Kızlar cok kotuyum dualara ihtiyacım var..

Görümcem de ayni senin gibi ayagni burktu. Cok gecmis olsun. Oda baska sebebten dolayi sezeryan oldu, ama şükür herseyi iyi atlatti. Pozitif düşünmeye calism bebegin iyi şükür
Insallah ınanın durup durup aglıyorum moralim ıyıce coktü birde kadın doguma gonderdıler ordada gordugum seyler benı daha cok korkuttu.

Amin Insallah ama ayagni da dize kadar koca bı alçı yanımda biri olmadan hareket edemiyorum. Resmen muhtacım bebegime dogsa nasıl yapıcam

Evet varmıs celık yelek ama hıc bı doktor arkasında durmadı. Riske atmamak ıcın bana bıraktılar haliyle bende bunu bile bile kabul edemezdim. Doktorun soyledıgı bin kısıye zarar vermez gelir sızı bulur sonradan bebekte bısey cıkar. Bende mecbur bu halde katlanıyorum.

Çok geçmiş olsun, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.

Çok geçmiş olsun sağ sağlim hayırlı Doğumun olsun inşallah

Evet burkuldugunda cok sisiyor. Olay oldugunda hemen buz konuldumu?

Kendini negatife sartlandirma. Bol bol fotograf cek mesela, ilerde baktiginda gülmen gelir hatta. Nasil macerali son haftalar gecirmisim dersin icten. Cok daha kötü seyler olabilirdi, ama bak bebekte iyi, sende iyisin. "Ben bunu yapabilirim" de kendine. Degneklerini al, mutfaga git mesela. Hic degilse ortamin degisir. Pyjama degil ama baska konforlu kiyafet giy.

Bunun altindan kalkacaksin canim. Hic kendini kötü his etme.

Ve gerekirse evet, 3üncü hastaneye git agri devam ederse. Ve dogum doktorunada danis, röntgen bebegi ne kadar etkiler? Hani bide artisi, eksisi konusulmasi lazim. Röntgen eger bu dönemi daha rahat altlatmani, doguma daha rahat gitmeni saglayacaksa, düsünülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…