Kızlar çok kötüyüm ya agliyorum

intihar edicem ya
bu da yeni moda. dersime çalışmadım, sorumsuzluk yaptım ama ailem de arkamda, ben yine de bi intihar edem
Bende vizem kotu olunca moralim bozuldu bi daha derse gitmedim sinava da calismadim.
tebrik ediyorum, o kadar üzülemedim ki size. ne derse gitmişsiniz ne çalışmışsınız, sonra geçemedim diye ağlıyorsunuz burda.

geçmeyi denememişsiniz bile. sonraki sene napacaksınız yine sadece ek not varsa mı girecksiniz sınava? hayır bi de yaz dönemi. kış olsa tamam başka derslere yoğunlaştınız yetiştiremediniz diyeceğim ama yaz okulunda kaç ders alıyosunuz ki allah aşkına kafadan gidip yattınız gettiniz tozdunuz. bu kadar sorumsuzluk olmaz ya. kafadan dersi bırakıp sonra da kaldım diye ağlıyorsunuz
Evet o kurallar bize has degil ama danismanlarin bizi bilgilendirmesi lazimdi dimi 1 puan yuzunden 2 dersi alamadim yazik degil mi ya
danışman hocamın yüzünü bile hayatımda görmedim, tek yaptığı şey dersleri onaylamak. kimse bize ne ders sistemini ne sınav sistemini anlattı. internette açtık, kendi başımıza her şeyi okuduk. anlamadığımızı üst dönemden duyduk.

inanılmaz sorumsuz bir insansınız. suçu başkalarına atmak yerine azıcık öz eleştiri yapın da bu sene başarılı oluverin bari

Git yavrum git, intihar et.
Okulun sorumsuzluğun yüzünden 7. Yıla uzamasına rağmen yanında olan ailene harika bir teşekkür olur.

Okul dışında herhangi bir sorumluluğun var mı? Yani yapacağın tek şey oturup ders çalışmak. Bu da çok zor olmamalı bence. Sadece okula gidip oturarak ders dinleyeceksin ve yine oturarak 0 efor sarfederek ders çalışacaksın. Çok basit bir şey bu

Bu isten ders calismak disinda kurtulusunuz yok. 10 yıl da bekleseniz o ders gecilmeden okul bitmeyecek. Simdi gecemezseniz bir donem sonra gecersiniz. Insan hayatinda 1-2 yılın pek onemi yok. Bence sorununuzla yuzlesmelisiniz. Artık aglamak, sızlanmak size bir sey kazandırmaz. Bence iyi bir plan yapip calismaya baslayın.

Sorumsuzluğun adı ne zamandan beri şanssızlık oldu? Şu intihar olmasaymış ne yaparmış genç arkadaşlarımız çok merak ediyorum.
Çok çalışmış çaba sarfetmişsin de hevesin kaçmış haklısın. Hoca iyiki fikrini değiştirmiş de sorumsuzluğunun bir bedeli olmuş.

Tek bir şansın var o da herşeye rağmen arkanda duran ailen. Zaten ailen böyle olmasaydı bu kadar rahat olamazdın muhtemelen.

Kusura bakma belki ağır oldu. Ama hiç bir çaba sarfetmeyip üstüne ağlayıp sızlayan insanlara tahammülüm yok. Bencede okulu bırak git bir yerlerde asgari ücretle angarya işe başla da gör bakalım intihar etmek bunalmak nasılmış. Hem okumanın kıymetini anlar hem de ailenede yük olmamış olursun.

Birincisi bana uzulmen icin konuyu acmadim.
Çok biliyorsun benle ayni soruni yaşayıp 1 puan yuzunden 2 dersi alamayan arkadasim danisman yonlendirmesiyle dekani arayip kendisine durumu anlatmis.
O bile hak vermis danismanlarin bilgilendirmesi konusunda ne diyorsunuz siz.
Ayrica sözel çıkışlı bi insanim bildigin sosyal bilimler vizeye çalışmıştım ona ragmen dusuk aldim o yuzden hic çaba gostermemisin diyemezsiniz.Hevesim kırıldı yazdim.
İnsan yapip yapamayacagi konulari bilir yani gecmem icin 70 almam lazimdi benim gibi sözel çıkışlı bi insan icin imkansiz.
Evet finale calismadim yattim hatta denize girdim annemin de haberi var.

Benim yaninda staj yaptigim kisi, okula afla gelmis 40 yasindan sonra fakulte bitirmis. O yastan sonra da harika bir is denk gelmis,bir cok meslektasina gore guzel ve huzurlu bir hayati vardi. Hayatin kime ne zaman gulecegini bilemezsiniz. Gecmise aglamak size bir aey kazandirmaz. Bir an once sorumluluklariniza odaklanmalısınız. Pek bir sey kalmamış, bundan sonra pes etmek yok.

Bizim zamanımızda vize final bitti gitti olurdu. Şimdi arkadaşlara bütünleme çıkarmışlar yetmemiş yaz okulu çıkarmışlar hadi artık alın şu dersi defolun gidin diye yine yetmemiş. Ek puan vermedi diye ağlıyorlar burada.

o dersi sözel çıkışlı insanlara veriyorlarmış, demek ki tek değilsin. ne bu isyan?
sanki sözel öğrenciler içinden bir tek seni seçip “hadi al sana mühendislik dersi” dediler. geri kalan sözelci arkadaşların nasıl geçti? bu nasıl bahane?
yapamayacak olsan koymazlar herhalde o dersi.
müfredatı biliyor bu insanlar. değil mi?
geçmesi imkansız ders neden konulsun? geçmesi imkansızsa diğer yüzlerce kişi nasıl geçti?

Evet finale calismadim yattim hatta denize girdim annemin de haberi var.
oh mis. canına değsin. o zaman problem ne?
yattın, denize girdin, şimdi neye ağlıyorsun?

Türkiye'de iyi imis yaz okulu, hocanin kanaat notu. Bunlarin hicbiri benim yasadigim ulkede yok. Ben de 7 yilda bitirdim. 1 sene gibi ara verdim kardesim vefat etti. Sonra toparladim kendimi. Tezim cok kotuydu, danisman hocam bunu toparlaman imkansiz gibi dedi. Yaparim dedim iki sefer kurulda reddedildi. 3. kez yazdim ve gectim. O ara ayni zamanda sinavlarimi verdim gecemedigim 2 dersim vardi. Diplomami aldim. Cok yikildigim pes ettigim zamanlar oldu ama devam ettim. Bence isinizin pesine dusun. Olum neyin caresi olacak? Ilerde is hayatina atilacaksiniz. Orasi tam cadi kazani. Bu tutumla olmaz. Isyerinde olmaz birakcam diyemezsiniz kovulursunuz. Bunlari dusunun.

hayır bir de denize girmiş gezmiş tozmuş. ondan sonra ağlıyor. şaka gibi ya

Aman her neyse artik olan oldu şu sorumsuzsun zirvalarini duymak istemiyorum baydi.
Sevgili Mune konumu kapatır misin

Bir de atarlanması yok mu :)) acı olan bunca şeye rağmen kendini haklı görebilmesi... sözel, sayısal vs nedir allah aşkına ya. O ders müfredatları ayarlanırken akademisyenler onların yerine zaten düşünüyor kimin neyi yapıp yapamayacağını ve ona göre ayarlıyor. Kapasitem bu kadar demiyor da...
bunlar okurken nice yetenek imkansızlıktan yok oluyor ya.. iste en çok ona üzülüyorum..

Havadan sirf derse gittikleri icin puan vericegini bilsem bende gitmezdim denize insani guduleyici biseyler olmasi lazim vizem bi 40 falan olsaydi derse giderdim.Calismayan vizede benle ayni notu alinca sinirlendim.

Ne intiharı güzelim ya...
Hayatını daha güzel yapmak için okuyorsun bu okulu canından olmak için değil.
Merak etme yalnız değilsin... çok insan okul uzatır.
Bende nerdeyse uzatıyordum ama son sene şasıma tekmders sınavı denilen sınavda üç dersten sınava girme hakkımız oldu. Ve ben resmen kıl payı bitirdim.
Ünv boyunca çalıştıgım için zorlanıyordum ama sonuç olarak bitti.
Bu işler şans işi. İşini şansa bırakma hocalar ne derse desin bi daha.
Aptallıktan beceriksizlikten değil tatlım sadece şans...
Ne intiharı okulun bitecek çalışacaksın paranı yiyceksin çatır çatır güzel günler düşün
Abimde 8 senede bitirdi okulunu ama baya zordu çan eğrisi yoktu geçme notu 79 du tüm dersler ingilizceydi vs ama sonuçta bitti.
Herkes yaşıyor dert etme. Sınavları unut döneme kdr dinlen. Keşke gidip o hocayla konuşsydn belki yardımcı olurdu

Bunlar okurken mi siz ne sacmaliyorsunuz ya iyice haddinizi aşıyorsunuz.
Yeterli kapasiteye sahip olup olmadığını ösym seneler önce ölçtü ve kazandim.

Bunlar okurken mi siz ne sacmaliyorsunuz ya iyice haddinizi aşıyorsunuz.
Yeterli kapasiteye sahip olup olmadığını ösym seneler önce ölçtü ve kazandim.

Valla memlekette üni okumayanı dövüyorlar zaten. 15 sene önceymiş ünv. okumanın önemi ve kıymeti. Şimdi yüksek,doktora yapmayanı adam yerine koymuyor zaten işverenler. Bil istedim... Neyse cnm banane ki zaten. Hayat senin hayatın aonuçta. Hakkında hayırlısı iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…