- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
- Konu Sahibi siirdelisii
-
O kadar temız sevdımkı onu anlatamam size bi arkadasım vardı hep derdiki erkeklerle oynayacaksın onlar bundan anlıyor ona bunu yapmadıgım ıcın suanda bunları yasıyorum zaten
ya bak bu zamana kadar kımseye hakaret etmedım su forumda ama sansını zorluyorsun defolayy nolur bana yorum yapma hakkı tanı
Sonuc ne oldu sende canımSeni o kadar iyi anlıyorum ki şu an .
Yanına gitmeye kalkma dediğim gibi ben yaptım , daha da kötü oldu ...
Ya ben anlamıyorum madem bir adalet var su dunyada bunlarada ısler mı acaba o kadar gozyası doktum hesabını verır mı yoksa kendı hayatında gul gıbı yasar mıGenelde böyle olur zaten. Bosver üzülme bos yere
Ayrıldım ve şu an geri dönmem için çabalıyor...Sonuc ne oldu sende canım
Kızmıyorum gereksız yorum yapanlar harıcınde..Suanda nasıl canımın yandıgını anlatamam ılk defa bu sekılde bır sey oldu ben nasıl toparlanırım bılemıyorumAyrıldım ve şu an geri dönmem için çabalıyor...
Ancak şimdi de ben düşünmüyorum..
Kimse için kendini paralamayacaksın şimdi sana söyleyenlere belki kızıyorsun , canın yanıyor ama haklılar.
benım verdıgım emeklerın 100 de 1 ini verse zaten bu ılıskı cok guzel bır sekılde yurur ılerısını bende dusundum ne kadar gıder emınde degıldım ama bu sekılde bıtmesı cok koyduOnunla olsan ilerisini ve senin için sonuçlarını düşün , bir kere bırakmış vazgeçmiş bir adam bir daha neden vaz geçmesin ?
Sevginin kıymetini şimdi bilemiyor bence.
Şimdi olayın çok içindesin çok yeni.Kızmıyorum gereksız yorum yapanlar harıcınde..Suanda nasıl canımın yandıgını anlatamam ılk defa bu sekılde bır sey oldu ben nasıl toparlanırım bılemıyorum
yaşlarınız kaç sizin?benım verdıgım emeklerın 100 de 1 ini verse zaten bu ılıskı cok guzel bır sekılde yurur ılerısını bende dusundum ne kadar gıder emınde degıldım ama bu sekılde bıtmesı cok koydu
Aslında daha oncede buna benzer bır sey yasamıstım ama bu degıldı tam olarak ve onda cok gucluydum ama bunda oyle hıssetmıyorumcanım afedersin ama 4 çocukla ortada bırakılmadın dünyanın sonu değil.
daha yolun başındasın 4 aylık bir ilişki.
şimdi bitirki daha çok üzülme.
4 yıl sonra bitse daha sancılı olacak.
bu adam için kendini heba ettiğine bile değmez ..
Insallah dıner yoksa ben toparlanamam bu haldeŞimdi olayın çok içindesin çok yeni.
1 aydır ne çektiğimi bi ben bi allah biliyo yoksa ...
Uzaktan bakabildiğin zaman içindeki acı soğuyor emin ol.
Sakinleşiyorsun.
ben 20 o 25 sevmek olayını atlatamadım hala sesi konusmaları cıkmıyorkı aklımdanyaşlarınız kaç sizin?
neden kendini bu kadar yoruyorsun da şartların aynı olduğu bir ilişki için şans vermiyorsun?
tek taraflı nereye kadar?
canım inan değmez .Aslında daha oncede buna benzer bır sey yasamıstım ama bu degıldı tam olarak ve onda cok gucluydum ama bunda oyle hıssetmıyorum
Ya bıde akrabamız ben cok guvendım ınandım ona.Yuzume carptı guvenımı sustugum her kelıme yuzume carpıyor sımdıBenimki de aynını yapıyordu bana , bitti demiyordu
Ben de senin gibi kesin cevap peşinde geziyordum.
Sonra o kesin cevabı ben koyunca eşekten düşmüş karpuza döndü.
Kenarda tutacaktı.. Yok yaa ?
Keske daha onceden yapsaydım bunu bana arkadaslarımın ayrıl dedıgı zaman canım nasıl yanıyor tahmın bıle edemezsınız..cok degısık duygular ıcerısındeyımcanım inan değmez .
ayrıldıktan sonra çok iyi anlayacaksın bunu.
20 yaşındasın 20 kat daha iyi bir insanla karşılaşacağını düşün ve hemen ayrıl bu adamdan.
sana ayıracak 5 dakika vakti olmayan birine hiç umut besleme..
belki sevmek değil, kendini kaptırmak ve şartlanmak.ben 20 o 25 sevmek olayını atlatamadım hala sesi konusmaları cıkmıyorkı aklımdan
Sevmeyeceksin , bu kadar basit sevmezsen seviliyorsun. Kanun bu .Ya bıde akrabamız ben cok guvendım ınandım ona.Yuzume carptı guvenımı sustugum her kelıme yuzume carpıyor sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?