kızlar cok kotuyum yalvarırım yardım edın

umarım oyle bır sey yapmaz ben hala severken onu kaldıramam bunu

bittiyse madem neden bitti kelimesini kullanmıyor peki bende buna anlam veremıyorum daha once 2 kere bıtırdık o zamanlar bıttı dıye cok kolay soylemıstı
geri dönecek adam bitti der..gerçekten bitiren adam bitti diyecek erkekliği yapmaz ne hikmetse..oyunlar oyunlar burda bi bacının açtığı gibi ayrılmak istiyom ama korkuyom o ayrılsın napayım dercesine taktiksel bir dünyadayız malesef

bu ılk bulusmamız degıl o geldı zaten yanıma..daha sonra ben tatıl ıcın onun yanına gıttım sımdıde gıtmek ıstıyorum cunku her seyı yzuune karsı sormak ıstıyorum o zaman acık acık konusuyor

çocuk seninle görüşmek istemiyor bu kadar net yani..
uzatma iyice kendini bişe sanmasını sağlıyosun bırak sende mesaj atma.
ya yapışmayın erkeklere şöyle ya

öyle midir diyorsunuz

çocuk seninle görüşmek istemiyor bu kadar net yani..
uzatma iyice kendini bişe sanmasını sağlıyosun bırak sende mesaj atma.
ya yapışmayın erkeklere şöyle ya
Bu erkeklere yapısmak anlamına mı gelıyor Allah askına nasıl yorum bunlar? uslubunuza dıkkat edın ve bırdahada yorum yapmayın!

hala adamın yanına gidimm mi neden bitsin demiyor diyorsun ya!adam seni iplemiyor bile. bitti dese ney demese ney.kenarda dursun misali.bi gururlu ol ya

öyle midir diyorsunuz
psikolojisi normalse eğer sorunları yoksa bu dediğim %100 geçerli yargı maalesef..her kadına dediğim şeyi sanada söyleyeyim sen kendine değer ver ki karşındaki insanlar da sana kıymet versin..sen kendini aşağılarsan karşıdaki için hiçbir önemin olmaz..az ulaşılmaz ol..hakikaten çok basit ama kaçan kovalanıyor..

hayatta yapacagınız en son sey bırısı ıcın kendınızı bukadar parçalamak olsun okadar bos kı

Bu erkeklere yapısmak anlamına mı gelıyor Allah askına nasıl yorum bunlar? uslubunuza dıkkat edın ve bırdahada yorum yapmayın!

evet erkeklere yapışmak anlamına geliyor..
hatalısın kabul et madem yorum kaldıramıyosun konu açma illet oluyorum senin gibilere.
azalarak bitin lütfen!!!

Kesinlikle ilişkiler ilişki degil kim kimin kuyusunu kazarsa oyununa döndü artık. Adam gibi yüzyüze konusmak anlasmak ya da bitirmek varken binbir türlü senaryo oynuyorlar. Bir de vicdanları temiz olsun diye karsı tarafın ayrılık icin ilk adımı atmasını bekliyorlar.

hala adamın yanına gidimm mi neden bitsin demiyor diyorsun ya!adam seni iplemiyor bile. bitti dese ney demese ney.kenarda dursun misali.bi gururlu ol ya
arkaaşa lütfen haklısın tatlım gibilerinden yorum yapın kaldıramıyor kendisi lütfen uslubunuza dikkat edin hanımefendi..
gurulu ol falan bak kızar birazdan görürsüüün..
lütfen konumu terkedin!!!

evet erkeklere yapışmak anlamına geliyor..
hatalısın kabul et madem yorum kaldıramıyosun konu açma illet oluyorum senin gibilere.
azalarak bitin lütfen!!!
Sana yorum yapma hakkını tanımıyorum..Sen bana illet olsan ne olmasan ne daha konuyu bile anlayamamıssın gelmıs burda yorum yapma zahmetınde bulunuyorsun bas git

Bak sakın benim yaptığım hatayı yapıp , üstüne gitme.
Sakin sakin bekle.
Bakalım arayacak mı.
Hele yanına gitmeye hiç kalkma
Ben bunları yaptım , ordan biliyorum

sonrası geleneksel anektotlar şaşmaz hemde..
sorun sende değil bende..yada..
yeter artık vır vır vır bi rahat bırakmadın ne çirkef bir şey çıktın sen ben böyle biriyle ilişki yürütemem naralarıyla suçu karşı tarafa on ikiden vurdururlar..

O kadar temız sevdımkı onu anlatamam size bi arkadasım vardı hep derdiki erkeklerle oynayacaksın onlar bundan anlıyor ona bunu yapmadıgım ıcın suanda bunları yasıyorum zaten

şöyle bir ilişki yüz yüze görüştükten sonra nasıl ivme kazanabilir ki?
beklentilerin çok yüksek.

Seni biliyorum canım mumkunse senınle ozeldende konusalım mı cunku buna cıdden cok ıhtıyacım var hemen hemen benzer seylerı yasamısız.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an .
Yanına gitmeye kalkma dediğim gibi ben yaptım , daha da kötü oldu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…