- 24 Haziran 2016
- 7.438
- 26.438
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Kızlar Allah razı olsun hepinizden suan o kadar caresızım ki ayağımda kırkmı var burkulmamı belli degil gebelikten dolayı rontgende cekılemedım. Ama alcıya aldılar iste ve cok agır hareket edemiyorum zaten cok agrım var. Lavabo ihtiyacımı bile zar zor goruyorum o kadar kotuyum. Bebek olmasa bu kadar dusunmem ama Insallah zamanını bekler. Buz tutuyoruz ama alcıdan ne kadar fayda eder bilmem. Agrı kesıcıde ıcıyorum ama aynı bı degısım yok.
Allah sifa versin.
Kötüyü çağırmayın lütfen.
Bebeğinizi de olumsuz etkilemeyin.
Derin nefes alın tıp ilerledi ayaginiz doğuma engel olmaz.
Hastane isinin ehilleri ile dolu. En guvenilir yerlerden F tipi hapis gibi.
Dua isteyin böyle herkesten ve olumlu düşünün.
Agrilarinizi tahmin edemiyorum Allah kolaylik versin.
Propolis hamileler kullanabiliyorsa doğal antibiyotik aktardan alinabilir.
Ayaginizi mümkün olduğunca yuksege kaldirin kan dolaşımı hızlanır.
Albumin de ödemin zirvesi oluyor bizim ailede de var.
Yaninizda mutlaka biri olmalı.
Ayaginiz kirilmamistir inşallah.
Geçmiş olsun.
Ikı hastaneye gittim ama hamilelik olduğu ıcın rontgende cekmıyorlar vede ne olduğu anlasılamıyor, ama ayağım baya baya şiş olduğu ıcın alçı takıldı kırık olduğunu sanmıyorum ama cidden cok zorlanıyorum.Kirik oldugunu sanmam acikcasi. Sonucta cok yüksekten ve ters bir sekilde düsmedin. Normalde bu kadar agrimamasi lazim. Bir arkadasinin kizinda aynisi olmustu ve sonradan alcinin kötü takildigi ögrenildi.
Bence baska bir hastaneye git. Iyi bir doktordan randevu al. Özelikle sadece burkuldugunda alciya gerek yok. Sadece bandaj takilir ve yavas yavas yürümen tavsiye edilir. Cünkü burkulmada aktif olunmasi tavsiye edilir.
Ayrica psikolojikte olabilir. Sürekli "aah cok aciyor, ben simdi ne yapacam" düsünürsen elbette daha cok his edersin. Ama genel olarak normal degil. Dedigim gibi benimki kac defa burkuldu, hic aci his etmedim. Degneklerim ile her yere gidiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?