Kızlar çok kötüyüm

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Slm benim 17.5 aylık miniğim var geçen gün Dr götürdüm ve testislerin inmemiş olduğu söylendi
Ameliyat diyorlar kızlar çok kötüyüm
Ağlamktn yoruldum
Daha küçücük kaldırabilir mi
Çok kötüyüm çok

küçük çocuklar ameliyatları büyük insanlardan daha çabuk atlatırlar büyük insanlara göre amelyattan sonra daha çabuk iyileşirler...korkmayın Allah daha kötü dertler vermesin dua edin ki çaresi var...Allah çaresiz dertler vermesin ...çocuğunuz inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur...

İnş inş ama çok üzülüyorum korkuyorum yavrum dayanabilicekmi
Çok koy verdim kendimi toparlayamıyorum

Slm benim 17.5 aylık miniğim var geçen gün Dr götürdüm ve testislerin inmemiş olduğu söylendi
Ameliyat diyorlar kızlar çok kötüyüm
Ağlamktn yoruldum
Daha küçücük kaldırabilir mi
Çok kötüyüm çok

ameliyat hemen demezler bebişin küçük vakti var onun 10 yaşına kadarmı ne korkma arkadaşımmm tanıdığımın çocuğu ameliyat oldu gayet iyi bişey yokk takma kafana hayırlısıyla düzelir :16:

İnş inş ama çok üzülüyorum korkuyorum yavrum dayanabilicekmi
Çok koy verdim kendimi toparlayamıyorum

ben de 3 yaşında kalp ameliyatı olmuştum nice çocuklar var hastanede doğar doğmaz ameliyat olanlar var bence rahat olun ...Allahın izniyle iyileşir çocuğunuz ...

inanın ki küçük çocuklar ameliyattan sonra büyük insanlara göre kendilerini daha çabuk toparlıyorlar...

ameliyat hemen demezler bebişin küçük vakti var onun 10 yaşına kadarmı ne korkma arkadaşımmm tanıdığımın çocuğu ameliyat oldu gayet iyi bişey yokk takma kafana hayırlısıyla düzelir :16:

Yarın bi doçent e götürcem bakalım nette 2 yaşına kadar olması gerekiyor yazıyor

öyle ameliyatlar var ki dışardan bakınca çok ağır çok zor gibi görünebiliyor ama doktorlar için en kolay en zevkli iş olabiliyor. doktorlara güven tabi üniversite hocalarına da göster.doktorlar açık sözlüdür kormayın kolay bi ameliyat derse bil ki kolaydır. ayrıca ufak olduğu için yarası da ufak olur daha çabuk iyileşir.uzun süre hastanelerde kaldım emin ol ufacık çocuklarda öyle zorlu ameliyatlar oluyor ki ama zamanla geçiyor sabredin inşallah en kısa ve kolay şekilde hallolur.hastene ortamına alışık olmadığınız için gözünüzde büyütmeniz çok normal istersen çocuk cerrahi servisindeki hemşireler de konuş seni rahatlatırlar belki aynı ameliyatı olmuş bi hasta refaketçisi denk gelir.

aglama annesı
cok kucuk degıl
elbette kaldırabılır
boyle seylerına kasatılmaması gerekıyor
hatta 12 aya kadr yapılırsa bu amelıyat cok ıyı
benımde oglanda ınmemıs rıskı vardı ama genetıkten oturu dusunun gec ındırıldıgı ıcın tüp bebek oldu
ama oglanda yok cok sukur
gecmıs olsun sımdıden

canım benim kardesım 2 aylıkken kasık fıtıgı ameliyatı oldu ama inanamazsın bir cıktı canavar gibi çakmak çakmak o gözleri sabaha kadar annem konustu kardesım annemi dinledi sapasağlam turp gibiydi hiç canıını sıkma bitanem:52:

Annesi ağlama hiç kaldıramayacağı bir şeyi doktor yapalım der mi:26:
Çokk geçmiş olsun her şey onun sağlığı için ablaları da duacısı sağlıkla atlatacak inşallah küçük ama kocaman gücü olan minik bir erkek o:34:

Bizim ikizlerimiz var
Biri küçük doğduğu için küvezde kaldı fıtık çıkmış ağlamaktan ameliyat dediler
Tam 29 günlükken ameliyat oldu doktor ameliyattan önce kontrolde testisleri inmemiş bunuda araya katıp yapalım dedi
Yani fıtık + o işlemi yaptılar
Düşün el kadar 1,5 kg bebekti.
Çok şükür çok kolay atlattı
Lazerle kesip, dikmişler yani öyle dikiş vs olmadı 1 2 hafta da ameliyat olmamış gibiydi
Şimdi teknoloji gelişti
Cmlerce kesiler vs olmuyor korkma gönül rahatlığıyla ettir tedavisini
Geçmiş olsun şimdiden.

Son düzenleme:
benim büyük oğlum olmuştu.şimdi uzun uzun yazamıycam fakat bir konu açmıştım açıp bakarsanız iyi olur.umarım herşey iyi olur.2 yaşına kadar olmasının sebebi yumurtalarının topbada vucud ısısından 2 derece altında olması yani yukarıda olursa ısınır ve kısırlık sebebi olabilir.

öncelikle rabbim yavrunuza acil şifalar versin:26:
ağlamayın kendinizi güçlü tutun onun size ihtiyacı var...
derdi veren allah dermanınıda verecektir elbet...
minikler daha kolay atlatıyolar bu durumları:31:

canım benim kardesım 2 aylıkken kasık fıtıgı ameliyatı oldu ama inanamazsın bir cıktı canavar gibi çakmak çakmak o gözleri sabaha kadar annem konustu kardesım annemi dinledi sapasağlam turp gibiydi hiç canıını sıkma bitanem:52:

İnş benim yavrum da o güzel gözleriyle gülümser bana dua edin

Bizim ikizlerimiz var
Biri küçük doğduğu için küvezde kaldı fıtık çıkmış ağlamaktan ameliyat dediler
Tam 29 günlükken ameliyat oldu doktor ameliyattan önce kontrolde testisleri inmemiş bunuda araya katıp yapalım dedi
Yani fıtık + o işlemi yaptılar
Düşün el kadar 1,5 kg bebekti.
Çok şükür çok kolay atlattı
Lazerle kesip, dikmişler yani öyle dikiş vs olmadı 1 2 hafta da ameliyat olmamış gibiydi
Şimdi teknoloji gelişti
Cmlerce kesiler vs olmuyor korkma gönül rahatlığıyla ettir tedavisini
Geçmiş olsun şimdiden.

Çok saol msj ın için aslında bi yanım farkında neler var diorum doğar doğmaz ameliyata alınan lar vs
Eminim Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez ama bi anda şok oldu bana
Ve sanırım doğumdan sonra herşeyde ağlayan bi kadın oldum

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için 2 gündür kötüydüm zira
Diyorum ya doğum beni duygusallaştırdı iyice
Dirençli iradeni sanırım kendimi
Dua edin nolur

Back
X