar ama senin paran yok ben ayrılmak istiyorm gibi cümleler kurmayın. kavga çıkartın artık yapamıyorum sıkıldım senin şu huylarından deyin ayrılın öylee. çünküü yapcak bişey yok artık. siz onu haketmiyorsunuz daha iyileride varr elbett :)
Ben bu durumu 4 yıldır yaşıyorum; çok iyi bilirim.
Biz sevgili olarak ayrıldık ama dost olarak yıllardır halen görüşüyoruz.
Birgün konuşmasak dayanamıcak kadar birbirimizi seviyoruz.
Ama benim için hiçbirşey yapmadığı için kızgınım; ama kopamıyoruz.
Benimkini babası bebekken terketmiş; o yüzden bir erkek modeli olmamış önünde.
Bu sorumsuzluğunu ona bağlıyorum.
Neyse sizin konuya geleyim.
Bu tarz erkeklerin ortak özelliği; sorumluluk duygusunun olmaması
ve çok tembel olmaları. Kendilerini de kandırıyorlar.
Çalışmamak için bahane değil bunlar.
Bence sizde biz gibi dost olarak görüşün; araya seviye koyun kopamıyorsanız.
Ama ileriye dair bir hayaliniz olmasın. Ona açıkça onun yüzünden olduğunu da söyleyin.
Malesef ilerde de çalışacak; aile sorumluluğu alacak tipler değil bunlar.
belkide tek başaramayacağım tek şey birlikte olduğum insanla arkadaş kalmak ya tamamen çıkarırım ya hayatımda tutarım ama ben bu kadar sorumsuz bir insana da annesi babasıymışım gibi gezdirirp bakamam.. bir olur iki olur üç olur dördüncüde artık abes kaçar.. ben ondan bir şey göremeyecekmiyim ya parası olmasn tamam ama bişiler için uğraştığını göriym o bile yeter ama yok çok başına buyruk çoook.
Bence yol yakınken vazgeçmek iyi;alışınca ayrılması çok zor oluyor.
Ya ben kendimi ''ilerde gerekirse ona bakarım.Yeterki o olsun.''derken buluyorum.
Ailemin buna izin vereceğini bilsem sanırım yapardım.
İşin kötüsü bu konuda ağzını arayınca da olmaz öyle şey demeyen birisi.
Şimdi ilk başta tanışmasaydık keşke diyorum. Keşke kaçsaymışım.
O yüzden sana da hazır yol yakınken kaç derim.
Bu arada eğitim durumu ne?
cebinde parası olmayan adam keyif için sigaradan vazgeçemiyosa o adama edilecek pek fazla söz yoktur bana göre.
23 yaşına gelmiş, iş güç araştırmayan, daha doğrusu iş beğenmeyen tiplerdir bunlar.
kendini boş yere heba etme.önce erkekliğin getirdiği sorumlulukları yüklensin, sonra bir ilişkiye başlasın.
hiç haz etmem böyle insanlardan.
harcayacağın zamana yazık olur. ayrıca çok büyük bir dert değil be güzelim, yapma şimdi. ben de bişey sandım başlığı okuyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?