kızlar çok kötüyüm elim ayağım titriyoo

Soyledim. Cok rahat davraniyo canim. Oyle bisey olsa ustume duserdi diye dusunuyorum. Bilmiyorum karmakarisigim

ne yapacaktı canım? ya rahat davranır ya da üste çıkar. üstüne bir de "suçlu" gibi düşecek hali yok değil mi?

tatmin edici bir cevap vermemiş, ayrıca işim yoktu dükkanda oturuyordum demesi de umrumda değilsin ara ara dur gibi bir şey olmuş. gitmeni bekliyor bence.

yalan söylemiş ama niye söylemiş..öğrenmek lazım.. öyle öldüm bittimle olmaz ki.. alt tarafı sevgilisiniz ne olmuş belki sana söyleyemeceği bir işi vardır. bu herşey olabilir.. bilemiyoruz ki.. kendine açık açık sor..

ancak daha önemli birşey var.. sen onu sanki çok sık boğaz ediyorsun gibi geldi bana.. konuşmuşsunuz cuma çalışıyorum demiş. sabah aramışsın işe gidecem demiş.. sonra tekrar mesaj çekmişsin ne yapıyorsun diye sonra sürekli aramışsın. ayyyy ben yazarken bunaldım..

bence çok üstüne gidiyorsunuz.. o sizi aradığında da açıkça sorun.. bugün gerçekten çalıştın mı? vs. evet derse söylersin..işyerini aradığını. yok durumu anlatırsa zaten sorun yok.. ama yok beni niye araştırdın niye aradın vs laflarına evet aradım çünkü merak ettim seni.. çünkü aradım bir gün iznin var ve o gün birlikte gezmek istedim vs. gibi sözler söylebilirsin..

Aramasam yazmasam o kiziyo unuttun beni diye.bu kdr sık aramam normalde ulasamadim suphelendim diye israrci davrandim.ama Kiskanclik yonunden bunalttigimi oda soyluyo.
Canim konustuk. Ben demeden o dedi ise gitmedigini. Ama o kadar saat ulasamamamin sebebi gormemis aradigimi gelen giden varmis. Bu sacma geliyo.s

konuştuk kızlar dediginiz gibi çok sakin davrandım
abisinin dükkanı var ordayım dedi.
tlfnu nedenkapadın şarj mı bitti dedim
yok hep açıktı camide çekmiyo bazen dedi
öncesinde napıyodun dedim
işe gitmedim dükkandaydım hep kimse yoktu gelene gidene baktım dedi
o nasıl iş hiç mi telefonu almadın eline dedim
ne diyosun gene, almadım evet, bi kızla beraberdim ondan açmadım sana yalan söylüyorum oldu mu dedi.
hiç bişey yazmadım.

içim içimi yiyo.

Bence buluştuğunda sor boyle mesajla telde konuşmayla tartışma uzar buyur falan gerek yok. Yuzyuzeyken dersin niye ise gidicem diyip gitmedin abının dükkânına niye gittin bana soyleseydin isim var diye buluşalım diye ısrar etmezdim dersin O simdi pazar günü zaten izinliymis cuma da izinli nasıl olsa pazar buluscaz diye ona guvenerek bugün gitmiş dükkâna bu erkekler çok rahat gerçekten ya bende o kafadan istiyorum. Başka kız varsa zaten ortaya çıkar illaki çıkar yani saklaması imkânsız o yüzden kendini sıkma bence dediği gibidir ama niye ise gidicm diyo o da ayrı bi saçmalık tabii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence buluştuğunda sor boyle mesajla telde konuşmayla tartışma uzar buyur falan gerek yok. Yuzyuzeyken dersin niye ise gidicem diyip gitmedin abının dükkânına niye gittin bana soyleseydin isim var diye buluşalım diye ısrar etmezdim dersin O simdi pazar günü zaten izinliymis cuma da izinli nasıl olsa pazar buluscaz diye ona guvenerek bugün gitmiş dükkâna bu erkekler çok rahat gerçekten ya bende o kafadan istiyorum. Başka kız varsa zaten ortaya çıkar illaki çıkar yani saklaması imkânsız o yüzden kendini sıkma bence dediği gibidir ama niye ise gidicm diyo o da ayrı bi saçmalık tabii

Tesekkur ederim yazdiklarin rahatlatti biraz. Boyle belirsizlik daha kotu.

Aramasam yazmasam o kiziyo unuttun beni diye.bu kdr sık aramam normalde ulasamadim suphelendim diye israrci davrandim.ama Kiskanclik yonunden bunalttigimi oda soyluyo.
Canim konustuk. Ben demeden o dedi ise gitmedigini. Ama o kadar saat ulasamamamin sebebi gormemis aradigimi gelen giden varmis. Bu sacma geliyo.s

nerde gelen giden varmış anlamadım ama sonuçta dediğim gibi bir işi olabilir. gerçekten görmemiş duymamış olabilir.. veya nezaketen öyle demek zorunda kalmıştır.. tel. cevap vermek istememiş olabilir de.. herkesin oluyor öyle zamanları..

seni aradığında buluştuğunuzda uygun bir zamanda bunu sakince sohbet edercesine sor.. yani kızarak,sorgulayarak, önyargılı bir şekilde değil .
belki konu oraya gelir. belki o itiraf eder.. olmadı uygun bir zamanda o gün işe gitmemişsin bana işe gidecem deyip buluşmak da istemeyince merak ettim seni ne oldu önemli bir şey mi var diye ..

Sessizcene caktirmadan mercek altina alicaksin erkek milletine bagris cagris aglasmayla olmuyor yalan bile soyleseler tedbirini alip oyle yapiyorlar. Gizli gizli uzaktan gozlemle hic cingar cikarmadan :)

konuştuk kızlar dediginiz gibi çok sakin davrandım
abisinin dükkanı var ordayım dedi.
tlfnu nedenkapadın şarj mı bitti dedim
yok hep açıktı camide çekmiyo bazen dedi
öncesinde napıyodun dedim
işe gitmedim dükkandaydım hep kimse yoktu gelene gidene baktım dedi
o nasıl iş hiç mi telefonu almadın eline dedim
ne diyosun gene, almadım evet, bi kızla beraberdim ondan açmadım sana yalan söylüyorum oldu mu dedi.
hiç bişey yazmadım.

içim içimi yiyo.

açıkçası bana sen kıskanıyorsun diye böyle birşey söylemiş gibi geldi...kız arkadaşım vs diye.. sanki birşeylere canı sıkılmış gibi.. işle ilgili olabilir evle ilgili olabilir.

Son düzenleme:

Ya bu erkekler kadınları anlamıyoruz diyo ama onlar daha beter bu ne rahatliktir ya haksizlikkkk banane arkadaş ben de o rahatlıktan istiyorum. Tecrübe ettim her durumda sakin olmamız lazim sinirlenmiycez bagirmiycaz ustune gitmiycez sakin olucaz o zaman inat etmiyolar gerçekleri soyluyolar. Bence kendini bu kadar sıkma düşünme hic birşey olmamış gibi davran, en azından arandığında ise gitmedim dükkâna gittim falan demis. Eğer pazar izinli olmasa bugün buluşurdu bence yakin bi gün olduğu için ona güvenmiş dediğim gibi. Abisi rica etmişse eğer kiramamistir. Cani sıkkın olabilir bazı şeylerden uzaklaşmak istemiş olabilir. Hemen başka kız mi var diye düşünmemek gerek bence nasıl olsa çözülür isin asli

bak bekle...gor...kesin is yerini aradigini ogrendi ve mecbur ise gitmedigini itiraf etti...
Neden ise gidicem desin ki.abimin dukk.gidicem demek varken.telefonlar kapali.bu kadar ust uste gelmez her sey.

bak bekle...gor...kesin is yerini aradigini ogrendi ve mecbur ise gitmedigini itiraf etti...
Neden ise gidicem desin ki.abimin dukk.gidicem demek varken.telefonlar kapali.bu kadar ust uste gelmez her sey.

Yok aradigimi ogrenemez. İsim vermedim. Ki ogrense zaten kavga ederiz. Bana guvenmiyo musun da orayi ariyosun diye.

Biseyleri çok düşününce biz uzuluyoriz ya onlara bisey olmuyo en iyisi bazı şeyleri kafaya takmamak üstüne gitmeden öğrenmeye çalış ogrenemezsen de zorlama zaten bu hayatta hicbiseh gizli kalmaz elbet ortaya çıkar. Raaad olalım genşlerrr sonra biz uzuluyoz :D

hemen konuya giriyorum.
biz sevgilimle her cuma buluşuruz. çünkü izin yaptıgı tek gün cuma.
sevgili oldugumuzdan beri ya 2-3 kez sadece buluşmadıgımız olmuştur o gün
ve dün dedim buluşuyoruz demi diye. yok dedi yarın çalışıyorum. pazar izin kullancam o gün görüşürüz dedi
çalışıyosun yani işte olcan dedim evet dedi
sabah konuştuk hazırlanıyorum işe gidicem dedi
veee yarım saat sonra yazdım napıyosun diye cevap yok.
aradım açmıyo meşgulede atmıyo üst üste aradım bakmıyo
sonra telefonu kapadı.
iş yerini aradım çalışıyo mu bugün dedim yok bugün izinli dediler

kızlarr delirecem nerde bu adammm.
resmen bana yalan söyledi
ve bir saat oldu hala dönmedi.
hiç böyle yapmazdı

biri ile mi buluştu sizce?
ölüyorum nefes alamıyorum.
arayınca nasıl konuşmalıyım?
kestirip atim bitti mi diyim?
offff çok kötüyüm :(((
bence iletişim çok önemli. siz mutlaka iyi tanıyorsunuzdur erkek arkadaşınızı, belki mantıklı bir açıklaması vardır.. sakince oturup konuşmak gerekir

bence sana ise gidecegim izinli dglm diyerek yalan soledi.sonra iş yerindekilerde ''sewgilin aradi seni soru boyle bolye""deyincede sana abimin dukkanindaydim diyerek supheni azaltmaya clsti kanaatimce..

pazar gününe kadar çok aramayın, konuyu açmayın, ama hiç sorun yokmuş gibi konuşun. pazar günü yüz yüze konuşurken konuyu açarsınız. bu tür konuları yüz yüze konuşmak çok önemli. gözlerinden, hal ve hareketinden anlarsınız yalan mı söylüyor, bir işler mi karıştırıyor... zaten bir işler karıştırdığı belli ama ne olduğu belli değil... :ssz:

Son düzenleme:
Bak burada pekçok insan sevgilini tanimadan kesin diyip duruyor . olumsuz yorumlarla gaza gelip erkek arkadasindan cikatma acisini.

Bence doğru söylüyor. Dükkana gitme bilmem ne diye. Ama orada ilgisini çeken bir durum olmuş seni unutmuş aramayi. Bu kiz midir is yoğunluğu mudur onu sen karar ver.

Sabah mesajlasmiuor musunuz bugün napacaksin diye.

İyide kizlar ustune gitsem itiraf mi edicek sanki. Bi dahakine daha guzel tedbier alcak. Ve tlfnda anlamiyorum. Yalanmi saka mi ciddi mi. Yuz yuzeyken oyle olmaz.

Bence hic birsey sorma takibe al.sorsan.evetmi.diyecek sonuna kadar inkar edecek sen sordukca yalan.dusunecek.bundan.sonra. bence.takip.et. gozlemle. Bnce yalan.soyluyor. ama.yinede.kesin.diyemem

Back
X