kızlar cok kotuyum yalvarırım yardım edın

umarım dedıgınız gıbı kacanın verdıgı cazıbedır sadece.Ahh bırde her sey onu hatırlatmasa

umarım dedıgınız gıbı kacanın verdıgı cazıbedır sadece.Ahh bırde her sey onu hatırlatmasa
bu biraz da yaşın verdiği zayıflık canım.normal.. şimdi dinlediğim şarkılar böyle içimi depreştirmiyor ama senin yaşında mutlaka bir anı canlanırdı gözümde. hatta erkek arkadaşlarımızla ortak şarkılarımız vardı; bizim ki Devlerin Aşkı'ydı mesela. hala var mı böyle trendler bilemiyorum ama Allah muhafaza şimdi eşimden ayrılıp yeniden biriyle görüşüyor olsam "şarkımızın" olcağı düşüncesi çok komik geliyor bana. her şeyin yaşı var işte..

gecicek buda biliyorum bende ama baya dagıtıcak beni onuda bılıyorum

canım onu yaptım mesaj atmazdım gun boyu hıc aramazdım aksamında ne haltlar cevırıyorsun sen derdı ne yapcagımı sasırdım valla
ee buda ne emmeye ne gömmeye geliyor. Hiç kendine dert etme bırak gitsin. Hem böyleleri için ailene yalan söyleyip güvenlerini riske atmana değmez. Daha çooookk gençsin elini sallasan elli tane bunun gibisine değer

ee buda ne emmeye ne gömmeye geliyor. Hiç kendine dert etme bırak gitsin. Hem böyleleri için ailene yalan söyleyip güvenlerini riske atmana değmez. Daha çooookk gençsin elini sallasan elli tane bunun gibisine değer
Biliyorum onume daha neler cıkar değil mi? Emre aydının dedıgı gıbı anlamıyor yuregım gel kendın soyle..

Benim senden büyük kardeşim var, bir abla gibi söylüyorum sana "hiç uzatma , bitir bu işi"... İnan bana hayatta seni çok daha iyi şeyler bekliyor. Deneyimler konuşuyor , aç kulaklarını dinle. Gençlik işte, ben ta Bursa'dan Adana'ya gittim ayağına, sırf yüz yüze konuşalım diye, gittiğimde gördüm ki, sanki hiç bir şey yok. Bir kaç hoş vakit sonra, yine aynı. Açılmayan telefonlar, cevapsız mesajlar, kendini paralayan ben. Ve de biz nişanlıydık. Oyun sitesinde okey oynuyor, ben arıyorum açmıyor, ya daha neler neler yaşadım. Bitti demedi, ben diyemedim, cesaret edemedim, o desin diye bekledim. Çünkü belli ki istemeyen oydu. Demedi evet, "sana bitti demiyorum, sadece bu kadar üstüme gelme" tek cümlesi buydu. Ne mi oldu, ben bitirdim. Tek bir söz tek bir telefon. Ağladım, zırladım bir sabah uyandım annem başımda, ne oldu dedim "anne ol anlarsın" dedi. "Ben hiç evlenemeyeceğim anne olamayacağım " dedim. Çünkü kimseye güvenemezdim artık, sevemezdim. Geçti acılar, gözyaşları da dindi, aileme mahçup olmuştum; tek üzüntüm bu kalmıştı zaman içerisinde. Ve ne oldu sonunda, facebook'ta okey oynarken tanıştığım eşimle evlendim. Ve dedim ki kendime "ben hiç aşık olmamışım ki, benim o geçmişte yaşadığım şey sevgi değilmiş ki". Deli gibi sevdim eşimi, öyle iyi, öyle şefkatli ve öyle güzel bakıyordu ki, "geçmişte yaşadığım o acılardan şu dersi çıkardım ben; eğer o kötü olayları yaşamasaydım, belki de eşimle tanışamayacaktım. Ya da Allah karşıma kötüyü çıkardı ki, iyinin kıymetini daha iyi anlıyım"....

Ne desek boş, üzüleceksin, ağlayacaksın ama sakın unutma ki, geçecek. Ve inan, bu acıların mükafatını mutlaka alacaksın. Kimseye, kendinden fazla değer verme. Keşke zamanında bana da söyleyen olsaydı, ama bak biz sana söylüyoruz. İleride daha da üzülmek istemiyorsan, kes at benden abla tavsiyesi.

Ablacim dun son attigim mesaja cevap verse arayip soyleyecegim durumu bu sekilde ama ona cevap verme tenezzulunde bile bulunmadi. Bazen dusunuyorum cok mu buyuk gunah isledimde bunlari yasiyorum diye. Allah im sabir versin dayanmasi cok zor cikmiyor aklimdan hicbir seyi

Sen kendini böyle kandırmaya devam et o zaman,bir gün ağzıyla da söylediğinde idrak edebilirsin,inşallah daha fazla üzülmezsin ve ben haksız çıkarım.

niye bu kadar üzüyosun ki kendini? biliyorum 4 yıılık bi ilişki dile kolay. ama sen bi bayansın. ilişkideki her problem için kendini paralama. zaten 4 yılın değerini biliyo ve seni seviyosa özürr dilemeler felan, unutulur. ama gene afra tafra olursa zorlama güzelim. lütfen kendine gel. üzme. o seni takmazsa sen hiç takma. uzun mesajları o atsın sen değil. bu bir noktada gurur ile ilgilidie canım. yapma :/

İyi olmus her serde bir hayir vardir derler sen AİLENE YALAN SOYLEYİP gitmeyi goze almissin kim icin gordun mu

4 yil degil canim 4 ay kendimi uzmemin nedeni ona o kadar deger verirken ben onun bana vermemesi nasil oturuyor icime bilemezsiniz. Her seyin yalan oldugunu dusunmek bile canimin acisina yetiyor

(( ahh ablacim canim nasil aciyor bir bilsen neleri goze almistim zamaninda onun icin ben hepsi bosaymis (
Diyorum ya iyi olmus ya basina birsey gelseydi olaylar icinden cikilmaz bir boyuta geldiginde arkanda durmasaydi ailene rezil olurdun aklinda olsun aile herseyden once gelir hayatta en son yalan soyleyecegin ailen olsun

Ya ben anlamıyorum madem bir adalet var su dunyada bunlarada ısler mı acaba o kadar gozyası doktum hesabını verır mı yoksa kendı hayatında gul gıbı yasar mı

Valla adaletin sasmayacagını biliyorum bi yerden cıkar bu yaptıkları ama büyük sabır lazım.
Ki senin sorununda da ortada belirsizlik var ne iyi ne kötü en berbatı yani.

Diger arkadasların da dedigi gibi sabret yazma ilgilenme elbet sana döner bi sekilde. Dönmezse de kendini hırpalamanın bi anlamı yok. Degmez cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…