EveetBata 3 gün kala Forest erken gebelik testi yaptım. Çok silik hayalet cizgi cıktı sizce gebe miyimdir??? Yardimci olursaniz cok seviniriiimmm. Ayni zamanda laboquick ovulasyon testi yaptim O da koyuya yakın çıktı
Fotografta forest testinin sonucunu ekledimm
Ya cok tesekkur ederim Bu aksam kab vermeye gidicem yoksa duramam Insallah vardir ❤Var gibi duruyor kan verin hayırlı olsun
Tesekkur ederim Insallah vardir ❤Eveetvar gibi hayırlı olsun
Ay insallahh❤❤Sanırım hamilesiniz.
İnşallah cnm bencede gitYa cok tesekkur ederim Bu aksam kab vermeye gidicem yoksa duramam Insallah vardir ❤
Hayali çizgi var gibi evetBata 3 gün kala Forest erken gebelik testi yaptım. Çok silik hayalet cizgi cıktı sizce gebe miyimdir??? Yardimci olursaniz cok seviniriiimmm. Ayni zamanda laboquick ovulasyon testi yaptim O da koyuya yakın çıktı
Fotografta forest testinin sonucunu ekledimm
Insallah canim.. Simdi hastanede kan testi verdim 1 saate belli olur dedilerHayali çizgi var gibi evetama kan testinizi mutlaka yaptırın emin olmuş olursunz.Darısı bizleree
Tamam canımm burayada at inşallah güzel sonuçlar alırsınInsallah canim.. Simdi hastanede kan testi verdim 1 saate belli olur dediler
Canim kan testim geldi PozitifffTamam canımm burayada at inşallah güzel sonuçlar alırsın
Yaaa çok güzel Allahım bizlere de yaşat bu güzel duyguyu hayırlısylaCanim kan testim geldi Pozitifff
Yaaa çok güzel Allahım bizlere de yaşat bu güzel duyguyu hayırlısylagözün aydın canımmm
gözünüz aydin benimde ilk gebelik testim silik cikmisti 3 cu kizimi 2 bucuk ay önce dogurdum Rabbim isyeyen herkese tattirsin annelik duygusunuCok sagol canimm. Insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin Amiinn❤❤
Gözün aydın kim bilir ne güzel duygudurCok sagol canimm. Insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin Amiinn❤❤
Cok tesekkur ederiimm Allah bagislasin kizlarinizigözünüz aydin benimde ilk gebelik testim silik cikmisti 3 cu kizimi 2 bucuk ay önce dogurdum Rabbim isyeyen herkese tattirsin annelik duygusunu
Cok tesekkur ederimmGözün aydın kim bilir ne güzel duygudurbizlere duacı olurmusun hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?