- 2 Temmuz 2023
- 13.073
- 39.487
- 528
- Konu Sahibi Ogretmn3838
-
Varos mu... ahshwhwhKızlar selamlar .Benim 14 yıllık liseden yakın arkadaşım var. O Ankara’da hukuk okuyor.Şükür ben de yeni atandım . Son buluştuğumuzda ben ( kendime )parfüm alacaktım .Genelde muadil alıyorum bilindik bir markadan .Arkadasım direkt ayy çok varoş dedi .Çok kırıldım .Yani altı üstü bir parfüm.Ve ben öyle almayı uygun gördüm .Sizce tavrım nasıl olmalı ? Ablam arkadaşıma hiç güvenmiyor .Bir sinsilik seziyorum diyor .Sinsilik konusu da şöyle;Ben yüksek lisansa başladığımda bana şey demişti ;Herkes bir yerlere başladı .Ben hâlâ okumaya tekrardan 3. Kez başladım demişti .Bir de hep benimle olan buluşmalara 2 saat geç kalır .Gerekçesi de hep aynıdır .Annem yemek yemeden çıkamazsın dedi .Ablamda onun bana saygı duymadığını ve beni samimi arkadaş olarak görmediğini söylüyor .PARASI VARSA
KENDİSİ ORJİNALİNİ ALSIN .
Ben de Üniversitedeyken yurt arkadaşlarıma satardım. Tek kârım bana gelen hediye ürünlerdiAvona salladım ama konu sahibi bargello kullanıyormuş. Avonun bazı parfümleri gerçekten çok güzel halen kokuları burnumdahadi sen kullanmışsın ben katolog satıcılığı yapıyordum beterin beteri.
Rujları da çok güzeldi yumuş yumuştuYaa Avon neden kötülendi ki şimdi çok güzel parfümleri var. Nerden bildiğimi sormayın
Eskiden olan bir şey gibi söylemeyin şöyle yaw hala öyleRujları da çok güzeldi yumuş yumuştu
Pur blanca mesela denk geleyim alırım bekarken çok kullanırdım herkes de çok begenirdi kokusunuYaa Avon neden kötülendi ki şimdi çok güzel parfümleri var. Nerden bildiğimi sormayın
Aynen peynir ekmek gibi giderdiPur blanca mesela denk geleyim alırım bekarken çok kullanırdım herkes de çok begenirdi kokusunu
Ben de doldurma parfümden nefret ederim. Orta ucuzluk olsun ama doldurma olmasın. Ama eşim dışında kimseye karışmam. Ona nesi yahu sizi o mu kokluyor? Millet de iyice şaşırdı.Kızlar selamlar .Benim 14 yıllık liseden yakın arkadaşım var. O Ankara’da hukuk okuyor.Şükür ben de yeni atandım . Son buluştuğumuzda ben ( kendime )parfüm alacaktım .Genelde muadil alıyorum bilindik bir markadan .Arkadasım direkt ayy çok varoş dedi .Çok kırıldım .Yani altı üstü bir parfüm.Ve ben öyle almayı uygun gördüm .Sizce tavrım nasıl olmalı ? Ablam arkadaşıma hiç güvenmiyor .Bir sinsilik seziyorum diyor .Sinsilik konusu da şöyle;Ben yüksek lisansa başladığımda bana şey demişti ;Herkes bir yerlere başladı .Ben hâlâ okumaya tekrardan 3. Kez başladım demişti .Bir de hep benimle olan buluşmalara 2 saat geç kalır .Gerekçesi de hep aynıdır .Annem yemek yemeden çıkamazsın dedi .Ablamda onun bana saygı duymadığını ve beni samimi arkadaş olarak görmediğini söylüyor .PARASI VARSA
Kendisi Mad kullanıyor .Ben arkadaşın gibiyim. Asla çakma taklit kopya parfüm kullanmam. Aşırı kötü kokuyorlar. Değişik sert yoğun ve rahatsız edici kokuyorlar. Gerekirse hiç kullanmam ama ucuz kokmam. Avona kurban olsun çakma parfümler. Avonun parfümleri en azından pis kokmuyor. Önce parfüm nedir nasıl olmalıdır bunu bir araştırın. Sağlığa zararlı mı öğrenin. Bence de doldurma parfüm çok varoş. Şampuan kokarım yumuşatıcı kokarım ama çakma parfümle gezmem. İlla ki 5 ya da 10 bin vermenize gerek yok. Daha ucuz olan normal orijinal parfümler var.
Normal parfümüm de mevcut .Ama bu onu ilgilendirmez.Kendisi parası varsa orjinalini alır sıkar . Kimseye hele de arkadaşına varoş diyemez yaniBen arkadaşın gibiyim. Asla çakma taklit kopya parfüm kullanmam. Aşırı kötü kokuyorlar. Değişik sert yoğun ve rahatsız edici kokuyorlar. Gerekirse hiç kullanmam ama ucuz kokmam. Avona kurban olsun çakma parfümler. Avonun parfümleri en azından pis kokmuyor. Önce parfüm nedir nasıl olmalıdır bunu bir araştırın. Sağlığa zararlı mı öğrenin. Bence de doldurma parfüm çok varoş. Şampuan kokarım yumuşatıcı kokarım ama çakma parfümle gezmem. İlla ki 5 ya da 10 bin vermenize gerek yok. Daha ucuz olan normal orijinal parfümler var.
GörüşmemKızlar selamlar .Benim 14 yıllık liseden yakın arkadaşım var. O Ankara’da hukuk okuyor.Şükür ben de yeni atandım . Son buluştuğumuzda ben ( kendime )parfüm alacaktım .Genelde muadil alıyorum bilindik bir markadan .Arkadasım direkt ayy çok varoş dedi .Çok kırıldım .Yani altı üstü bir parfüm.Ve ben öyle almayı uygun gördüm .Sizce tavrım nasıl olmalı ? Ablam arkadaşıma hiç güvenmiyor .Bir sinsilik seziyorum diyor .Sinsilik konusu da şöyle;Ben yüksek lisansa başladığımda bana şey demişti ;Herkes bir yerlere başladı .Ben hâlâ okumaya tekrardan 3. Kez başladım demişti .Bir de hep benimle olan buluşmalara 2 saat geç kalır .Gerekçesi de hep aynıdır .Annem yemek yemeden çıkamazsın dedi .Ablamda onun bana saygı duymadığını ve beni samimi arkadaş olarak görmediğini söylüyor .PARASI VARSA
Boşverin mesafe koyun yeterli onun demesiyle varos olmuyorsunuz ama doldurma parfümse eğer muadilin bile sahtesini üretiyorlar dikkat edinİşte kendisi sıkışınca benden borç istıyor bu arada .Önce kendi parasını kazansın . Haddi değil
Neden sizi sürekli 2 saat bekleten biriyle buluşmaya devam ediyorsunuzKızlar selamlar .Benim 14 yıllık liseden yakın arkadaşım var. O Ankara’da hukuk okuyor.Şükür ben de yeni atandım . Son buluştuğumuzda ben ( kendime )parfüm alacaktım .Genelde muadil alıyorum bilindik bir markadan .Arkadasım direkt ayy çok varoş dedi .Çok kırıldım .Yani altı üstü bir parfüm.Ve ben öyle almayı uygun gördüm .Sizce tavrım nasıl olmalı ? Ablam arkadaşıma hiç güvenmiyor .Bir sinsilik seziyorum diyor .Sinsilik konusu da şöyle;Ben yüksek lisansa başladığımda bana şey demişti ;Herkes bir yerlere başladı .Ben hâlâ okumaya tekrardan 3. Kez başladım demişti .Bir de hep benimle olan buluşmalara 2 saat geç kalır .Gerekçesi de hep aynıdır .Annem yemek yemeden çıkamazsın dedi .Ablamda onun bana saygı duymadığını ve beni samimi arkadaş olarak görmediğini söylüyor .PARASI VARSA
Bunun bahane olduğunu sonradan anladım .Çünkü sürekli aynı şeyi söylüyor .Kanka annem yemek yemeden çıkamazsınız diyor diyor .Hep de sana denk geliyor diyor .Neden sizi sürekli 2 saat bekleten biriyle buluşmaya devam ediyorsunuz
Kokusu çok güzel ama çok hafif ys ben o kadar hafif koku sevmemPur blanca mesela denk geleyim alırım bekarken çok kullanırdım herkes de çok begenirdi kokusunu
E madem böyle düşünüyorsun konu açmandaki amacı anlayamadım. Tabii istediğin kadar konu aç bana ne ama başlığa haklı mıyım yazıp cevap veren üyelere bu kadar sert çıkmak mantıklı mı? Varsa cesaretin aynı lafları arkadaşına söyle o halde. Paran varsa orijinalini al sık, bana varoş diyemezsin de.Normal parfümüm de mevcut .Ama bu onu ilgilendirmez.Kendisi parası varsa orjinalini alır sıkar . Kimseye hele de arkadaşına varoş diyemez yani
Deseydin ya ben herşeyin varoşunu severim,insanında...deseydin..Kızlar selamlar .Benim 14 yıllık liseden yakın arkadaşım var. O Ankara’da hukuk okuyor.Şükür ben de yeni atandım . Son buluştuğumuzda ben ( kendime )parfüm alacaktım .Genelde muadil alıyorum bilindik bir markadan .Arkadasım direkt ayy çok varoş dedi .Çok kırıldım .Yani altı üstü bir parfüm.Ve ben öyle almayı uygun gördüm .Sizce tavrım nasıl olmalı ? Ablam arkadaşıma hiç güvenmiyor .Bir sinsilik seziyorum diyor .Sinsilik konusu da şöyle;Ben yüksek lisansa başladığımda bana şey demişti ;Herkes bir yerlere başladı .Ben hâlâ okumaya tekrardan 3. Kez başladım demişti .Bir de hep benimle olan buluşmalara 2 saat geç kalır .Gerekçesi de hep aynıdır .Annem yemek yemeden çıkamazsın dedi .Ablamda onun bana saygı duymadığını ve beni samimi arkadaş olarak görmediğini söylüyor .PARASI VARSA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?