- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Kabiz degil mi oGaz için zeytinyağı içiliyor diye biliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabiz degil mi oGaz için zeytinyağı içiliyor diye biliyorum.
İkiside çok zor inan ortası olmuyorTrolmüsün arkadaş? Napalım yani osur diyene yok, osurma diyene yok. G.t senin sonuçta düşün bir karar ver.![]()
Hayır hastanede 2 gün yapamadım dikişlerime acıttı zaten o zamn
İki ay oldu ama doğum yapalı hala boşalmamışmıdır gaz katnımdaOndan olabilir o zaman. Neticede bir şekilde boşaltmanız lazım.
2 ay olmuş sezeryan gazı kalmamıştır heralde bu zamanaOndan olabilir o zaman. Neticede bir şekilde boşaltmanız lazım.
başlığı okuyunca çıkaramıyorsunuz sandım osurun gitsin yahu enişte beye de sana mis kokulu kalpler yolladım dersiniz
İki ay oldu ama doğum yapalı hala boşalmamışmıdır gaz katnımda
2 ay olmuş sezeryan gazı kalmamıştır heralde bu zamana
Bu gaz yüzünden babamlar da bile kalamıyorum eşim yanımda değildi 40 çıkmamıştı kaynanamı yanımda yatırmafım gaz kaçırırım diyeDoktor değilim tabiki çok net konuşmam doğru olmaz ancak bahsettiğim gaz herkesin arada kaçırdığı gibi bişey değil. Ben tuvalete nasıl gittiğimi bilememiştim sezeryanlı halimle.
Bu gaz yüzünden babamlar da bile kalamıyorum eşim yanımda değildi 40 çıkmamıştı kaynanamı yanımda yatırmafım gaz kaçırırım diye
Hep böyle kaçamak mı olacak eşim varken de tutuyorum stres yapıyorum hamileyken osuramadımstresten doktor osur diye hap verdi bu seferde neden ben çok osurıyorum
Doğumdan sonra normal canım.Doktoruna sormalısın.Onlar sana ne yapman gerektığı hakkında bılgı verıolar.Bizim gelin ebeye sormuştu.Baya faydasını görmüştü.Kızlar 2 ay önce doğum yaptım sezeryan la çok gazım var vajinal gazda oluyo neden çok gazlıyım anlamıyorum nasıl geçeçwk bu gaz şimdi eşim yok yanımda ama onun yanında bu kadar yapamam bu sefer çok sıkıntı olur karnımda
Kız deme öyle büyük dert valla annenin gazı=bebeğin gazı = uykusuz geceler resmen kısır döngüEee bir doktora gitsen
Birde icinde duracağına eş meş sal yani
Yapacak birsey yok belki geçici birşeydir
Garip konular kategorisine girmiştir bu konuda benim için
Üşütmüş olabilirsin canım dün teyzem bana baya kızdı hani senin ayağında terlik çorap sırtında yelek diye yaz geldi ya saldım kendimi ama salmamam lazımmış sende de olmuştur belki ?İki ay oldu ama doğum yapalı hala boşalmamışmıdır gaz katnımda