terkettigine pisman olmaya basladida ondan engeli kaldırdı. sakin sana yazarsa falan yumusama. cunki bir kere ayrilmissiniz geri barisinca hic bisey eskisi gibi olmaz. bu zamanlarda cok sıkıntı çekeceksin. cok aglayacaksin kalbin sıkışacak. o mutluyken ben kendimi paraliyorum diyeceksin. dua edeceksin allaha biran once ölmek icin. her günün digerinden daha kotu gececek. yaptigin hic bir seyden zevk alamayacaksin. en ufak duygulu sarkida gozlerin dolacak. buna benzer bir suru seyler yasayacaksin. belki daha fazlasini. ama sonra yavas yavas kinin dinecek. soguyacaksin yeni insanlarla tanisip sevildigini hissettiginde daha iyi olacaksin. ve oyle bir zamana geleceksin ki umrunda bile olmayacak. ben neler yapmisim kendime degmeyen insanlar icin diyeceksin. o yuzden simdi rahatca yasa uzuntunu cok normal yani. ama geriye donme sakin arkana bile bakma. yeni bi iliskiye bile başlayabilirsiniz. asla allah i birakma. dua et namazını kil. cunki allahtan baska kimse derdine care olmaz. umarim biran once kendine gelirsin canım. allah yardımcın olsun.