gerçekden bende farkındayım tekin biri olmadığını .gece gece benı ne hale getirdi .1 aydır çektiklerimi bı ben bılıyorum bide Allahsankı yıllarca berabermişimde ayrılmışım gibi.hayat umrunda değil bunun ..kollarında öyle jilet izi falan yokdu çok dikkat etmiştim kesik bile yokdu .göğsünü kesmiş sadece.gerçekden 4 sene nasıl geçecek ilk görüşte çok hoşlandım içim gitmişti o gizemli oluşuda beni ona daha çok bağladı ..çok teşekkür ederim zahmet edip okumanıza gözlerinize sağlık .
Canım üniversite okuyan kızsın, Allah akıl fikir vermiş, sence ne kadar "akıllıca" böyle psikopat insanlara takılmak???? Kusura bakma sert oldu ama nacizane fikrim budur. Sence böyle bir insanla sağlıklı bir ilişki kurulur mu Allah aşkına bir otur düşün. Adam hapislere girmiş çıkmış, kendisine zarar veren, belki de madde kullanıcısı bi tip.. O bıçakladığı adamların ipsiz sapsız tipler olması onları bıçaklamış olmasını haklı mı kılar?? Hangi normal insan adam bıçaklayıp hapse girer de oradan hayatı kaymadan çıkabilir sence???????? Çok mu aradın bu adamı canım sen, mumla mı aradın?? Hiç mi eli yüzü düzgün aklı başında efendi gibi okuyan bir çocuk yok koskoca üniversitede de bunu buldun?? Anlattıklarını ciddiye alıp sonuna kadar okudum ama pişman oldum. Benim sana sorduklarımı sen kendine hiç mi sormadın??? Adam cebinde bıçakla gezip göğsünü kesiyor ya normal mi bu??? Sevilir mi bu adam??? Bu soruları hiç mi sormadın kendine?? Böyle psikopat tavırlı bir adamın bir sonrasında bıçağı kimin karnına saplayacağı ne belli? Şimdi ne demeli sana? Omuzları genişmiş, çok yakışıklıymış haklısın o zaman işve cilve yap da aklını başından al, sonra da koluna takıp babana damat diye götür mü diyelim sana.. Hangi konuda akıl fikir bekliyorsun ki? ABES!
kendini yıpratma canımm... bir şekilde atarsın. dediğim gibi seni isteyen beğenen kıymetini bilicek birine şans verr. zaman herşeyin ilacıdır.
kesinlikle uzak durr.
tugcecim okula geleli 2 kere ilişkim oldu biri 1 ay sürdü ilişki bile değildi o cocuk benım ev arkadaşımla aldattı yağ çekti yalakalık etti çıkktık aldattı .diğer 5 aylık cıktıgım cocukda aynıydı öve öve bıtıremezdı benı ama aramızdaki geçen yakınlaşmaları utanarak söyluyorum öpüşme falan erkek arkadaşlarına anlatıp anlatıp durmuş böyle bi riydi ..
aman haaaa..kesinlikle mutlak ve mutlak uzak durman gerekn bir kişilik..
gözleri kırmızı(madde kullandığını düşünüyorum) bıçak taşıyor,kendini kesiyor..
ailen seni okuman için göndermiş hemde 2 yılını silmişsin tekrar başlamışsın..
derslerine bakmalısın..arkadaşlarını temiz kişilikler arasından seç..
hemen mesafeni koy,görünce yolunu değiştir, ne yaparsan yap..
kilo neden veriyorsun anlamadım..
saçma sapan, tanımadığın gizemli birine aşık olduğun için mi?
toparlan ve kendine gel,ilk düşüncen istikbalin okulun olsun canım..
çok teşekkür ederim .zaten istesemde sokmaz yanına .ne yaptı bu bana böyle nasıl bu hale düştüm anlamadımaman haaaa..kesinlikle mutlak ve mutlak uzak durman gerekn bir kişilik..
gözleri kırmızı(madde kullandığını düşünüyorum) bıçak taşıyor,kendini kesiyor..
ailen seni okuman için göndermiş hemde 2 yılını silmişsin tekrar başlamışsın..
derslerine bakmalısın..arkadaşlarını temiz kişilikler arasından seç..
hemen mesafeni koy,görünce yolunu değiştir, ne yaparsan yap..
kilo neden veriyorsun anlamadım..
saçma sapan, tanımadığın gizemli birine aşık olduğun için mi?
toparlan ve kendine gel,ilk düşüncen istikbalin okulun olsun canım..
evet .yurtta kalıyordu sonra maddi durumu iyi olduğu için ailesinin değil kensının ev tutmuş bı kac haftadır.çalışıyordu zaten. aynı oturudgu mahlleden arkadaşıda bu üniyi kazanmış .tesadüf7 yıl aynı mahalleden arkadaşı kısmını anlamadım..
bu çocuk yurtta kalmıyor mu?
hangi mahalle ark.var orada?
şehrin yerlisi değil..mahalle ark.nerden çıkıyor?..
ist.sefaköylü demedin mi?oaradan komşu kızıyla nasıl aynı okula denk gelmiş bu psikopat tip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?