Kızlar çok kötüyüm lütfen bakın !!

Zorlamayın allah aşkına sizde !!
Ayrıca benim buradan çıkardığım sonuç sanki biri sizinle görüşmesini istemiyor gibi geldi
Mecburiyetten bırakmış gibi

Demek ki hastalığını sizin Ona yaptığınız beddualara bağladı,gerçekse geçmiş olsun.Gerçek değilse de yolunuza bakın,sizin aramanızdan rahatsız oluyor demektir.

Bende öyle düşünüyorum. En kötüsüde ölse sevinir miyim sorusuna cevap veremiyorum kendi içimde. Sanki ölüm haberini alsam durup düşünecek gibiyim. İçim o kadar kötü o kadar karmaşık ki.

O değilde bu zamanda mail mi kalmış ..watsupı var msn si var ne bilim mesaj atsın falan en azından.ne kadar nostaljik bir adam.
Allah şifa versin de ben inanmadım.Beddua etme diye söylüyor bence

O değilde bu zamanda mail mi kalmış ..watsupı var msn si var ne bilim mesaj atsın falan en azından.ne kadar nostaljik bir adam.
Allah şifa versin de ben inanmadım.Beddua etme diye söylüyor bence
Evinde çektiği ilaçları gördüm.
Bizim artık birbirimize başka bi şekilde ulaşımımız kalmadı.

Niye bu kadar uzatırsınız ki...
Bana 1,5 yıl bi yalanı yaşatıp yapmadığını bırakmayan birine karşı nasıl aman boşver diyebilirim ki? Nasıl çaresiz bi öfke bi kırgınlık yaşıyorum bir ben bir Allah bilir.
Öyle ki bir yanım inşallah ölüm haberini alırım diye bekliyor. Diğer yanım bilmiyor ölümün ne hissettireceğini kestiremiyor. Böyle bi hal almışken tamamen silinip gidene kadar nasıl nefes alabilirim ki?

E bırak artık adamın peşini .
Kaçan kovalanır demişler okadar adam kaçtıkça sen kovalıyorsun

E bırak artık adamın peşini .
Kaçan kovalanır demişler okadar adam kaçtıkça sen kovalıyorsun
Ortada kaçan ve kovalayan durumu kalmadı ki.. Önceki konularımın hepsini gördüğünü sanıyordum helcin. Senin yorumların benim için önemliydi ama sanırım beni anlayamamışsın.

Ortada kaçan ve kovalayan durumu kalmadı ki.. Önceki konularımın hepsini gördüğünü sanıyordum helcin. Senin yorumların benim için önemliydi ama sanırım beni anlayamamışsın.
Evet okumadım ama ne olursa olsun. Veya okumusumdur ama hatırlamıyorumdur birazdan bakarım.

Ama ne olursa olsun. Ne yaptıysa yapsın Allaha havale et.
Değer mi ya ? İsterse gebersin ..

Şimdi eski konularını hatırladım .
Tamam senı kandırmış belkıde aldatmış eskı sevgilisinin herseyı saklayarak okey ama bak bu yüzünü görmüşssün neden ondan uzaklaşman gerekırken beddua edıyorsun veya mesaj atıyorsun.
Lütfen artık kendıne geel !!
Değmezmiş işte değmez. Kendını kurtarmışsın bu adamdan .
Arkana bakmadan uzaklaş . Heryerden sil. telefonunu sil . engellee !!
Sen ona mesaj attıkça o kötu olmuyodur bence dahada götü kalkıyodur. !
Belkıde hasta bile değil. Kendını acındırmaya calısıyor. Onun hakkında bişeyler öğrenme .
Kendi iyiliğin için . Anlıyorum canınn çok yanıyor . Onu parçalamak istiyorsun anlıyorum.
Ama yapma kendıne bi iyiylik yap ve yaptıklarını unutmaya çalış ..
Güzel günler gelicek emin ol.
Şuan bi sınavdasın ve bu sınavı en güzel şekilde vericeksin inşallah!!!!

Zaten mail dışında iletişim yolumuz kalmadı..
Haklısın belkide havalara giriyordur..
İnşallah dediğin gibi olur ve biran önce gelir o güzel günler...

Ne ilacıymış onlar ..domuz gribinin ilacı yok ki .antibiyotiktir onlar

Geçmişte ne yaşadınız bilmiyorum ama kesin seni üzmüştür. Üzüp üzüp helalliği de o kadar kolay almamalılar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…