kızlar cok kotuyum yalvarırım yardım edın

O kadar temız sevdımkı onu anlatamam size bi arkadasım vardı hep derdiki erkeklerle oynayacaksın onlar bundan anlıyor ona bunu yapmadıgım ıcın suanda bunları yasıyorum zaten

Genelde böyle olur zaten. Bosver üzülme bos yere

Sonuc ne oldu sende canım
Ayrıldım ve şu an geri dönmem için çabalıyor...
Ancak şimdi de ben düşünmüyorum..
Kimse için kendini paralamayacaksın şimdi sana söyleyenlere belki kızıyorsun , canın yanıyor ama haklılar.

Onunla olsan ilerisini ve senin için sonuçlarını düşün , bir kere bırakmış vazgeçmiş bir adam bir daha neden vaz geçmesin ?
Sevginin kıymetini şimdi bilemiyor bence.

Kızmıyorum gereksız yorum yapanlar harıcınde..Suanda nasıl canımın yandıgını anlatamam ılk defa bu sekılde bır sey oldu ben nasıl toparlanırım bılemıyorum

canım afedersin ama 4 çocukla ortada bırakılmadın dünyanın sonu değil.
daha yolun başındasın 4 aylık bir ilişki.
şimdi bitirki daha çok üzülme.
4 yıl sonra bitse daha sancılı olacak.
bu adam için kendini heba ettiğine bile değmez ..

Onunla olsan ilerisini ve senin için sonuçlarını düşün , bir kere bırakmış vazgeçmiş bir adam bir daha neden vaz geçmesin ?
Sevginin kıymetini şimdi bilemiyor bence.
benım verdıgım emeklerın 100 de 1 ini verse zaten bu ılıskı cok guzel bır sekılde yurur ılerısını bende dusundum ne kadar gıder emınde degıldım ama bu sekılde bıtmesı cok koydu

Kızmıyorum gereksız yorum yapanlar harıcınde..Suanda nasıl canımın yandıgını anlatamam ılk defa bu sekılde bır sey oldu ben nasıl toparlanırım bılemıyorum
Şimdi olayın çok içindesin çok yeni.
1 aydır ne çektiğimi bi ben bi allah biliyo yoksa ...
Uzaktan bakabildiğin zaman içindeki acı soğuyor emin ol.
Sakinleşiyorsun.

benım verdıgım emeklerın 100 de 1 ini verse zaten bu ılıskı cok guzel bır sekılde yurur ılerısını bende dusundum ne kadar gıder emınde degıldım ama bu sekılde bıtmesı cok koydu
yaşlarınız kaç sizin?
neden kendini bu kadar yoruyorsun da şartların aynı olduğu bir ilişki için şans vermiyorsun?
tek taraflı nereye kadar?

Aslında daha oncede buna benzer bır sey yasamıstım ama bu degıldı tam olarak ve onda cok gucluydum ama bunda oyle hıssetmıyorum

Benimki de aynını yapıyordu bana , bitti demiyordu
Ben de senin gibi kesin cevap peşinde geziyordum.
Sonra o kesin cevabı ben koyunca eşekten düşmüş karpuza döndü.
Kenarda tutacaktı.. Yok yaa ?

Aslında daha oncede buna benzer bır sey yasamıstım ama bu degıldı tam olarak ve onda cok gucluydum ama bunda oyle hıssetmıyorum
canım inan değmez .
ayrıldıktan sonra çok iyi anlayacaksın bunu.

20 yaşındasın 20 kat daha iyi bir insanla karşılaşacağını düşün ve hemen ayrıl bu adamdan.
sana ayıracak 5 dakika vakti olmayan birine hiç umut besleme..

Benimki de aynını yapıyordu bana , bitti demiyordu
Ben de senin gibi kesin cevap peşinde geziyordum.
Sonra o kesin cevabı ben koyunca eşekten düşmüş karpuza döndü.
Kenarda tutacaktı.. Yok yaa ?
Ya bıde akrabamız ben cok guvendım ınandım ona.Yuzume carptı guvenımı sustugum her kelıme yuzume carpıyor sımdı

Keske daha onceden yapsaydım bunu bana arkadaslarımın ayrıl dedıgı zaman canım nasıl yanıyor tahmın bıle edemezsınız..cok degısık duygular ıcerısındeyım

ben 20 o 25 sevmek olayını atlatamadım hala sesi konusmaları cıkmıyorkı aklımdan
belki sevmek değil, kendini kaptırmak ve şartlanmak.
belki istediğini tam elde edememek..
belki kaçanın kovalanmasının verdiği cazibe..
ama şöyle bir dışarıdan bakabilsen kendine sırf kendi kendine işkence ettiğini görürsün.

Ya bıde akrabamız ben cok guvendım ınandım ona.Yuzume carptı guvenımı sustugum her kelıme yuzume carpıyor sımdı
Sevmeyeceksin , bu kadar basit sevmezsen seviliyorsun. Kanun bu .
Ben o geçen olayda öğrendim artık , sen de bu vesileyle öğren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…