melisas, erkek arkadaşınız okul okumamış mı ? Okumadıysa teşvik etseniz dışarıdan bitirmesi için.
Ayrıl ya da ayrıl diyemem buradan ama bu şekilde ileriye dönük bir düşünce zor olur.
Askerlikte var diyorsunuz, duygularınızın değişeceğini düşünüyorum, daha çok yenisiniz.
Bu arada arkadaşlarıyla sabaha kadar oyun oynamasına tepki vermelisiniz, bunun yerine çalışabilir.
melisas, erkek arkadaşınız okul okumamış mı ? Okumadıysa teşvik etseniz dışarıdan bitirmesi için.
Ayrıl ya da ayrıl diyemem buradan ama bu şekilde ileriye dönük bir düşünce zor olur.
Askerlikte var diyorsunuz, duygularınızın değişeceğini düşünüyorum, daha çok yenisiniz.
Bu arada arkadaşlarıyla sabaha kadar oyun oynamasına tepki vermelisiniz, bunun yerine çalışabilir.
haklısınız ama daha yeni olduğumuz için hayatına çok fazla müdahale edemiyorum işin açıkcası askerlik falan bunu da düşününce zaten bu insanın hayatına kurmak için daha çok zamanı var zaten bana demişti daha benm bi geleceğim bile yok diye..
tez elden ayrıl canım. çünki fakirlik ayrı tembellik ayrıdır. insan istese ekmeğini taştan çıkartır. batak oynayacağına gitsin iş arasın paşam. 23 yaşındaymış taşı sıksa suyunu çıkartır be o. baştan ayağa tembel çabuk uzaklaş ondan
çalışıp alesini geçindirdiği için cebinde 20 lirası kalıyor olsa "helal olsun" derim, ama karpuz gibi yata yata gün geçiriyor ve günlük 20 lirası olsun var cebinde, çok bile onabirde üstüne sigara kullanıyor, hemde 8 liralık
yaş olmuş 23, babası yok , onun desteğine ihtiyacı olan bir ailesi var , ama o kahvede batak oynamayı tercih ediyor.
bu gidişle batar gider zaten hayatı boyunca
gerekirse simit satarım yinede boş boş durmam.
işsizliği birazda kendimiz yaratıyoruz bazen, armudun sapı üzümün çöpü diye beğenmemezlik yapıyor bazıları, normalde hiçbir gelirleri yokken aylık 600-700 tlyi beğenmez oluyorlar, çok yanlış
böyle bir insandan aile babası olmaz, bence yol yakınken dönün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?