- 4 Aralık 2025
- 33
- 29
- 3
- 27
- Konu Sahibi Ogretmn3838
-
Yemez mi ? Ne kadar üslubunuz bozuk .Dedim kendisine . Açıklaması orjinalini al oldu . Lütfen biraz üslup öğrenin .AyıpE madem böyle düşünüyorsun konu açmandaki amacı anlayamadım. Tabii istediğin kadar konu aç bana ne ama başlığa haklı mıyım yazıp cevap veren üyelere bu kadar sert çıkmak mantıklı mı? Varsa cesaretin aynı lafları arkadaşına söyle o halde. Paran varsa orijinalini al sık, bana varoş diyemezsin de.
Diyebilir misin? Bence yemez
Hep bana denk gelmesi de ayrı bir olay .Parfüm olayını konuşmuş olmama rağmen anlatamadım .Orjinalini al diyor . Bu onu ilgilendirmez diye düşünüyorum.Deseydin ya ben herşeyin varoşunu severim,insanında...deseydin..
Her buluşmada iki saat geç kalan kişiyide bırakırdım,saygısı olmayan kişiden bir halt olmuyor malesef...
Katılıyorum kimseyi bağlamaz ne kullandığın,canını sıkma lütfen arkadaşın saygısız sadece..Hep bana denk gelmesi de ayrı bir olay .Parfüm olayını konuşmuş olmama rağmen anlatamadım .Orjinalini al diyor . Bu onu ilgilendirmez diye düşünüyorum.
Benim aynı böyle bilmem kaç yıllık bir arkadaşım vardı. Borç ister hediye ister yardım ister ben karşılık beklemeden destek olurdum. Zaten borcuna da öyle sadık biri değildi. Umursamadım bile. Dertlerini dinlemekten iflahım kurudu ama yine destek olmaya çalıştım. Ama kompleks yapmış hanımefendi.İşte kendisi sıkışınca benden borç istıyor bu arada .Önce kendi parasını kazansın . Haddi değil
Ben burayı hiç anlamadım. 3. Kez okumaya başladım demiş. Sinsilik nerede?Ablam arkadaşıma hiç güvenmiyor .Bir sinsilik seziyorum diyor .Sinsilik konusu da şöyle;Ben yüksek lisansa başladığımda bana şey demişti ;Herkes bir yerlere başladı .Ben hâlâ okumaya tekrardan 3. Kez başladım demişti
Ya arkadaşım hep bana böyle alttan alta laf eder. Ondan diyor ablamBen burayı hiç anlamadım. 3. Kez okumaya başladım demiş. Sinsilik nerede?
Mad kullanıp Bargelloya da laf etmezsin yaKendisi Mad kullanıyor .
Bana kibarca mad parfümleri bence daha güzel onlara da bak diyebilirdiMad kullanıp Bargelloya da laf etmezsin ya
Avon kullanmayan bizden değildir. Gençliğim de o kataloglar gucci Dior gibiydi gözümüzde.Ben de Üniversitedeyken yurt arkadaşlarıma satardım. Tek kârım bana gelen hediye ürünlerdi
Ah ya ne güzel günlerdi
Bunları ona soyle, madem bunca yıldır arkadassin kirilmissin niye içinde patlasınİnsanın zoruna gidiyor.14 yıllık yakın arkadaşım. Hayır altı üstü bir parfüm .Varoşluk ne alaka ?a
Arkadasım direkt ayy çok varoş dedi .
Söyledim . Orijinalini al dedi . Bir de mesela bir yere gidiyoruz hep diğer arkadaşlarını etiket yapıyor paylaşıyor.Ama beni hiç .Bunları ona soyle, madem bunca yıldır arkadassin kirilmissin niye içinde patlasın
Asil soru sana yillardir deger vermeyen, saygi gostermeyen, ezikleyen bu kisiyle niye arkadasligini devam ettiriyorsun?Söyledim . Orijinalini al dedi . Bir de mesela bir yere gidiyoruz hep diğer arkadaşlarını etiket yapıyor paylaşıyor.Ama beni hiç .
Ya normalde böyle değildi . Sonradan geç gelmeye başladı . Mesela storylerşnde hep diğer arkadaşları etiketli paylaşmış .Beni hiç paylaşmaz . Diğer arkadaşlarına dert anlatmadığını söyledi .Sadece bana anlatıyor .Asil soru sana yillardir deger vermeyen, saygi gostermeyen, ezikleyen bu kisiyle niye arkadasligini devam ettiriyorsun?
Aranızdaki dostluğa bağlı bu durum..yıllardır samimi olduğum bi arkadaşım bunu söylese alınmam,altında birşey aramam..Alındığınıza göre aranızda öyle bi dostluk falan yokmuş..anlatımınızdan sanki aranızda bi statü,rekabet durumu var gibi hissettim..Kızlar selamlar .Benim 14 yıllık liseden yakın arkadaşım var. O Ankara’da hukuk okuyor.Şükür ben de yeni atandım . Son buluştuğumuzda ben ( kendime )parfüm alacaktım .Genelde muadil alıyorum bilindik bir markadan .Arkadasım direkt ayy çok varoş dedi .Çok kırıldım .Yani altı üstü bir parfüm.Ve ben öyle almayı uygun gördüm .Sizce tavrım nasıl olmalı ? Ablam arkadaşıma hiç güvenmiyor .Bir sinsilik seziyorum diyor .Sinsilik konusu da şöyle;Ben yüksek lisansa başladığımda bana şey demişti ;Herkes bir yerlere başladı .Ben hâlâ okumaya tekrardan 3. Kez başladım demişti .Bir de hep benimle olan buluşmalara 2 saat geç kalır .Gerekçesi de hep aynıdır .Annem yemek yemeden çıkamazsın dedi .Ablamda onun bana saygı duymadığını ve beni samimi arkadaş olarak görmediğini söylüyor .PARASI VARSA
KENDİSİ ORJİNALİNİ ALSIN .
Kiskanclikta var demekkiSöyledim . Orijinalini al dedi . Bir de mesela bir yere gidiyoruz hep diğer arkadaşlarını etiket yapıyor paylaşıyor.Ama beni hiç .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?