• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok kötüyüm ..

toprak-35

Kun fe yekun..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
2.898
2.661
133
merhabalar
ben 25 yaşın 7 senelik evliyim çocuğum yok nasib olmadı daha ..
kv alt üst oturuyoruz eşim onların tek evladı ve evlatlık
maddi yönden çok sıkıntılar yaşadık hiç bize yardımları olmuyo kolunda bileziği var 3 tane benim hiç yok kendi akrabalarım bile koluma bakıyo bileziği falan varmı diye kusur arıyolar
kv de kendi takıp geziyo
asıl konu biz onların evinde kalıyoruz şuan çevreyi sevmiyorum burda bakkala bile çıkamıyorum sanayi bölgesi heryer iş yeri
hiç arkadaşımda yok burda akşama kadar evde oturuyorum alışverişe bile eşimle gidiyorum burdan gitmek istiyorum ama araba almak istiyoruz bunun için katlanayım dedim ama dün kv ve kp le tartıştık bayramda bileziğinin 1 tanesini istemiştik akrabalarımın yanında eksiklenmeyeyim takayım diye neyse verdi geri döndüğümüzdede indim yanlarına anne bende kalsın bilzik utanıyorum çevremden hep bakıyolar böyle kusur arıyolar dedim biz araba almayı düşünüyoruz bilezik alamıcaz benim kolumda dursun mu dedim tamam demişti..
dün akşam kp gelmiş bizim emaneti ver kv kaç gündür benle kavga ediyo getir diye dedi bende alıp kaçıcakmıyım ben onun bileziğini çevremden eksikleniyorum dedim yinede istedi verdim bende olduğum yere gelmesin birdaha dedim
eşime bize bi torun bile veremediniz demiş bilmem kimin çocuğu okula başlamışmış ..kendi çocuğuda olmamış beni daha iyi anlaması gerekmezmi sizce? ben istemiyormuyum çocuğum olsun geceleri gözüme uyku girmiyo bu yüzden :KK43:olmamasının nedenide vajinismustum ben ..5 sene ilişki olmadı yani ..şimdide doktora gidiyoruz olucak inşallah ..daha öncede çocuğum olmadığı için eşime bırak gitsin başka alırız demişti kulaklarımla duydum dediğini ondan beri ısınamıyorum zaten daha çok yaptıkları kendi çocuk yapmaya bile kalktı 60 yaşında doktora gitti çocuk için benim ne hissedeceğimi düşünmeden
benim sinir olduğum konu hep bizden para kıskanıyorlar eşim evlatlık olduğu için yaptıklarını düşünüyoruz
eşimde bende evinizde sizin olsun kiraya çıkıcaz dedik zaten zor duruyoruz burda araba için katlanıcaktık ama bu yaptıkları bardağı taşıran son damla oldu
eşimde kiraya bi çıkalım arabada alırız diyo yapabilirmiyiz sizce ?
çevremize bakıyoruz hem ailelerin desteğiyle herkes bişeyler yapıyo bunlar daha bizden bekliyo durumlarıda iyi yani kimseden fayda yok bize taşınıp huzur bulmak istiyoruz artık ama yapamayız diye korkuyorum:cry:
baya dolmuşum ben :KK42:uzun oldu biraz hakkınızı helal edin artık :KK200:

Herkes bilezik takmak zorunda değil niye eksikleniyorsun ki etrafa karşı? Bilezik takmamak eksiklik değildir,bırakın böyle saçma sapan adetleri,kimsenin ne düşündüğü umrunda olmamalı.Ben olsam asla istemezdim ver ben takayım diye.Para vermiyorlarsada vermezler yani.Koskoca evli barklı insanlarsınız,vermek zorunda da değiller kusura bakmayın.Çok istiyorsanız araba almayın,bilezik alın o zaman.

Herkes bilezik takmak zorunda değil niye eksikleniyorsun ki etrafa karşı? Bilezik takmamak eksiklik değildir,bırakın böyle saçma sapan adetleri,kimsenin ne düşündüğü umrunda olmamalı.Ben olsam asla istemezdim ver ben takayım diye.Para vermiyorlarsada vermezler yani.Koskoca evli barklı insanlarsınız,vermek zorunda da değiller kusura bakmayın.
bende sizin düşüncenizdeyim bilezik konusunda ama akrabalarım çok önem gösteriyo böyle şeylere alaycı bakıyolar böyle bende eksikleniyorum ozaman haliyle ..ayrıca konu para değil bizim yanımızda durmamaları bize yabancıymışız gibi davranmaları ..başkası istedimi veriyorlar hemen geride istemiyorlar onlar istediği zaman getirip veriyo bize geldimi niye böyle yapılıyor bizim takıldığımız orası

Ya ben olan bilezikleri bile takmiyorum ve hiç bi eksiklik de hissetmiyorum. Bunu sorun eden kişiler emin olun cahil insanlardır. Kime ne sizin bileziginizden paranizdan pulunuzdan. Kayınvalidesi bilezik istemek zaten ayrı bisey hiç gerek yoktu. Eğer huzursuz iseniz çıkın gidin evden emin olun biraz daha sıkıntı çekerseniz ama arabanizi da alırsınız. Artık araba sahibi olmak zor bisey değil ama huzursuz bir ortamda yaşamak çok zor.

Ya ben olan bilezikleri bile takmiyorum ve hiç bi eksiklik de hissetmiyorum. Bunu sorun eden kişiler emin olun cahil insanlardır. Kime ne sizin bileziginizden paranizdan pulunuzdan. Kayınvalidesi bilezik istemek zaten ayrı bisey hiç gerek yoktu. Eğer huzursuz iseniz çıkın gidin evden emin olun biraz daha sıkıntı çekerseniz ama arabanizi da alırsınız. Artık araba sahibi olmak zor bisey değil ama huzursuz bir ortamda yaşamak çok zor.
işte bunu gelin onlara anlatın kendi altınlarını arabalarını gösterme peşindeler hepsi ..gidersek maddi yönden sıkılcaz biraz ama huzur bulucaz gerçekten ..

bende sizin düşüncenizdeyim bilezik konusunda ama akrabalarım çok önem gösteriyo böyle şeylere alaycı bakıyolar böyle bende eksikleniyorum ozaman haliyle ..ayrıca konu para değil bizim yanımızda durmamaları bize yabancıymışız gibi davranmaları ..başkası istedimi veriyorlar hemen geride istemiyorlar onlar istediği zaman getirip veriyo bize geldimi niye böyle yapılıyor bizim takıldığımız orası
Hayatınıza başka insanların düşüncelerine göre yön vermeyin.Akrabalarınız çok seviyorsa bilezik kendileri taksınlar.Bileziği olmayan insanla alay eden insanların zaten nasıl bir zihniyette olduğu bellidir.Böyle insanları umursamanız gerçekten komik yani.Bu bilezik olayı sadece parayla alakalı bir durum da değil aslında.Mesela benim bilezik alacak imkanım var ama asla alıp takmam yani.Nefret ederim o şıngır şıngır altın bilezikli kollardan.Yani biraz da zevk meselesi bu.Böyle bir şey için eksiklenmeye gerek yok.

Iyi de madem derdiniz gösteriş Kv den bilezik isteyinceye kadar araba alınacak paraya alın iki üç bilezik bir süre takın sonra satın araba alın

Madem maddi sıkıntınız var çalışın hem çevreniz olur

5 yıl vajinismus çok uzun değil mi tedavi denemediniz mi çok da küçüksünüz

Kv ister çocuk yapar ister yapmaz eğer sana sen doktora gitme ben gideyim dedi ise olmaz ama o da isterse çocuk yapar

Ben hiçbir bileziğimi takmıyorum hoşuma gitmiyor bence olayı büyütmüşsünüz.
İlla bilezik takacaksanız 5 tl ye sahtelerinden alın takın.
Ayrıca kv evinde kalıyorsun kira ödemiyorsun bu da büyük bir nimet.
Durumunuz iyi olsaydı çıkın kira ödeyin başka evde oturun derdim ama durumunuz iyi değilse malesef katlanmak zorundasınız.
5 yıldır ilişki yokmuş yeni başlamış sayılırsınız inşallah bebeğiniz olur ümidinizi tüketmeyin.

Hayatınıza başka insanların düşüncelerine göre yön vermeyin.Akrabalarınız çok seviyorsa bilezik kendileri taksınlar.Bileziği olmayan insanla alay eden insanların zaten nasıl bir zihniyette olduğu bellidir.Böyle insanları umursamanız gerçekten komik yani.Bu bilezik olayı sadece parayla alakalı bir durum da değil aslında.Mesela benim bilezik alacak imkanım var ama asla alıp takmam yani.Nefret ederim o şıngır şıngır altın bilezikli kollardan.Yani biraz da zevk meselesi bu.Böyle bir şey için eksiklenmeye gerek yok.
haklısın kesinlikle ilk evlendiğimizde bendede çoktu ama evde duruyordu sevmiyordum bende sonra ihtiyaçtan harcadık hepsini ..sonra akrabalarım başladı işte bana gösteriş yapmaya .. hala giden bileziklerin hesabını soruyorlar kv lerde dahil kendi eşyalarımıza harcadık hepsini ama onlar eşime hovardalık mı yapıyosun yoksa nereye gitti bu altınlar diye soruyorlar bunu soranda aynı şehrde oturduğumuz halamla eşi sürekli uğraşırlar bizle bizde görüşmüyoruz şimdi evime gelseler kv le bir olup bana konuşurlar böyle akrabalarım var işte bende sevdiğimden değil sırf onlar konuşmasın gülmesin arkamdan diye istemiştim kv den ama hata yapmışım işte .

Bilezik olayını anlarım burdada böyle çok saçma olsada.resmen düğünde falan bileziğin yoksa ayıplanırsın..
Anlamadığım araba almaya niye bu kadar taktınız? Onun yerinr kiraya çıksanız hani orda rahatsızsınız ya?

Iyi de madem derdiniz gösteriş Kv den bilezik isteyinceye kadar araba alınacak paraya alın iki üç bilezik bir süre takın sonra satın araba alın

Madem maddi sıkıntınız var çalışın hem çevreniz olur

5 yıl vajinismus çok uzun değil mi tedavi denemediniz mi çok da küçüksünüz

Kv ister çocuk yapar ister yapmaz eğer sana sen doktora gitme ben gideyim dedi ise olmaz ama o da isterse çocuk yapar
bende istiyorum çalışmak ama burada biryere çıkamadığımı söylemiştim taşınınca çalışmak istiyorum bende.
5 sene vajinismustum geçen yıl ilaçlarla yendim çok şükür şimdi çocuk için uğraşıyoruz işte ..
kv çocuk yapsın ona bişey demiyorum ama bana inat olsun diye yaparsa alınırım bende haliyle.

haklısın kesinlikle ilk evlendiğimizde bendede çoktu ama evde duruyordu sevmiyordum bende sonra ihtiyaçtan harcadık hepsini ..sonra akrabalarım başladı işte bana gösteriş yapmaya .. hala giden bileziklerin hesabını soruyorlar kv lerde dahil kendi eşyalarımıza harcadık hepsini ama onlar eşime hovardalık mı yapıyosun yoksa nereye gitti bu altınlar diye soruyorlar bunu soranda aynı şehrde oturduğumuz halamla eşi sürekli uğraşırlar bizle bizde görüşmüyoruz şimdi evime gelseler kv le bir olup bana konuşurlar böyle akrabalarım var işte bende sevdiğimden değil sırf onlar konuşmasın gülmesin arkamdan diye istemiştim kv den ama hata yapmışım işte .

Boyle basit ve hadsiz insanlarla gorusmeniz hata akrabaniz da olsa , bide soylediklerini dert ediyosunuz. Yaranmaya calisiyosunuz.

Benim kocama hovardalik mi yapiyosun diyecek cesareti benim yanimda bulabilecek bi insanin abartmayayim ama bilezik takabilecek bi kolu kalmazdi sanirim.

Bilezik olayını anlarım burdada böyle çok saçma olsada.resmen düğünde falan bileziğin yoksa ayıplanırsın..
Anlamadığım araba almaya niye bu kadar taktınız? Onun yerinr kiraya çıksanız hani orda rahatsızsınız ya?
çok şükür anlayan birisi çıktı beni :) benim öyle bir takıntım yok ama çevre baskısından işte onlar öyle bakıp konuştukça etkileniyosun haliyle.
araba eşim çok istiyo 30 yaşına geldim hala bişey sahibi olamadım diyo çocukta istiyoruz olmadan bişeyler sahibi olmak istiyoruz bu yüzden

Boyle basit ve hadsiz insanlarla gorusmeniz hata akrabaniz da olsa , bide soylediklerini dert ediyosunuz. Yaranmaya calisiyosunuz.

Benim kocama hovardalik mi yapiyosun diyecek cesareti benim yanimda bulabilecek bi insanin abartmayayim ama bilezik takabilecek bi kolu kalmazdi sanirim.
hemde bizim eve misafirliğe geldiler kalabalığın içinde söyledi eniştem eşimde hiç bişey demedi saygısından ama şimdi öğrendi huyunu susmuyo artık..söyleyen kendiside afedersin biranedn çıkmayan birisi kendi yapıyo eşime konuşuyo

bende istiyorum çalışmak ama burada biryere çıkamadığımı söylemiştim taşınınca çalışmak istiyorum bende.
5 sene vajinismustum geçen yıl ilaçlarla yendim çok şükür şimdi çocuk için uğraşıyoruz işte ..
kv çocuk yapsın ona bişey demiyorum ama bana inat olsun diye yaparsa alınırım bende haliyle.

Burada bir yere çıkamıyorum bahane olmaz ki sabah ile gidip akşam geleceksin orada değil iş yerinde zaman geçireceksin

Bir de ne kadar kötü olabilir hiç mi çıkmıyorsun Kv de de mi çıkmıyor

Genelevlerin önünden yıllarca otobüse bindim akşam hava kararınca da

Yaşımın küçük olduğu zaman da vardı yirmişi yaşlarda olduğum zaman da biraz çevreyi abartmamak lazım

Bilezik olmayınca eksik olunmaz.Öncelikle sen öyle bi insandan bileziğini istemekle hata yapmışsın.Kendi durumunuz varsa kiraya çıkın, yoksa hiç onlara ağız burun eğmeyin. Çocuğun olmuyo diye başka alırız demiş bu ne iğrençlik berbatlıktır böyle.

Back
X