Kızlar cok önemli . Kızım

Benim oglum da hamilelik testi icin lavabonun icinde bardakta olan idrarimdan icmisti biraz. Saniyelik bi olaydi, oglan direk banyoya girip bardaga sarildi. Dur demeye kalmadan icti bi yudum.
Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Insanlik hali basimiza gelebilir bu tarz seyler. Vucudunuzda aids vb kotu bir mikrop yoksa bir sey olacagini sanmam.

Yırtılmak derken kenarı açılıp içindeki pamuk düşmüş diyor herhalde çünkü en ucuz ped bile yırtılıp düşmez öyle yani normal bir giyinmede.
Ucuz ped se kenarı açılabilir bilemiyorum.
Umarım kirli pedi çocuğun ulaşabileceği bir yerde unutup çocuğun almasına sebep olmamıştır....unutmak insani bir olay olsa da dikkat edilmesi gerek.
Evet mide bulandırıcı ama her nasıl olmuşsa mikrop kapma zehirlenme olduğunu sanmıyorum. Boğazına pamuk kaçmadığı için şükür edin bence. Çünkü daha tehlikeli....

Evet var yorum ıcın yazdım zaten ama böyle irrite eden böyle negatıf yorum yapmaya Hakkı'nız yok ben zaten üzgünüm zaten endişeliyim ama artık sizin gibilerin bu sekılde kötü yorum yaparak zor durumda Kı insanlara egolarınızı tatmin ettıgınızı düşünüyorum . Lütfen ama lütfen zor durumda olana yardımcı olun yermek yerine . İyi günler
Beni burada şahsen tanıyan bir kişi bile yok..kime ne diye ego tatmini yapayım?sadece daha dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarımı yaptım o kadar.suçluluk psikojinizi benim yorumlarimla bastirmayiniz. .

Yani simdi böyle bir durumdan sonra konu acarsaniz tepki almaniz normal..
Bizim yapacagimiz birsey de yok.. simdi bisey olmaz desek ne olacak..durumun detaylarini bilmiyoruz..yutup yutmadigini vs ..en iyisi doktora danismak böyle konularda.

Ne oluyor bugün Kkda ki Bayanlara ya herkese sert yorum elestiri yapiliyo

Kadin görmedim diyo yani herkesin basina gelebilir bune bicim elestirmek hayret bisey
Insanlar düsüp ölüyoda siz onuda elestirirsiniz gerci.

Ne oluyor bugün Kkda ki Bayanlara ya herkese sert yorum elestiri yapiliyo

Kadin görmedim diyo yani herkesin basina gelebilir bune bicim elestirmek hayret bisey
Insanlar düsüp ölüyoda siz onuda elestirirsiniz gerci.
Evet neden önüne bakmadı düştü öldü diye . Herkes ıcın degıl ama cok ama cok sert olanlar var Hemde gereksız yere . Sankı karşısında cocuk var azarlıyor bırde üslup bilemiyorlar cok komikler . Görmedım işte görsem müsade edecek degıldın

Canım hiç bişey olmaz dert edilecek konu değil. Yutmus olsa pamuk zaten yine çıkar. Ama bazı pedlerin içinde jel oluyor. Bak onlar tehlikeli olabilir. O ped den başka varsa aç içini bir incele.

Pis kan yok mikroplu diyenler olmuş ne alaka. Zaten senin kanın, mikrop varsa sende antikoru da vardır. Op sev bebeğini sonra da bol bol emzir.

Geçmiş olsun. Takipte kal 1-2 gün ne olur ne olmaz yine de.

Kötü olmuş ama bebekler cidden çok ilginç ve meraklılar. Bir şey olacağını sanmıyorum ama size bir deneyim olmuş. Fazla endiselenmemeye çalışın eğer aksi bir durum olursa hemen doktora götürün.

Evett bir cok bilen bayan daha . Size soyelucegımız tek şey Allah başına versin o Zaman anlarsın . İnsanız insan insan cinnet gecırıp katil bile oluyor ve hatırlamıyor . Siz cok dıkktlısınız sanırım ama gün gelır belkı daha buyuk hata edersınız biraz yapıcı olun be
unutma beddua döner dolaşır seni bulur sen mi biliyorsun madem biliyorsun neyin ne olduğunu ya da eleştiriye kapalısın ne diye binlerce kişiye sorununu burada açıyorsun eleştiriye açık ol yoksa daha çok uğraşırsın benim gibi çok bilmişlerle hadsiz insan

Senin cevabın benim tepkimden daha beter olmuş. .hatta yaptığı hatanın farkında olan biri için fazla buldum.
Bir anne olarak çocukların herşeyin den sorumluyuz.özellikle bu tür hijyen durumlarında. Madem konu açtın herkesin yorum yazmaya hakkı var.sende eleştiri geldiğinde bunu kabullenmek durumundasın..
aynen öyle madem zoruna gidiyor soru sorup fikir danışma

bazen oluyor bu benimde basıma geldi..adet kanı zaten mikropsuz bir kan oldugundan bir terslik cıkacagınıda sanmıyorum

unutma beddua döner dolaşır seni bulur sen mi biliyorsun madem biliyorsun neyin ne olduğunu ya da eleştiriye kapalısın ne diye binlerce kişiye sorununu burada açıyorsun eleştiriye açık ol yoksa daha çok uğraşırsın benim gibi çok bilmişlerle hadsiz insan
Eleştiri yapmayın demıyorum ama oyle bir üslup kullanıryosuzkı!!! Ben zaten üzgünüm sizde saçma sapan seyler yazıyorsunuz oyle yazan yorum yapmasın . Beddua etmedım kim kınarsa başına gelınce anlar dedım insanoğlu Hatay'a müsait diye . Zira bazı arkadaşlar hata yapmıyor cok dıkkatlı MasAllah sanırım hayatlarında

aynen boşver canım doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
Güle güle . Ne dogrusu ya . Ben zaten hatamın farkında olarak ve endişeli bıcımde bısey paylaştım yasayan var mı bısey olur mu dıye ama sizin gibiler moral bozmaya damlamış hemen .

Eleştiri yapmayın demıyorum ama oyle bir üslup kullanıryosuzkı!!! Ben zaten üzgünüm sizde saçma sapan seyler yazıyorsunuz oyle yazan yorum yapmasın . Beddua etmedım kim kınarsa başına gelınce anlar dedım insanoğlu Hatay'a müsait diye . Zira bazı arkadaşlar hata yapmıyor cok dıkkatlı MasAllah sanırım hayatlarında
her insan hata yapar biz sadece yorumumuzu söyledik o kadar

Biz ne olduğunu bildiğimiz için minicik parça da olsa belki midemizi bulandırır ama kızınız ağzına temas ettirse bile bu yüzden kusmaz diye düşünüyorum, küçücük bir parça. Enfeksiyon dediğimiz de bi anda ortaya çıkmaz sanırım. Normal kusmadır bence, değilse bile kusması iyi olmuştur o zaman

İnsanlık hali akla gelmeyen başa geliyor malesef, aklı başında olan kimse böyle bir şeyi kasten yapmaz. Saçmasapan eleştiriler şu durumdan daha çirkin valla.

Back
X