- 17 Ekim 2017
- 195
- 366
- 53
- 33
- Konu Sahibi Dertli_serap
-
Ve ayrica kufur nedir.. kopek bile iyilikle gelen insani isirmaz. Simarik alcak cahilSevdiginin iyiligi icin asilce hareket edecek adam oyle sikinti cikarmaz. Seni sevseydi o seni istemeyen ailesini de hicbir seyi de dinlemez gelir seni alir ve hangi milliyette istiyorsa o milliyette cocuklarinizin babasi olurdu.
bence kendini kandırıyorsun
polyana modundasın
bir de boğaziçi mezunu adam ailem Türk gelin istemiyor mu diyor
ya bu oğlan çocuklarımızı nasıl kendi kararlarını alacak şekilde yetiştireceğiz
aileme sormadım sormam da o neden bunu ailesine sorma ihtiyacı hissetmiş ki
Canım kuzenime demiş ki ben ailemi karşıma alırım ama o alamaz üzülür onun iyiliği için vs. Ama dedim gibi bu küfretti ayrılıkta olan bişey değilCanım bende böyle diyorum kendime. Ama işte bir yandan da acaba kendinden soğutmak için mi yaptı diyorum. Hep ağlardı sevdiğini söylerdi şimdi niye bunu yaptı konduramıyorum hiç
Canım herşeyi ayrıntılı yazayım dedim ama sanırım içimin acısından baya dökmüşüm içimi kusura bakmaO kdr daldan dala atlamissinki okuyamadim hepsini.. hem yalan var iliskinizde hemde dengesiz biri bence.. tipik erkek iste.. once pesinde it gibi kosuyor, sen sevmeye baslayincada umursamiyor :)
Canım düzenledim. Yaşadıklarım daha çok yeni 2 gün oldu bu nedenle öylece içimi döktümTürkçe'ye mi yenisiniz yahu, paragraf yapıp anlaşılır yazmak zor olmamalı.
Neyse ben gideyim en iyisi...
Canım kuzenime demiş ki ben ailemi karşıma alırım ama o alamaz üzülür onun iyiliği için vs. Ama dedim gibi bu küfretti ayrılıkta olan bişey değilondan önce. Hep söyleceğim demiş ama 3 yıl gizledi Acaba bunun bunalımından mı böyle yaptı diyorum ama çok kötü küfürler etti soğutmak için yaptıysa çok üzülürüm
Kusura bakmayın sert söylediysem. Çok geçmiş olsun. Size saygı duymayan birine sevgi saygı beslemeyin bence.Canım düzenledim. Yaşadıklarım daha çok yeni 2 gün oldu bu nedenle öylece içimi döktüm
Canım üzüldüm kendine pek bakmaz. Bende daha fazla canı acımasın diye kızdım git yenisini al dedim. Onun iyiliği için. Ben mi haksızım şimdi anlamadım kiayakkabı önemlidir.ayağı vurması,giyen insan için bir işkence de,size ne oldu anlamadım.adamın ayağını, ayakkabısı vuruyor,sizin aklınız on da kalıyor.ne olacak,ayakkabı vurunca,adamın ayağı mı kopacak?
Yok canım önemli değil hiç takılmam öyle şeylere. Zaman ayırıp okuman bile yeter. Ama dedim gibi iyiliğim için mi böyle yaptı diyip kendimi yiyorumKusura bakmayın sert söylediysem. Çok geçmiş olsun. Size saygı duymayan birine sevgi saygı beslemeyin bence.
Canım üzüldüm kendine pek bakmaz. Bende daha fazla canı acımasın diye kızdım git yenisini al dedim. Onun iyiliği için. Ben mi haksızım şimdi anlamadım ki
Canım ilişki için fedakarlık yapayım o çok yaptı ilk zamanlar dedim. Bundan dolayı. Birde çok sevdiğini düşünüyordumtamamını okumadım da iki lafınızdan biri bana defol dedi ben alttan aldım. sebep? ananız mı babanız mı ya defol diyen birine daha ne minnet ediyosunuz?
Canım ilişki için fedakarlık yapayım o çok yaptı ilk zamanlar dedim. Bundan dolayı. Birde çok sevdiğini düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?