- 28 Ağustos 2014
- 407
- 64
- 73
- Konu Sahibi siirdelisii
-
umarım oyle bır sey yapmaz ben hala severken onu kaldıramam bunuUmarım verdigin özgürlükle baskasını almaz hayatına bunun icin uygun bi zemin hazırlamıs zaten.
Onların özgürlük anlayısı bu ne yazık ki. Kafalarında beyin yerine baska bisey var bence ya da hic bisey yok
geri dönecek adam bitti der..gerçekten bitiren adam bitti diyecek erkekliği yapmaz ne hikmetse..oyunlar oyunlar burda bi bacının açtığı gibi ayrılmak istiyom ama korkuyom o ayrılsın napayım dercesine taktiksel bir dünyadayız malesefbittiyse madem neden bitti kelimesini kullanmıyor peki bende buna anlam veremıyorum daha once 2 kere bıtırdık o zamanlar bıttı dıye cok kolay soylemıstı
bu ılk bulusmamız degıl o geldı zaten yanıma..daha sonra ben tatıl ıcın onun yanına gıttım sımdıde gıtmek ıstıyorum cunku her seyı yzuune karsı sormak ıstıyorum o zaman acık acık konusuyorilk hatan maalesef ailene bin bir türlü yalan söyleyip onun yanına gitmek istemen. ilişki bir noktaya gelir de gidersin ama ben şu aşamada maalesef gelenekselci olarak erkekten beklerim. Onun feragat etmesini beklerim. Ama sanırım baktın ondan hareket yok sen duygularına yenildin ve yalan planlarına başladın...
Görülüyor ki o sana senin ona verdiğin değeri vermiyor.
Daha ne yapması lazım ikna olman için?
öyle midir diyorsunuzgeri dönecek adam bitti der..gerçekten bitiren adam bitti diyecek erkekliği yapmaz ne hikmetse..oyunlar oyunlar burda bi bacının açtığı gibi ayrılmak istiyom ama korkuyom o ayrılsın napayım dercesine taktiksel bir dünyadayız malesef
Bu erkeklere yapısmak anlamına mı gelıyor Allah askına nasıl yorum bunlar? uslubunuza dıkkat edın ve bırdahada yorum yapmayın!çocuk seninle görüşmek istemiyor bu kadar net yani..
uzatma iyice kendini bişe sanmasını sağlıyosun bırak sende mesaj atma.
ya yapışmayın erkeklere şöyle ya
psikolojisi normalse eğer sorunları yoksa bu dediğim %100 geçerli yargı maalesef..her kadına dediğim şeyi sanada söyleyeyim sen kendine değer ver ki karşındaki insanlar da sana kıymet versin..sen kendini aşağılarsan karşıdaki için hiçbir önemin olmaz..az ulaşılmaz ol..hakikaten çok basit ama kaçan kovalanıyor..öyle midir diyorsunuz
Bu erkeklere yapısmak anlamına mı gelıyor Allah askına nasıl yorum bunlar? uslubunuza dıkkat edın ve bırdahada yorum yapmayın!
geri dönecek adam bitti der..gerçekten bitiren adam bitti diyecek erkekliği yapmaz ne hikmetse..oyunlar oyunlar burda bi bacının açtığı gibi ayrılmak istiyom ama korkuyom o ayrılsın napayım dercesine taktiksel bir dünyadayız malesef
arkaaşa lütfen haklısın tatlım gibilerinden yorum yapın kaldıramıyor kendisi lütfen uslubunuza dikkat edin hanımefendi..hala adamın yanına gidimm mi neden bitsin demiyor diyorsun ya!adam seni iplemiyor bile. bitti dese ney demese ney.kenarda dursun misali.bi gururlu ol ya
Sana yorum yapma hakkını tanımıyorum..Sen bana illet olsan ne olmasan ne daha konuyu bile anlayamamıssın gelmıs burda yorum yapma zahmetınde bulunuyorsun bas gitevet erkeklere yapışmak anlamına geliyor..
hatalısın kabul et madem yorum kaldıramıyosun konu açma illet oluyorum senin gibilere.
azalarak bitin lütfen!!!
sonrası geleneksel anektotlar şaşmaz hemde..Kesinlikle ilişkiler ilişki degil kim kimin kuyusunu kazarsa oyununa döndü artık. Adam gibi yüzyüze konusmak anlasmak ya da bitirmek varken binbir türlü senaryo oynuyorlar. Bir de vicdanları temiz olsun diye karsı tarafın ayrılık icin ilk adımı atmasını bekliyorlar.
O kadar temız sevdımkı onu anlatamam size bi arkadasım vardı hep derdiki erkeklerle oynayacaksın onlar bundan anlıyor ona bunu yapmadıgım ıcın suanda bunları yasıyorum zatenKesinlikle ilişkiler ilişki degil kim kimin kuyusunu kazarsa oyununa döndü artık. Adam gibi yüzyüze konusmak anlasmak ya da bitirmek varken binbir türlü senaryo oynuyorlar. Bir de vicdanları temiz olsun diye karsı tarafın ayrılık icin ilk adımı atmasını bekliyorlar.
Seni biliyorum canım mumkunse senınle ozeldende konusalım mı cunku buna cıdden cok ıhtıyacım var hemen hemen benzer seylerı yasamısız.Bak sakın benim yaptığım hatayı yapıp , üstüne gitme.
Sakin sakin bekle.
Bakalım arayacak mı.
ayy nolur bana yorum yapma hakkı tanıSana yorum yapma hakkını tanımıyorum..Sen bana illet olsan ne olmasan ne daha konuyu bile anlayamamıssın gelmıs burda yorum yapma zahmetınde bulunuyorsun bas git
şöyle bir ilişki yüz yüze görüştükten sonra nasıl ivme kazanabilir ki?bu ılk bulusmamız degıl o geldı zaten yanıma..daha sonra ben tatıl ıcın onun yanına gıttım sımdıde gıtmek ıstıyorum cunku her seyı yzuune karsı sormak ıstıyorum o zaman acık acık konusuyor
Seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an .Seni biliyorum canım mumkunse senınle ozeldende konusalım mı cunku buna cıdden cok ıhtıyacım var hemen hemen benzer seylerı yasamısız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?