Kızlar çok kırıldım…Haklı mıyım ?

Varos mu... ahshwhwh

Dedi, varoş.

Si*tir edin gitsin (abla cok hakli)

Avona salladım ama konu sahibi bargello kullanıyormuş. Avonun bazı parfümleri gerçekten çok güzel halen kokuları burnumda hadi sen kullanmışsın ben katolog satıcılığı yapıyordum beterin beteri.
Ben de Üniversitedeyken yurt arkadaşlarıma satardım. Tek kârım bana gelen hediye ürünlerdi

Ah ya ne güzel günlerdi

Ben arkadaşın gibiyim. Asla çakma taklit kopya parfüm kullanmam. Aşırı kötü kokuyorlar. Değişik sert yoğun ve rahatsız edici kokuyorlar. Gerekirse hiç kullanmam ama ucuz kokmam. Avona kurban olsun çakma parfümler. Avonun parfümleri en azından pis kokmuyor. Önce parfüm nedir nasıl olmalıdır bunu bir araştırın. Sağlığa zararlı mı öğrenin. Bence de doldurma parfüm çok varoş. Şampuan kokarım yumuşatıcı kokarım ama çakma parfümle gezmem. İlla ki 5 ya da 10 bin vermenize gerek yok. Daha ucuz olan normal orijinal parfümler var.

Ben de doldurma parfümden nefret ederim. Orta ucuzluk olsun ama doldurma olmasın. Ama eşim dışında kimseye karışmam. Ona nesi yahu sizi o mu kokluyor? Millet de iyice şaşırdı.

Kendisi Mad kullanıyor .

Normal parfümüm de mevcut .Ama bu onu ilgilendirmez.Kendisi parası varsa orjinalini alır sıkar . Kimseye hele de arkadaşına varoş diyemez yani

Görüşmem

Neden sizi sürekli 2 saat bekleten biriyle buluşmaya devam ediyorsunuz

Normal parfümüm de mevcut .Ama bu onu ilgilendirmez.Kendisi parası varsa orjinalini alır sıkar . Kimseye hele de arkadaşına varoş diyemez yani
E madem böyle düşünüyorsun konu açmandaki amacı anlayamadım. Tabii istediğin kadar konu aç bana ne ama başlığa haklı mıyım yazıp cevap veren üyelere bu kadar sert çıkmak mantıklı mı? Varsa cesaretin aynı lafları arkadaşına söyle o halde. Paran varsa orijinalini al sık, bana varoş diyemezsin de.
Diyebilir misin? Bence yemez

Deseydin ya ben herşeyin varoşunu severim,insanında...deseydin..
Her buluşmada iki saat geç kalan kişiyide bırakırdım,saygısı olmayan kişiden bir halt olmuyor malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…