Kızlar çok kırıldım…Haklı mıyım ?

Yemez mi ? Ne kadar üslubunuz bozuk .Dedim kendisine . Açıklaması orjinalini al oldu . Lütfen biraz üslup öğrenin .Ayıp

Deseydin ya ben herşeyin varoşunu severim,insanında...deseydin..
Her buluşmada iki saat geç kalan kişiyide bırakırdım,saygısı olmayan kişiden bir halt olmuyor malesef...
Hep bana denk gelmesi de ayrı bir olay .Parfüm olayını konuşmuş olmama rağmen anlatamadım .Orjinalini al diyor . Bu onu ilgilendirmez diye düşünüyorum.

İşte kendisi sıkışınca benden borç istıyor bu arada .Önce kendi parasını kazansın . Haddi değil
Benim aynı böyle bilmem kaç yıllık bir arkadaşım vardı. Borç ister hediye ister yardım ister ben karşılık beklemeden destek olurdum. Zaten borcuna da öyle sadık biri değildi. Umursamadım bile. Dertlerini dinlemekten iflahım kurudu ama yine destek olmaya çalıştım. Ama kompleks yapmış hanımefendi.
Yaptıklarını, konuşmalarını anlatsam herkesin ağzı açık kalır öyle söyleyeyim. Sağolsun artık onun yüzünden kimseye iyilik yapasım gelmiyor. Günahı onun boynuna artık.

Mesele tam da bu işte. Bazı insanlar iyiliği kırk yıl unutmaz ve sevgiyle bahseder. Ama çoğu insan kompleks yapar, ona istemeden eski yaralarını hatırlatırsınız ve bu hala neden bana karşı böyle sabırlı diye ezim ezim ezilir ve saldırarak kendinden uzaklaştırır. Çünkü içten içe iyiliği haketmediğini ona değer verenin de olsa olsa kendi gibi aşağı olması gerektiğini düşünür. Bugün hayatından çıkarmazsan daha büyük bir terbiyesizlik yapacak emin ol.

Ben burayı hiç anlamadım. 3. Kez okumaya başladım demiş. Sinsilik nerede?

Atanmış olmama rağmen orijinal parfüm alıyorum alırım istesem ama 1 tane almak yerine 4 5 tane alırım ama bargello yerine muscent tutaste koku mutfağı alıyorum kesinlikle koku çok fark ediyor ya da mad loris niche serisi eskiden mağazacılık yapıyordum orada müşteriler parfümümü soruyordu kasadayken herkes sen kokuyorsun diyordu ki öğrenciyken harçlık biriktirip orijinal alırdım onda bu iltifatı duymadım

Sana saygı duysa görüşme saatlerinde lakayt davranmaz sürekli geç kalınır mı bir şey çıkar eyvallah..söylediği kelimeylede zaten belli etmiş kendini o fikirde olabilir kendi sevmeyebilir ama böyle söylenmez mesafe koymalısınız bence.

Asil soru sana yillardir deger vermeyen, saygi gostermeyen, ezikleyen bu kisiyle niye arkadasligini devam ettiriyorsun?
Ya normalde böyle değildi . Sonradan geç gelmeye başladı . Mesela storylerşnde hep diğer arkadaşları etiketli paylaşmış .Beni hiç paylaşmaz . Diğer arkadaşlarına dert anlatmadığını söyledi .Sadece bana anlatıyor .

Aranızdaki dostluğa bağlı bu durum..yıllardır samimi olduğum bi arkadaşım bunu söylese alınmam,altında birşey aramam..Alındığınıza göre aranızda öyle bi dostluk falan yokmuş..anlatımınızdan sanki aranızda bi statü,rekabet durumu var gibi hissettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…