• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok kötüyüm ..

Ben de sizin gibileri anlayamıyorum, bu kadar çok beklenti içinde olmayın. Size ev vermek zorunda değiller, size mal mülk, bilezik, para vermek zorunda değiller. Bu yüzden insanları kötüleyemezsiniz. Eşinize anne-babalık yapmışlar, bakmışlar büyütmüşler, evlendirmişler. Artuk yetişkin iki insansınız, bundan sonra başınızın çaresine de bakın bi'zahmet.
Yani annesi babası deseydi ki "biz bu yaşa kadar baktık büyüttük, artık yaşlandık, siz bize bakın." burada kıyameti koparırdınız, ikisinin bir farkı yok. Kimse sizden bir şey beklemiyor, siz de kimseden beklemeyin.

benim çevreye göre öyle malesef.

Çevrene göre yaşarsan sorunların bitmez
Tavuk kaza bakarsa k... yırtılır derler
Evlilik kocanın arkasında durmayı gerektirir, alamadı bende takmıyorum ama mutluyum diyebilmelisin, eşinin yerinde olsam çok kırılırdım.
Ayrıca kv sana neden bileziğini versin ki, ona da eşi almış, kendince kıymetlidir, belki manevi değerini önemsiyordur, takının verildiği nerede görülmüş ki. Ayrıca istemen de ayrı bir abes, hem kendi ailene paragöz yaftası yapıştırılmasına sebep olursun, hem de başkasının şahsi bir eşyasını istemek hoş bir şey değil.
Sürekli size destek olmadıklarından bahsetmişsiniz, mecbur değiller buna, kendine güvenmeyen evlenmemeli, hem evlerinde oturuyoruz demişsiniz, şu an en kötü kira 800 lira yılda 9.600 lira eder, size yardım etmediklerini nereden çıkardınız ki. Sizde çalışın, kiraya çıkın, bu beğenmediğiniz insanlarla muhatap olmayın o zaman. Toparlanınca araba da alırsınız, evde alırsınız, her iş çalışmaya bakar

Son düzenleme:
çok sağol yaa iyiki yazdın bunları çok gerekliydi.anlamıyosan yorumda yapma.burda sıkıntımızı anlatıp fikir almaya çalışıyoruz sizin gibiler yüzünden konuda açamıcaz buraya.
Inlımıyısın yırımdı yıpmı :KK70:Ya yanlış anlamışımdır diye kusura bakma diyorum sen hala atar gider ne cahilsin ya bence de sen konu açma zaten

Inlımıyısın yırımdı yıpmı :KK70:Ya yanlış anlamışımdır diye kusura bakma diyorum sen hala atar gider ne cahilsin ya bence de sen konu açma zaten
senin kadar olamadık yaa napcan cahil kalmışız işte ..sana sorarım bundan sonra bişey yaparken.

yorum yapılmasını istemiyorum artık teşekkürler herkese siz buraya gelip hakaret edince bişey geçmiyor elinize. ne cahilliğim kalmış ne eşimin öküzlüğü kalmış tanımadığınız birisine nasıl böyle bir ithamda bulunabiliyosunuz ben kullanıyormuyum böyle cümleler karakterimde yok zaten.gidin başka yerlerde akıl bekçiliği yapın gaza gelen yazmış.teşekkürler.

estagfurullah,cahıllık degıl de bazen onyargılı olabılıyoruz hepımız:) allah ısteyene altın,ısteyene ev,ısteyene araba versın:)

ya yeni gelin gibi yazmışsınız da.
7 yıllık evliymişsiniz.
Bizim orada tam tersi bu kadar uzun süre evli kalan kişilerin takıp takıştırması görgüsüzlük olarak yorumlanır. Yeni gelin gibi gene takmış derler.

Hoş bence millet ne derse desin de.
Bilezik için olan konunuzda bana o yüzden haklı gelmediniz.

Buradan taşınınca çalışıcam diyorsunuz, ki 7 yıl çocuk da yok, çalışsaydınız arabanızı zaten alırdınız, hiç olmadı kolunuza bir kaç bilezik yapardınız.

Eşiniz evlatlıkmış, ki bence daha fazla sayması gerekir şu anki ebeveynlerini.

Çocuk konusunda ise, sizin çocuğunuz olmadığı için alınganlık yapmışsınız bence, yoksa koskaca kadın size inat olsun diye çocuk yapar mı, boş yere kendi üzerinize alınmışsınız.

Back
X