Kızlar çok kırıldım…Haklı mıyım ?

Fark etmez ki :) atanmış bir öğretmen olarak kendinize bunu layık görmenizi eleştirmiş yılların yakınlığıyla ama patavatsız saygısız şekilde batırmış.
Sumak illa atandı diye orijinal kullanmak zorunda değil ki muadil çok güzel kokan parfümlerde var yani hatta bizim öğretmenimiz bile kullanıyor

Sumak illa atandı diye orijinal kullanmak zorunda değil ki muadil çok güzel kokan parfümlerde var yani hatta bizim öğretmenimiz bile kullanıyor
Orijinal adımı özlemişim ya manyak falcılar durup durup saldırmasın diye değiştirmiştim

Bence de kesinlikle öyle ama arkadaşı yalıştırmamış ama iğrenç bir şekilde ifade etmiş, bu kabul edilemez.

Yok benim ki öyle değil .Bargello alıyorum ve memnunum .
iste acik parfum ya bargello bazi insanlar cok karsilar
ama kırılacak birsey yok
herkes ayni hassasiyete sahip olacak diye birsey yok.
sen onun önemli buldugun seyleri onemli bulacaksin diye bir kaide yok. sen onun onemli bulduğu seylere butce ayiracaksin diye birsey yok
kendi fikridir hiiic seni baglamasin.
bu senin hayatin o da karar mercii degil .
beni de elestiren insanlar oluyor. bir gram bile umrumda degil yani kimsenin hayat görüşüne uygun yasamak zorunda degilim

+1

Tamam kendine orijinal alsın .

Öğrenciyken ben de kullanıyordum ne var. Wish of love
Avona salladım ama konu sahibi bargello kullanıyormuş. Avonun bazı parfümleri gerçekten çok güzel halen kokuları burnumda hadi sen kullanmışsın ben katolog satıcılığı yapıyordum beterin beteri.

Avona salladım ama konu sahibi bargello kullanıyormuş. Avonun bazı parfümleri gerçekten çok güzel halen kokuları burnumda hadi sen kullanmışsın ben katolog satıcılığı yapıyordum beterin beteri.
Şaka maka gerçekten çok güzel kokuları vardı. Dur ben bi katalog incelemesi yapayım

Senin gibi orijinal alıp 48 ay taksitini mi ödeyim fakir deseydiniz siz de keşke Arkadaşınız biraz hadsiz görünüşe göre, mesafe koyun.

Yaklaşık 20 yıldır kendi paramı kazanıyorum ve şu an en pahalı parfümü bile alacak gelirim var ama tercih etmiyorum. Piyasada gayet kalıcı ve uygun fiyatlı onlarca muadili var. Buna varoş diyen kişinin ne kadar elit olduğunu sorgular, sonra da arkadaşlığımı bitiririm. Net.

Ablanın söylediklerinin altına imzamı atıyorum.Tespitleri doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…