Kızlar cok mutluyum allahıma sükürler olsun

zeynep canim sen sonucmu bekliyorsun ?daha belli olmadimi

hayır canım biz aslında bu ay başlıyacaktık tedaviye ama sol yumurtalığımda kist olduğu için doğum kontrol hapı verdi bide folik asit şimdi onları içiyorum 29 da tekrar randevum var kistin durumuna bakıcak eğer küçülmüş ise iğnelere başlıcaz hemen

Canim tebrik ederim..Allahim kucaginada almayi nasip etsin insallah...darisi tum bekleyen ve isteyen kardeslerimizin basina, bende dahil:)

gecmis olsun zeynepcim insallah düzelirde sizde biran önce baslarsiniz benim gibi sende sevincli haberlerle gelirsin insallah.bana bildir baslayip baslamicani merak ederim.

çok sevindim cnm hayırlı olsun allah olmayanlara nasip etsin cnm hangi merkezde oldu tüp bebek eser bey dediğine göre erpa damı oldun ben denizliliyim bende tüp bebek yaptıracağım nasip olursa merkez araştırıyorum

gecmis olsun zeynepcim insallah düzelirde sizde biran önce baslarsiniz benim gibi sende sevincli haberlerle gelirsin insallah.bana bildir baslayip baslamicani merak ederim.

teşekkür ederim canım inşallah senin gibi bizde bu duyguyu yaşarız ALLAH o günleri göstersin merak etme tedaviye başlar başlamaz hemen yazarım

s&g canim erpada oldum ve cok ama cok memnun kaldim eser bey isini cok iyi yapan bi doktor ve cok hastalarida var kalabalik oluyo genelde.bazilari yumurta alindiktan sonra yada transfer olduktan sonra leke oluyo yada kaniyor okudum benim varya ne kan geldi ne leke belkide bünyeden bünyeyede fark edebilir.sende istiyorsan bi git konus orda hem sana cok yakin.cünkü baya bi git gellerin olcak kolay olur

tşk.ederim cnm verdiğin bilgiler için daha sana soracaklarım var eğer msn adresin varsa özelden verirmisin senden öğrenmem gereken çok şey var eğer cvplarsan sevinirim cnm.. sabırsızlıkla bekliyorun cnm.

kizlar sonucu ogrendim sayilir.
12 gun degerim 55 cikti. ama yinede hamileyim diyemiyorum. 26 sini bekliyorum ikinci testte onemli birsey olurda duser diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…