- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
bu da yeni moda. dersime çalışmadım, sorumsuzluk yaptım ama ailem de arkamda, ben yine de bi intihar edemintihar edicem ya
tebrik ediyorum, o kadar üzülemedim ki size. ne derse gitmişsiniz ne çalışmışsınız, sonra geçemedim diye ağlıyorsunuz burda.Bende vizem kotu olunca moralim bozuldu bi daha derse gitmedim sinava da calismadim.
danışman hocamın yüzünü bile hayatımda görmedim, tek yaptığı şey dersleri onaylamak. kimse bize ne ders sistemini ne sınav sistemini anlattı. internette açtık, kendi başımıza her şeyi okuduk. anlamadığımızı üst dönemden duyduk.Evet o kurallar bize has degil ama danismanlarin bizi bilgilendirmesi lazimdi dimi 1 puan yuzunden 2 dersi alamadim yazik degil mi ya
Universite ogrencisyim kızlar yaz okulu aldim 1inden kaldim.Vizesinden 30 aldim sayisal bi ders hemde calistigim halde ayni hoca gecen yaz okulunda derse gelenlere ek puan vermis.Kendisine yaz okulu basinda verip vermiyecegini sordum bu yaz okulunda hayir dedi.Bende vizem kotu olunca moralim bozuldu bi daha derse gitmedim sinava da calismadim.Sanirim hoca kararini degistirmis derse gelenleri yine gecirmis tabi ben kaldim boşu bosuna deliriyorum.
Okulum zaten uzamıştı utanarak soyluyorum 6.senemdeyim daha önce ortalama engeline takılıp 3.sinifa gecememistim o benim senemi cok uzattı daha sonra bu engel kalktı rahat ettim.
Donemde icinde kaldigim yaz okulunda alamadigim bi ders var hani belirli kredi veriyorlar ya alabilmek icin onu aştığı icin alamadim.
Daha önce hic alamadigim 2 dersimi aldım bizim okulun bu igrenc sistemleri beni yordu.
Yani totalde şu an kalmis 2 dersim var ve dönemim yine uzadi.Cift ders sınavına giremiyorum staj yapmadigim icin yarin ilk yarisa baslicam sadece tek derse girebilirim o da ikinci donem yani ne yapsam 7 senede biticek.
Yoruldum artik birakmak istiyorum annem ipinucuna geldin dayan diyor ama artık hevesim bitti.Kendimi bunalıma girmis hissediyorum çok mutsuzum.
Ailem arkamda bu konuda sıkıntım yok ama iste bilirsiniz bu olaylar insani yine de çok uzer.
Artik gitmek istiyorum intihar edicem ya bu nedir hep beni mi bulur bu şansizliklar
Birincisi bana uzulmen icin konuyu acmadim.bu da yeni moda. dersime çalışmadım, sorumsuzluk yaptım ama ailem de arkamda, ben yine de bi intihar edem
tebrik ediyorum, o kadar üzülemedim ki size. ne derse gitmişsiniz ne çalışmışsınız, sonra geçemedim diye ağlıyorsunuz burda.
geçmeyi denememişsiniz bile. sonraki sene napacaksınız yine sadece ek not varsa mı girecksiniz sınava? hayır bi de yaz dönemi. kış olsa tamam başka derslere yoğunlaştınız yetiştiremediniz diyeceğim ama yaz okulunda kaç ders alıyosunuz ki allah aşkına kafadan gidip yattınız gettiniz tozdunuz. bu kadar sorumsuzluk olmaz ya. kafadan dersi bırakıp sonra da kaldım diye ağlıyorsunuz
danışman hocamın yüzünü bile hayatımda görmedim, tek yaptığı şey dersleri onaylamak. kimse bize ne ders sistemini ne sınav sistemini anlattı. internette açtık, kendi başımıza her şeyi okuduk. anlamadığımızı üst dönemden duyduk.
inanılmaz sorumsuz bir insansınız. suçu başkalarına atmak yerine azıcık öz eleştiri yapın da bu sene başarılı oluverin bari
bu da yeni moda. dersime çalışmadım, sorumsuzluk yaptım ama ailem de arkamda, ben yine de bi intihar edem
tebrik ediyorum, o kadar üzülemedim ki size. ne derse gitmişsiniz ne çalışmışsınız, sonra geçemedim diye ağlıyorsunuz burda.
geçmeyi denememişsiniz bile. sonraki sene napacaksınız yine sadece ek not varsa mı girecksiniz sınava? hayır bi de yaz dönemi. kış olsa tamam başka derslere yoğunlaştınız yetiştiremediniz diyeceğim ama yaz okulunda kaç ders alıyosunuz ki allah aşkına kafadan gidip yattınız gettiniz tozdunuz. bu kadar sorumsuzluk olmaz ya. kafadan dersi bırakıp sonra da kaldım diye ağlıyorsunuz
danışman hocamın yüzünü bile hayatımda görmedim, tek yaptığı şey dersleri onaylamak. kimse bize ne ders sistemini ne sınav sistemini anlattı. internette açtık, kendi başımıza her şeyi okuduk. anlamadığımızı üst dönemden duyduk.
inanılmaz sorumsuz bir insansınız. suçu başkalarına atmak yerine azıcık öz eleştiri yapın da bu sene başarılı oluverin bari
Size gore okulum uzadi diye ailem asip kesmeliydi yaniGit yavrum git, intihar et.
Okulun sorumsuzluğun yüzünden 7. Yıla uzamasına rağmen yanında olan ailene harika bir teşekkür olur.
o dersi sözel çıkışlı insanlara veriyorlarmış, demek ki tek değilsin. ne bu isyan?Birincisi bana uzulmen icin konuyu acmadim.
Çok biliyorsun benle ayni soruni yaşayıp 1 puan yuzunden 2 dersi alamayan arkadasim danisman yonlendirmesiyle dekani arayip kendisine durumu anlatmis.
O bile hak vermis danismanlarin bilgilendirmesi konusunda ne diyorsunuz siz.
Ayrica sözel çıkışlı bi insanim bildigin sosyal bilimler vizeye çalışmıştım ona ragmen dusuk aldim o yuzden hic çaba gostermemisin diyemezsiniz.Hevesim kırıldı yazdim.
İnsan yapip yapamayacagi konulari bilir yani gecmem icin 70 almam lazimdi benim gibi sözel çıkışlı bi insan icin imkansiz.
oh mis. canına değsin. o zaman problem ne?Evet finale calismadim yattim hatta denize girdim annemin de haberi var.
hayır bir de denize girmiş gezmiş tozmuş. ondan sonra ağlıyor. şaka gibi yaBizim zamanımızda vize final bitti gitti olurdu. Şimdi arkadaşlara bütünleme çıkarmışlar yetmemiş yaz okulu çıkarmışlar hadi artık alın şu dersi defolun gidin diye yine yetmemiş. Ek puan vermedi diye ağlıyorlar burada.
hayır bir de denize girmiş gezmiş tozmuş. ondan sonra ağlıyor. şaka gibi ya
Havadan sirf derse gittikleri icin puan vericegini bilsem bende gitmezdim denize insani guduleyici biseyler olmasi lazim vizem bi 40 falan olsaydi derse giderdim.Calismayan vizede benle ayni notu alinca sinirlendim.hayır bir de denize girmiş gezmiş tozmuş. ondan sonra ağlıyor. şaka gibi ya
Ne intiharı güzelim ya...Universite ogrencisyim kızlar yaz okulu aldim 1inden kaldim.Vizesinden 30 aldim sayisal bi ders hemde calistigim halde ayni hoca gecen yaz okulunda derse gelenlere ek puan vermis.Kendisine yaz okulu basinda verip vermiyecegini sordum bu yaz okulunda hayir dedi.Bende vizem kotu olunca moralim bozuldu bi daha derse gitmedim sinava da calismadim.Sanirim hoca kararini degistirmis derse gelenleri yine gecirmis tabi ben kaldim boşu bosuna deliriyorum.
Okulum zaten uzamıştı utanarak soyluyorum 6.senemdeyim daha önce ortalama engeline takılıp 3.sinifa gecememistim o benim senemi cok uzattı daha sonra bu engel kalktı rahat ettim.
Donemde icinde kaldigim yaz okulunda alamadigim bi ders var hani belirli kredi veriyorlar ya alabilmek icin onu aştığı icin alamadim.
Daha önce hic alamadigim 2 dersimi aldım bizim okulun bu igrenc sistemleri beni yordu.
Yani totalde şu an kalmis 2 dersim var ve dönemim yine uzadi.Cift ders sınavına giremiyorum staj yapmadigim icin yarin ilk yarisa baslicam sadece tek derse girebilirim o da ikinci donem yani ne yapsam 7 senede biticek.
Yoruldum artik birakmak istiyorum annem ipinucuna geldin dayan diyor ama artık hevesim bitti.Kendimi bunalıma girmis hissediyorum çok mutsuzum.
Ailem arkamda bu konuda sıkıntım yok ama iste bilirsiniz bu olaylar insani yine de çok uzer.
Artik gitmek istiyorum intihar edicem ya bu nedir hep beni mi bulur bu şansizliklar
Bunlar okurken mi siz ne sacmaliyorsunuz ya iyice haddinizi aşıyorsunuz.Bir de atarlanması yok mu :)) acı olan bunca şeye rağmen kendini haklı görebilmesi... sözel, sayısal vs nedir allah aşkına ya. O ders müfredatları ayarlanırken akademisyenler onların yerine zaten düşünüyor kimin neyi yapıp yapamayacağını ve ona göre ayarlıyor. Kapasitem bu kadar demiyor da...
bunlar okurken nice yetenek imkansızlıktan yok oluyor ya.. iste en çok ona üzülüyorum..
Bunlar okurken mi siz ne sacmaliyorsunuz ya iyice haddinizi aşıyorsunuz.
Yeterli kapasiteye sahip olup olmadığını ösym seneler önce ölçtü ve kazandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?