- Konu Sahibi aylinhanim
-
zeynep canim sen sonucmu bekliyorsun ?daha belli olmadimi
KIZLAR MERHABA,
ben 2,5 yillik evliyim son bir senedir bebek bekledik fakat olmadi. esim varikoseldi gecen sene aralik ayinda ameliyat oldu. gecen ay esim sperm testi yaptirdi fakat ameliyattn sonra hic bir gelisme olmamis. doktora gittik doktor bize asilama ile hic ugrasmayin size tüp bebek oneriyorum dedi. o an esimle cok üzülmüstük dünyamiz yikildi. ne yapacagimizi sasirmistik. hemen merkezlerini arastirmaya basladik. daha sonra tüp bebek merkezine gidip ön görüsme yaptik. doktorum eser bey hemen tedaviye baslayalim dedi. günümü bekledik ve 17 kasimda tedaviye basladik. ilk etapta vücudum az gelisme sagliyordu her gün kan testi yaptiriyorduk. hatta son zaman Eser Bey yarinda hormon seviyen istedigim düzeye gelmezse tedaviye ara verecegiz demisti. cok üzüldüm ve bir gün boyunca sürekli Allahima dua ettim. Allahim dualarimi kabul etti ve ertesi gün degerlerim iki katina cikti. 1 aralikta yumurtalarim toplandi 3 yumurtam toplandi ve 2 saglam embriyo olustu. 4 aralikta 2 tane konuldu ve bu gün 12 gün yani 16 aralikta sonucum belli oldu. BHCG degerim 145 cikti. o kadar cok mutlu oldum ki anlatamam. su an bile hala rüyada gibiyim. insallah sonuna kadar hayirli olur.
arkadaslar sizce tek bebisim mi olacak yoksa ikizmi:)
Allahim bizim gibi herkkesin yardimcisi olsun. Allahim hepimizin dualarini kabul etsin
COK MUTLUYUM COOOOKKKK
:hooray:
insallah sag salim saglikli ve annesine babasina saygili Allahini Peygamberini bilen bebis dünyaya getiririm....hihoyyytkaydirigubbakcemile5
gecmis olsun zeynepcim insallah düzelirde sizde biran önce baslarsiniz benim gibi sende sevincli haberlerle gelirsin insallah.bana bildir baslayip baslamicani merak ederim.
sagol mehaycim,ben almanyada dogdum büyüdüm artik 2 senedir türkiyede gelin oldum burda yasiyorum.fransada yasiyormussun gurbetcisin ondan öyle dedim.senin durumun nasil hamilemisin cocuklarin varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?