- 7 Kasım 2017
- 118
- 13
- 28
- 39
- Konu Sahibi Dertli_serap
-
Canım zaman ayırdın için teşekkür ederim allah razı olsunGözlerim sulandı okurken. Sabırla zar zor okudum
Düşünceme gelecek olursam; Ondan sana yar olmaz canım. Olsa olsa yara olur. Vazgeç bu sevdadan. Adam hakaretleri ailesinin zoruyla yapmadı sonuçta, kendi düşünceleriyle söyledi. Seni üzmekten başka bir şey yapmaz bu adam üzgünüm.
Bugün böyle diyen adam, yarın bir gün evlenirseniz seni kırmakta, her tartışmada daha fazlasını söylemekte hiç çekinmeyecektir.
Hayır demiyordum ama ilgisizdim. Kafam karışık hep diyordum uzaktım. Bir türlü ısınamamıştım gel gitlerim oluyordu ama onu hiç bırakmadımsiz ona defol mu diyodunuz? ne fedakarlığı yaptı? aynı şey mi hem ya.
Hayır demiyordum ama ilgisizdim. Kafam karışık hep diyordum uzaktım. Bir türlü ısınamamıştım gel gitlerim oluyordu ama onu hiç bırakmadımsiz ona defol mu diyodunuz? ne fedakarlığı yaptı? aynı şey mi hem ya.
Canım aslında diyordu ayrılalım olmuyor diye. Ama hiç tamamen kopmuyorduk. Bir de sevdigiğini de söylüyordu ayrıldıktan sonra filan. Ne bileyim kendimi suçluyorum belki ayrılsam küfür etmezdi. Ama bir yandan da demek ki zora girse edecek potansiyel varmış diyorumBir insanı kendinden illaki soğutmak istiyorsan bencillik yaparsın, kriz çıkarırsın, dediğinin tersine gidersin, hiç birini yapamıyorsan direk ben istemiyorum dersin gidersin. Hakaretle kendinden soğutma olmaz. Kendini kandırmaya çalışma boşuna, adamın sana saygısı sevgisi falan yok. İnşallah ilerde gönlüne göre biriyle karşılaşırsın.
Canım ilk zamanlar o olgundu sonra da ben. Ama ne bileyim tekrar olmak doğru mu sence ? Yani ayrılalım dedi ama tamamen hiç kopmadık ve bende onu kaybetmek istemedim böyle saçma bi sebepten dolayı direttim. Belki diretmesem küfretmezdiBence siz elinizden geldiğincce olgun yaklaşmışsınız ama onun davranışları hiç mantıklı değil siz canınızı sıkmayın nasipse olur ama olacaksa da bu adam düzelir inşallah
Canım zaman ayırdın için teşekkür ederim allah razı olsun. Bende böyle diyorum ama o kadar iyi bi insandı ki bazen inanamıyorum bunları onun yaptığına sanki soğutmak için yaptı gibi geliyor
Canım aslında hayır. Sadece iyi ayrılalım dedin de ben bundan dolayı ayrılınır mı ya filan diyip ilişkiyi kurtarmaya çalıştım direttim o da küfretti. Diyorum ki acaba suç bende mş ben mi çok üsteledimTam olarak ne duymak istiyorsunuz
Evet aslında sizi çok seviyor fakat üzülmeyesiniz diye böyle saygısızca davranıp tüm ailenize küfür ediyor mu demeliyiz
Yaşınız da küçük değil bence biraz mantıklı bakın
Hakkınızda hayırlısı olsun
Canım aslında diyordu ayrılalım olmuyor diye. Ama hiç tamamen kopmuyorduk. Bir de sevdigiğini de söylüyordu ayrıldıktan sonra filan. Ne bileyim kendimi suçluyorum belki ayrılsam küfür etmezdi. Ama bir yandan da demek ki zora girse edecek potansiyel varmış diyorum
Canım ilk zamanlar o olgundu sonra da ben. Ama ne bileyim tekrar olmak doğru mu sence ? Yani ayrılalım dedi ama tamamen hiç kopmadık ve bende onu kaybetmek istemedim böyle saçma bi sebepten dolayı direttim. Belki diretmesem küfretmezdiAma demek ki başka zaman başka şeyde edebilirdi diyorum böyle gördğm belki diretince
Canım birincisi ırk meselesi konusunda lütfen haksızlık etmeyin. Çünkü bu konuda o kadar kızıyorum ki böyle insanlara. Sevgilimde bunu hep bilirdi hep konuşurduk. Zaten benim gibi birine niye bu yalanı söyledi onun şokundayım. Bunun dışında sinirle söylüyor diyip ilişkiyi kurtarmaya çalıştım çok üzülmüştüm çünküSize değil git ayrilalim ve diyen adamla niye zorla ilişki kurmak istiyorsunuz ki.bir de bir kamyon küfür söylemiş hâlâ daha akillanmiyorsunuz.
Devam edin böyle.evlenin.ırk olayını da sürekli bastira bastira söylüyorsunuz.ayıp
Çok haklısın canım. Bende bunu düşünüyorum. Çok teşekkür ederim söylediklerin içinAyrılsam etmezdi değil ikinci dediğin gibi zora geldiğinde edecek potansiyel varmış. Ayrıca barışsan bile yarın öbür gün hiç mi aklına gelmeyecek dedikleri? Yüzüne baktıkça tüküresim gelir benim şahsen.
Acaba siz hiç yüzyüze görüştünüzmü bu kişiyle ? İnternet ortamındamı tanıştınız yoksa ? Herşeyinin yalan olma ihtimali çok yüksek yaşınızla yaşadıklarınızı pek bağdaştıramadım : /
Canım o facede yazdıkları beni çok etkiledi. İçini döküp durmuş görmeyeceğimi bile bile. Bunun hakkında ne düşünmeliyim senceBence ettiği küfürler ne için ne zaman edilirse edilsin hiç doğru değil, evlendiğiniz zaman ne kadar onur kırıcı olur düşünsenize. Bence siz başta da olgunmuşsunuz sonuçta her yıl başka ilişkiye başlamıyoruz temkinli davranmak doğru olan. Burdan bakınca; adam başta elde edene kadar kendini sevdirene kadar kendi karakterini belli etmemiş, şimdi de hem gerçek yüzü ortada ayrılmak istiyor soğumak istiyor çünkü ama alışkanlıklar var . Bi yandan da sanki severek ayrılıyormuş izlenimi yaratıyor. Bence bu adamla bi evlilik asl adüşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?