kızlar çok kararsızım

Kişisel hediyeler daha güzel bence. Ev için birşey alındığında samimiyetini yitiriyor; alınması gereken şeylerin doğum günüyle birlikte aradan çıkartılması gibi. Normaldr kadınlar ev eşyalarına bayılır ancak aksine benim annemde hiç sevmez. Babam her defasında evde de kullanabileceği birşey alır, annemde sakızda, tokada olsa bana ait birşeyler alın der. Ben sevmedim pek hediyenizi.

Ben beğenmedim, kendime alınsa da beğenmezdim. Ev eşyaları hoş olmuyor dekora uymuyor falan...Bir de nişanlınıza değil ikinize hediye gibi olmuş...
Bence bir sofra hazırlasanız daha özel olur :)

bence çerçeve , nişanlıya alınacak hediyelerden güzel bir seçenek değil.. ben kadın olarak hoşlanmam, erkeğin hoşlanacağını hiç sanmıyorum.. (işyerinde çekilişte yılbaşı için, bir arkadaş erkek arkadaşa çerçeve almıştı da adam kaç sene kafasına kaktı )
ev için bişi almayın.

doğum günü bu.. tamamen kişisel bir şey. hediyesi de öyle olmalı.

aslında evimiz için ama doğum günü ya bende onu düşünüyorum kişisel bişey mi alsam dedim bilemedim
Bence doğum günü için kişisel bir şeyler almalısın sevgilim bana doğum gününde ev eşyası alsa bozulurdum gibi geliyor.

mumluk konusunda kararsızım ama çerçevelerin içini doldurup verin bence ve ayrıca mumluklara da bayıldım

erkeğe ev eşyası ilk defa duyuyorum, ben kadına bile doğum günü evlilik yıldönümü gibi günler için ev eşyasına karşıyım da erkeğe hiç olmaz bence.

zippo da çok klasik geldi bana. ne bilim daha şahsi bir şey olamaz mı? adının yazdığı ya da sizlerin adlarının baş harflerinin olduğu gümüş anahtarlık mesela? sevdiği yönetmenin dvdlerinden bir set? seviyorsa lego ki benim eşim bayılır

başkaaa hobileri balıkmış akvaryuma götürebilirsin florya'daki. haliç'de de yunus gösteri merkezi var oraya bilet olabilir ama ben yunusların böyle gösterilerde kullanılmasına karşıyım bilemedim şimdi :/

Baliklari seviyorsa kucuk bi akvaryum guzel baliklar alabilirsin cerceve yerine.esim bana evlendigimiz ilk dogum gunumde boyle bi hediye almisti bayilmistim

erkeğe balıklı ev eşyası çok saçma bencee, daha özel bişiler olmalı.
bi kıyafet bile daha makbule geçer eminim. balıklı şeyi alıp napcak, karşısına geçip seyir mi etcek peh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…