bende çok beğendim ama erkek işte beğenir mi saçma mı gelir ona acaba diye düşünüyorum daha evlenememize bir sene var şimdiden ne almış acaba der miGüzelmişş
aslında evimiz için ama doğum günü ya bende onu düşünüyorum kişisel bişey mi alsam dedim bilemedimbence bir erkek için olmaz :)
bende çok beğendim ama erkek işte beğenir mi saçma mı gelir ona acaba diye düşünüyorum daha evlenememize bir sene var şimdiden ne almış acaba der mi
bana demez de ay ne bileyim yaa
kişisel birşey olabilir yada el emegi bilemedim kiaslında evimiz için ama doğum günü ya bende onu düşünüyorum kişisel bişey mi alsam dedim bilemedim
evet bunu düşünmemiştim iyi fikirr :) ikimize de mavi bornoz alayımOlur olur, niye olmazmış ki..
Her zaman marka kıyafetler, pahalı saatler vs alınacak hali yok ya..
Bence en güzelini yapmışsınız, mesela bunların yanında duş için , kocaman kutuda lif takımları alın, erkeklere özel duş jeli bakım ürünleri vs alın ..
Tuttuğu takımın ,bornoz takımını vs de alıp koyabilirsiniz mesela..
işte en büyük isteklerinden biri eve kocaman akvaryum koymak var zaten balıkları bende o yüzden böyle şeyler tercih ettim :)kişisel birşey olabilir yada el emegi bilemedim ki
yani ev dekorasyonu erkek için pek bişey ifade etmiyor gibi en azından benim odun için öyle:)
bunun yerine bi akvaryum canlı balıklar daha çok hoşuna giderdi
Banyo terliklerinizi unutmayınnn =)evet bunu düşünmemiştim iyi fikirr :) ikimize de mavi bornoz alayım
İstanbuldaysanız eğer büyük akvaryumları ziyaret edebilirsiniz ogün yada yunus gösterisi olabilir:)işte en büyük isteklerinden biri eve kocaman akvaryum koymak var zaten balıkları bende o yüzden böyle şeyler tercih ettim :)
bende çok beğendim ama erkek işte beğenir mi saçma mı gelir ona acaba diye düşünüyorum daha evlenememize bir sene var şimdiden ne almış acaba der mi
bana demez de ay ne bileyim yaa
Ben olsam bunları almam canım elektronik cerceve alırımdoğum günü var nişanlımın süpriz yapıp onu şehir dışına götürecektim vazgeçtim şimdi hediye alcam çok kararsızım.
zippo alacaktım sonra burdan bi arkadaşım evinde eksik olan bi mutfak eşyası al ikiniz içinde hediye hemde bi eksiğinin gidermiş olursun dedi.
ineternette dolaşırken bişeye denk geldim.
balık desenli mumluk çerveve falan vardı nişanlımda balık hastası diyorum onlardan 4-5tane alsam evimizin bi köşesine koyarız nasıl olur erkek ya sonuçta belki benim kadar hoşuna gitmeyebilir bu fikir siz ne dersiniz basit mi kaçar?
üşenmedim resimlerini de atıyorum bı fikir verirseniz sevinirim.
doğum günü var nişanlımın süpriz yapıp onu şehir dışına götürecektim vazgeçtim şimdi hediye alcam çok kararsızım.
zippo alacaktım sonra burdan bi arkadaşım evinde eksik olan bi mutfak eşyası al ikiniz içinde hediye hemde bi eksiğinin gidermiş olursun dedi.
ineternette dolaşırken bişeye denk geldim.
balık desenli mumluk çerveve falan vardı nişanlımda balık hastası diyorum onlardan 4-5tane alsam evimizin bi köşesine koyarız nasıl olur erkek ya sonuçta belki benim kadar hoşuna gitmeyebilir bu fikir siz ne dersiniz basit mi kaçar?
üşenmedim resimlerini de atıyorum bı fikir verirseniz sevinirim.
zippo nasıl olur?daha erkeksi bi hediye neden tercih etmediniz?
yani erkekler çok kadınsı zevlerden anlamıyolar..
bunları bana alsanız bayılırım, ama erkek olsam bunlar yerine daha havalı "nişanlımın hediyesi diye gerineceği" bi aksesuar alırdım mesela...
malum erkeklerin çoğunun işi gücü hava cıva..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?