- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
bi yorum al bi yorum alma iyice kafam karıştı..
bornoz takımı da düşünmeye başladım tras takımı da olabilirmiş
hayır canım 5. olacak :)ilk hediyeniz mi?
daha önce bi doğumgünü geçirdiniz mi?
katılıyorum :)onune balık pişirip koysan daha çok hoşuna gider..
hayır canım 5. olacak :)
ama ilk kez nişanlıyken alıyorum
Bence doğum günü için kişisel bir şeyler almalısın sevgilim bana doğum gününde ev eşyası alsa bozulurdum gibi geliyor.aslında evimiz için ama doğum günü ya bende onu düşünüyorum kişisel bişey mi alsam dedim bilemedim
doğum günü var nişanlımın süpriz yapıp onu şehir dışına götürecektim vazgeçtim şimdi hediye alcam çok kararsızım.
zippo alacaktım sonra burdan bi arkadaşım evinde eksik olan bi mutfak eşyası al ikiniz içinde hediye hemde bi eksiğinin gidermiş olursun dedi.
ineternette dolaşırken bişeye denk geldim.
balık desenli mumluk çerveve falan vardı nişanlımda balık hastası diyorum onlardan 4-5tane alsam evimizin bi köşesine koyarız nasıl olur erkek ya sonuçta belki benim kadar hoşuna gitmeyebilir bu fikir siz ne dersiniz basit mi kaçar?
üşenmedim resimlerini de atıyorum bı fikir verirseniz sevinirim.
erkeğe balıklı ev eşyası çok saçma bencee, daha özel bişiler olmalı.doğum günü var nişanlımın süpriz yapıp onu şehir dışına götürecektim vazgeçtim şimdi hediye alcam çok kararsızım.
zippo alacaktım sonra burdan bi arkadaşım evinde eksik olan bi mutfak eşyası al ikiniz içinde hediye hemde bi eksiğinin gidermiş olursun dedi.
ineternette dolaşırken bişeye denk geldim.
balık desenli mumluk çerveve falan vardı nişanlımda balık hastası diyorum onlardan 4-5tane alsam evimizin bi köşesine koyarız nasıl olur erkek ya sonuçta belki benim kadar hoşuna gitmeyebilir bu fikir siz ne dersiniz basit mi kaçar?
üşenmedim resimlerini de atıyorum bı fikir verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?