:( Kızlar çok kötüyüm :(Rabbim hatırına yardım edin

O kdr daldan dala atlamissinki okuyamadim hepsini.. hem yalan var iliskinizde hemde dengesiz biri bence.. tipik erkek iste.. once pesinde it gibi kosuyor, sen sevmeye baslayincada umursamiyor :)

Sevdiginin iyiligi icin asilce hareket edecek adam oyle sikinti cikarmaz. Seni sevseydi o seni istemeyen ailesini de hicbir seyi de dinlemez gelir seni alir ve hangi milliyette istiyorsa o milliyette cocuklarinizin babasi olurdu.
Ve ayrica kufur nedir.. kopek bile iyilikle gelen insani isirmaz. Simarik alcak cahil

Canım bende böyle diyorum kendime. Ama işte bir yandan da acaba kendinden soğutmak için mi yaptı diyorum. Hep ağlardı sevdiğini söylerdi şimdi niye bunu yaptı konduramıyorum hiç
Canım kuzenime demiş ki ben ailemi karşıma alırım ama o alamaz üzülür onun iyiliği için vs. Ama dedim gibi bu küfretti ayrılıkta olan bişey değil ondan önce. Hep söyleceğim demiş ama 3 yıl gizledi Acaba bunun bunalımından mı böyle yaptı diyorum ama çok kötü küfürler etti soğutmak için yaptıysa çok üzülürüm

O kdr daldan dala atlamissinki okuyamadim hepsini.. hem yalan var iliskinizde hemde dengesiz biri bence.. tipik erkek iste.. once pesinde it gibi kosuyor, sen sevmeye baslayincada umursamiyor :)
Canım herşeyi ayrıntılı yazayım dedim ama sanırım içimin acısından baya dökmüşüm içimi kusura bakma Çok kötüyüm nasıl unutucam bilmiyorum olay daha 2 gün önce oldu kendime gelemedim

Gercekten deger veren bi nebze seven insan o kufurleri sayamaz.erkek milleti elde etmeye ugrasir.cunku ulasamazsa ozguvenini kaybeder.onun icin ulasilmazi elde etmeye calisir .elde edincede egosunu tatmin eder veee sonra sirt cevirir.kadinda ugrasir durur yeniden onunla olabilmek icin.kendini ırk farkliligindan aileler karsi cikacagini dusundugunden mi boyle yapiyo diye avutma bence.apacik istemiyo artik.belki de coktan baska aşka yelken acmistir.sen kendi hayatina bak o defteri kapat

bak yaşın da çok küçük değil

nerede tanıştığınızı yazmamışsın

benim eşim de kürt bana hiç ben kürtüm demedi keza ben de ona ben türk üm demedim

bunu neden diyelim ki

arkadaşımın hırvat sevgilisi vardı mesela o hırvat olduğunu söylemişti zira başka bir ülkede yaşayıp başka bir dil konuşuyordu

aile olmak, sevgili olmak vs ırklardan mezheplerden çok farklı bir şey

Canım üzüldüm kendine pek bakmaz. Bende daha fazla canı acımasın diye kızdım git yenisini al dedim. Onun iyiliği için. Ben mi haksızım şimdi anlamadım ki

Kusura bakmayın sert söylediysem. Çok geçmiş olsun. Size saygı duymayan birine sevgi saygı beslemeyin bence.
Yok canım önemli değil hiç takılmam öyle şeylere. Zaman ayırıp okuman bile yeter. Ama dedim gibi iyiliğim için mi böyle yaptı diyip kendimi yiyorum

Gözlerim sulandı okurken. Sabırla zar zor okudum

Düşünceme gelecek olursam; Ondan sana yar olmaz canım. Olsa olsa yara olur. Vazgeç bu sevdadan. Adam hakaretleri ailesinin zoruyla yapmadı sonuçta, kendi düşünceleriyle söyledi. Seni üzmekten başka bir şey yapmaz bu adam, üzgünüm...
Bugün böyle diyen adam, yarın bir gün evlenirseniz seni kırmakta, her tartışmada daha fazlasını söylemekte hiç çekinmeyecektir.

Canım üzüldüm kendine pek bakmaz. Bende daha fazla canı acımasın diye kızdım git yenisini al dedim. Onun iyiliği için. Ben mi haksızım şimdi anlamadım ki

acırsa acısın size ne ki?kendini düşünmeyen adamı ben mi düşüneceğim.parası var dediniz diye, diyorum.

tamamını okumadım da iki lafınızdan biri bana defol dedi ben alttan aldım. sebep? ananız mı babanız mı ya defol diyen birine daha ne minnet ediyosunuz?
Canım ilişki için fedakarlık yapayım o çok yaptı ilk zamanlar dedim. Bundan dolayı. Birde çok sevdiğini düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…