:( Kızlar çok kötüyüm :(Rabbim hatırına yardım edin

Dertli_serap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
118
13
28
39
Kızlar nolur yardım edin. Adım Serap
Kızlar 3 yıllık bir ilişkim vardı. Uzun mesafe ilişkisi. Kendisi Adana da ben Bursada yaşıyorum.(Yaşım 26). Erkek arkadaşım ile bazı sorunlarımız oldu ve bana hakaret etti. Çok üzgünüm ne yapcm blmiyorum

Son düzenleme:
Kızlar nolur biri bişey desin. Yardımınıza çok ihtiyacım var. Rabbim bu kafa karışıklığından kurtarsın beni yaa

bir de nerede tanıştınız

ailelerle vs tanıştınız kuzenler vs de türk kürt nasıl anlaşılmadı

bu kadar büyük mesela mi şu ırklar ben anlamadım ama KK da açılan konuların yarısı buna dair

Canını bile sıkma. Gün gelir karşına adam gibi adam çıkar gerçek iyilik neymiş erkeklik neymiş anlatir sana. Şimdi bu saçma sapan insan icin uzulursen aonra pisman olursun
Canım çok iyi biriydi. Her işime yardımcıydı. Sonra böyle olduk. İkizmizde çok inançlı insanlarız. Nasıl böyle biri oldu bilmiyorum ama kafam hep " acaba iyiliğim için uzaklaştırmaya mı çalıştı" da kaldı. Kendimi mi kandırıyorum?

Herşeyi geçtim;sana sevgiliyken agza alinmayacak kufurleri havada ucusturan bu adam yarin birgun sinir aninda yapıştırır tokadı alır ayağının altına o zaman da nasıl boşansam diye düşünürsün.Allah ın sevgili kuluymuşsun evlenmeden karşına getirmiş bu olayları kaçarak uzaklaş derim ne üzülmesi ne unutamamasi allahaskina

bence kendini kandırıyorsun

polyana modundasın

bir de boğaziçi mezunu adam ailem Türk gelin istemiyor mu diyor

ya bu oğlan çocuklarımızı nasıl kendi kararlarını alacak şekilde yetiştireceğiz

aileme sormadım sormam da o neden bunu ailesine sorma ihtiyacı hissetmiş ki

Canım bende böyle diyorum kendime. Ama işte bir yandan da acaba kendinden soğutmak için mi yaptı diyorum. Hep ağlardı sevdiğini söylerdi şimdi niye bunu yaptı konduramıyorum hiç

Sevdiginin iyiligi icin asilce hareket edecek adam oyle sikinti cikarmaz. Seni sevseydi o seni istemeyen ailesini de hicbir seyi de dinlemez gelir seni alir ve hangi milliyette istiyorsa o milliyette cocuklarinizin babasi olurdu.

Sana bu şekilde küfür eden adam için hâlâ üzüluyorsun pess istemiyor seni yapıstin kaldın demiş seni isyemeyen bir insanla neden devam etmek istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…