Çok tesekkur ederim sana canım güzel yorumun icin sorumsuzsun lafini duymaktan çok sıkıldım.Beğenmediginiz o ben yani laf atanlara soyluyorum ortalamayı 1.87 den 2.50ye cikarmis insanim zaten canim sikkin bi de yukleniyorlar ailem bana bu kadar yüklenmesi.Ne intiharı güzelim ya...
Hayatını daha güzel yapmak için okuyorsun bu okulu canından olmak için değil.
Merak etme yalnız değilsin... çok insan okul uzatır.
Bende nerdeyse uzatıyordum ama son sene şasıma tekmders sınavı denilen sınavda üç dersten sınava girme hakkımız oldu. Ve ben resmen kıl payı bitirdim.
Ünv boyunca çalıştıgım için zorlanıyordum ama sonuç olarak bitti.
Bu işler şans işi. İşini şansa bırakma hocalar ne derse desin bi daha.
Aptallıktan beceriksizlikten değil tatlım sadece şans...
Ne intiharı okulun bitecek çalışacaksın paranı yiyceksin çatır çatır güzel günler düşün
Abimde 8 senede bitirdi okulunu ama baya zordu çan eğrisi yoktu geçme notu 79 du tüm dersler ingilizceydi vs ama sonuçta bitti.
Herkes yaşıyor dert etme. Sınavları unut döneme kdr dinlen. Keşke gidip o hocayla konuşsydn belki yardımcı olurdu
Her şer de bi hayır vardır. Üzme kendini belki böyle olması senin ilerideki hayatın için daha hayırlıdır.Çok tesekkur ederim sana canım güzel yorumun icin sorumsuzsun lafini duymaktan çok sıkıldım.Beğenmediginiz o ben yani laf atanlara soyluyorum ortalamayı 1.87 den 2.50ye cikarmis insanim zaten canim sikkin bi de yukleniyorlar ailem bana bu kadar yüklenmesi.
Şans isine biraktim evet hoca vermem deyince calistigim halde vizemde dusuk olunca bütün hevesim kacti.
Hoca yanima gelmeyin diyordu canim nasil gidiyim ya universite hocalarinin bazılarını bilirsin dedigim dediktir.
İsletme canim bölümüm 3.sinifa geçememe kuralı yuzunden bunalima giren kardesini anlayabiliyorum canim aynı bunalima bende girmistim ilac kullanmistim.Herşeyin hayirlisi artikHer şer de bi hayır vardır. Üzme kendini belki böyle olması senin ilerideki hayatın için daha hayırlıdır.
İş imkanı atama vs için geç bitirmen avantajlı olacak belki. Hiç bilemeyiz.
O yüzden dinlen biraz üzülmeyi bırak. Anneni dinle azıcık kalmış dayan. Ve lütfen karşına çıkan baskı ve zorluklarda intiharı düşünme.
İnsanlar laf söylüyo diye canından mı olacaksın... keyfin istemez hiç bitirmezsin belki öğrencilikten zevk alıyosun. Salla gitsin.
Ztn pişman olmuş düzeltmek için uğraşmış düzeltmişsinde.
Küçük kardeşim de de bu sorun vardı. Üçincü sınıfa geçemiyordu. Trabzonda okuyordu. Snra taban puanla yeniden tercih yapıp memlekete geçiş yaptı. Aynı bölümü başa aldı. Resmen üç senesi çöp oldu. Ama olsun. Onun sağlıgından kıymetli değil. Psikolojik bunalımlar geçirdi bu üçüncü sınıfa geçememe kuralı yüzünden.
Öğrencilik böyle. Uzatırsın alttan alırsın vs vs..
Bölümün neydi tatlım bu arada
Oda işletme okuyordu. Bende işletme mezunuyum bu arada.İsletme canim bölümüm 3.sinifa geçememe kuralı yuzunden bunalima giren kardesini anlayabiliyorum canim aynı bunalima bende girmistim ilac kullanmistim.Herşeyin hayirlisi artik
Size gore okulum uzadi diye ailem asip kesmeliydi yani
Anksiyete zaten var canim bende ama tekrar bi psikiyatriye gitmem lazim sart gozukuyor.Oda işletme okuyordu. Bende işletme mezunuyum bu arada.
Herkese göre kolay bölümdür ama hocalar sırf bu algıdan dolayı zorlarlar.
Muhasebeyi dört sene de veremeyen vardı. Uzmanlık sınav sorularını sorardı hoca. Sınavımız 3 saat sürerdi.
Bende seçmeli ders yüzünden nerdeyse uzatacaktım. Şans tamamen.
Hiç dert etme. Bunalıma girme sakın. Hatta kendini kötü hissediyorsan bunu ailenle paylaş. Kaygı bozuklugu falan oluşmasın.
Bolum isletme sanirim ben yanlis anladim ailemin yanimda olmasina karsiymisiniz gibi yazmişsiniz ya da sizin dediginiz gibi olsun algim dusuk ben oyle anladim.Hangi bölüm hangi okul merak ettim zira yazılanı da anlamıyorsunuz.
aileniz üstüne düşeni yapmış. Doğru olan buydu.
Ailenizin doğrusuna karşı teşekkür etme şeklinizi takdir ettim ben.
Son derece bencil davranıp, bahanelere sığınan sizsiniz. Aileniz elleri öpülesi
Çalıştığım halde dusuk alinca cunku hic anlamayanlar benle ayni notu aldi hevesim kacti.Iyi de anlattiginiz sey sanssizlik degil ki , sanssizlik diyerek uzerinizden sorumlulugu atiyorsunuz
Vizeden sonra neden biraktiniz ki dersi?
Bolum isletme sanirim ben yanlis anladim ailemin yanimda olmasina karsiymisiniz gibi yazmişsiniz ya da sizin dediginiz gibi olsun algim dusuk ben oyle anladim.
Başka bi sorunuz var mi bolum vs,ailemin tutumu disinda mesela
Kız ailende arkandaymış, öğrencilik hayatında olur öyle şeyler önemli olan yüzleşip onu telafi etmen.. Bu senin beyinsiz, kıt kabiliyetli olduğu anlamına gelmiyor. İntihar da ne demek, üzülme canım halledersin.. Hem bunlar için hayata veda etmeye değer mi heveslen hadi bakalım..Universite ogrencisyim kızlar yaz okulu aldim 1inden kaldim.Vizesinden 30 aldim sayisal bi ders hemde calistigim halde ayni hoca gecen yaz okulunda derse gelenlere ek puan vermis.Kendisine yaz okulu basinda verip vermiyecegini sordum bu yaz okulunda hayir dedi.Bende vizem kotu olunca moralim bozuldu bi daha derse gitmedim sinava da calismadim.Sanirim hoca kararini degistirmis derse gelenleri yine gecirmis tabi ben kaldim boşu bosuna deliriyorum.
Okulum zaten uzamıştı utanarak soyluyorum 6.senemdeyim daha önce ortalama engeline takılıp 3.sinifa gecememistim o benim senemi cok uzattı daha sonra bu engel kalktı rahat ettim.
Donemde icinde kaldigim yaz okulunda alamadigim bi ders var hani belirli kredi veriyorlar ya alabilmek icin onu aştığı icin alamadim.
Daha önce hic alamadigim 2 dersimi aldım bizim okulun bu igrenc sistemleri beni yordu.
Yani totalde şu an kalmis 2 dersim var ve dönemim yine uzadi.Cift ders sınavına giremiyorum staj yapmadigim icin yarin ilk yarisa baslicam sadece tek derse girebilirim o da ikinci donem yani ne yapsam 7 senede biticek.
Yoruldum artik birakmak istiyorum annem ipinucuna geldin dayan diyor ama artık hevesim bitti.Kendimi bunalıma girmis hissediyorum çok mutsuzum.
Ailem arkamda bu konuda sıkıntım yok ama iste bilirsiniz bu olaylar insani yine de çok uzer.
Artik gitmek istiyorum intihar edicem ya bu nedir hep beni mi bulur bu şansizliklar
Oda işletme okuyordu. Bende işletme mezunuyum bu arada.
Herkese göre kolay bölümdür ama hocalar sırf bu algıdan dolayı zorlarlar.
Muhasebeyi dört sene de veremeyen vardı. Uzmanlık sınav sorularını sorardı hoca. Sınavımız 3 saat sürerdi.
Bende seçmeli ders yüzünden nerdeyse uzatacaktım. Şans tamamen.
Hiç dert etme. Bunalıma girme sakın. Hatta kendini kötü hissediyorsan bunu ailenle paylaş. Kaygı bozuklugu falan oluşmasın.
Anlamadım canım...3 saatlik sınav yusuf a atıf gibi geldi:)
bildim mi?
Sanssizlik degil ki bu. Derse gitmemis kalmissiniz. Cokta evrenin kozmik bir olayi degil calismadigin dersine gitmedigin sinavina hazirlanmadigin dersten kalmak.Universite ogrencisyim kızlar yaz okulu aldim 1inden kaldim.Vizesinden 30 aldim sayisal bi ders hemde calistigim halde ayni hoca gecen yaz okulunda derse gelenlere ek puan vermis.Kendisine yaz okulu basinda verip vermiyecegini sordum bu yaz okulunda hayir dedi.Bende vizem kotu olunca moralim bozuldu bi daha derse gitmedim sinava da calismadim.Sanirim hoca kararini degistirmis derse gelenleri yine gecirmis tabi ben kaldim boşu bosuna deliriyorum.
Okulum zaten uzamıştı utanarak soyluyorum 6.senemdeyim daha önce ortalama engeline takılıp 3.sinifa gecememistim o benim senemi cok uzattı daha sonra bu engel kalktı rahat ettim.
Donemde icinde kaldigim yaz okulunda alamadigim bi ders var hani belirli kredi veriyorlar ya alabilmek icin onu aştığı icin alamadim.
Daha önce hic alamadigim 2 dersimi aldım bizim okulun bu igrenc sistemleri beni yordu.
Yani totalde şu an kalmis 2 dersim var ve dönemim yine uzadi.Cift ders sınavına giremiyorum staj yapmadigim icin yarin ilk yarisa baslicam sadece tek derse girebilirim o da ikinci donem yani ne yapsam 7 senede biticek.
Yoruldum artik birakmak istiyorum annem ipinucuna geldin dayan diyor ama artık hevesim bitti.Kendimi bunalıma girmis hissediyorum çok mutsuzum.
Ailem arkamda bu konuda sıkıntım yok ama iste bilirsiniz bu olaylar insani yine de çok uzer.
Artik gitmek istiyorum intihar edicem ya bu nedir hep beni mi bulur bu şansizliklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?